pareri despre HAKUYO MTX CLASS si Shimano Tribal XS1 Intensi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

nicucc
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re:

Mesaj de nicucc »

osc1or scrie:O lanseta puternica este indicata pentru pescari care poseda o tehnica foarte buna. Pt pescari care vor sa arunce peste 160 170m. La aceste distante, orice metru in plus conteza. Eu zic ca nu sunt recomandate pt pescari care arunca 100-120m si vor sa ajunga la 180...
As avea si eu o nelamirire,la 160-170m mai putem vorbi de precizie?
OK 170 m,cum se mai poate nadi la distanta asta?

stasgutu

Re: Re:

Mesaj de stasgutu »

nicucc scrie:
osc1or scrie:O lanseta puternica este indicata pentru pescari care poseda o tehnica foarte buna. Pt pescari care vor sa arunce peste 160 170m. La aceste distante, orice metru in plus conteza. Eu zic ca nu sunt recomandate pt pescari care arunca 100-120m si vor sa ajunga la 180...
cu spombul, de multe ori arunci mai bine cu spombul si nadesti la o distanta mai mare decat pescuiesti efectiv.
Stas Gutu

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

stasgutu scrie:
nicucc scrie:
cu spombul, de multe ori arunci mai bine cu spombul si nadesti la o distanta mai mare decat pescuiesti efectiv.
Spombul la 160 de metri??? :shock: ....sincer pentru mine este imposibil.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

nicucc scrie:
Spombul la 160 de metri??? :shock: ....sincer pentru mine este imposibil.
Cu spombul mijlociu se arunca mult mai bine, deoarece incarcat la maximum, ramane in parametrii de aruncare ai lansetelor puternice.
Spombul mare incarcat ajunge la 180-200g si iese din parametrii lansetei, iar daca nu se incarca complet, "bate" in aer si ia din aruncare.
P.S. La 170m se arunca constant cu fir de 0,20 , de catre toti cei care obtin aceasta distanta cu fir de 0,25 si plumb. Cu momitorul se arunca la fel cu 0,20. :wink:

mihai turiac

Re: pareri despre HAKUYO MTX CLASS si Shimano Tribal XS1 Int

Mesaj de mihai turiac »

Detin daiwa black widow de 3.60 si 3lbs, cu plumb de 80g si fir de 0,22 am aruncat 168m.
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

Burghez

Mesaj de Burghez »

Nu stiu cum reusiti voi sa aruncati asa, eu sincer nu pot, cu fire de 0,22 eu nu pot pescui ... am cel putin 0.30 pe tambur, in plus pui un snowman apoi pui un saculeti sau pungi solubile, acuma depinde si unde mergi la pescuit si ce fel de pesti tintesti.Am vazut ca se poarta 0.25 si am sa incerc si eu sa vad diferentza, dar raman la concluzia ca o lanseta de 3,90 cu un libraj de 3.75 - 4 te ajuta mult mai mult in aruncare daca le incarci cu un 120-130 gr.
Intrebare ptr Dan Mitranescu : am o comanda pe care a dato un prieten de al meu din romania ptr luni aia cu plumbi ceva mai multi ...... in fine, intrebarea intiala este daca se poate sa imi dea un sfat ptr un fir de 0.25 cu o calitate de top si un inaintas compatibil (fir textil de preferinta ) dar sa fie fire cat mai scufundabile in special inaintasul ca tot timpul am avut o problema cu inaintasurile care mai mult stateau deasupra apei :) fie vorba .. multumesc anticipat

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

daca pui inaintas nu are nici o importanta dimensiunea firului ,doar atunci cand pescuiesti in agatatura conteaza dimensiunea firului
ImagineImagine
BÂZ

Dan Mitranescu
Veteran

... si nici daca pluteste sau nu inaintasul. Nu afecteaza cu nimic pescuitul in sine.
Mai ales ca 99% din firele textile plutesc.

Dan Mitranescu
Veteran

Burghez scrie:Nu stiu cum reusiti voi sa aruncati asa, eu sincer nu pot, cu fire de 0,22 eu nu pot pescui ... am cel putin 0.30 pe tambur, in plus pui un snowman apoi pui un saculeti sau pungi solubile, acuma depinde si unde mergi la pescuit si ce fel de pesti tintesti.Am vazut ca se poarta 0.25 si am sa incerc si eu sa vad diferentza, dar raman la concluzia ca o lanseta de 3,90 cu un libraj de 3.75 - 4 te ajuta mult mai mult in aruncare daca le incarci cu un 120-130 gr.
Intrebare ptr Dan Mitranescu : am o comanda pe care a dato un prieten de al meu din romania ptr luni aia cu plumbi ceva mai multi ...... in fine, intrebarea intiala este daca se poate sa imi dea un sfat ptr un fir de 0.25 cu o calitate de top si un inaintas compatibil (fir textil de preferinta ) dar sa fie fire cat mai scufundabile in special inaintasul ca tot timpul am avut o problema cu inaintasurile care mai mult stateau deasupra apei :) fie vorba .. multumesc anticipat
Vorbim luni la telefon cu prietenul despre tot.

Burghez

Mesaj de Burghez »

gata am sunat am vb am rezolvat , ms

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”