Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gabi

Andrei avea o vorba : pescarul vine pe balta sa pescuiasca. Atat. De restul, adica taxe, nade , etc, se ocupa presedintele clubului din care faci parte ! :D Si uite asa echipa Senzor a obtinut rezultatele bune din anii trecuti ! :wink:

PS Ma tem ca in loc de premiu dupa primele 2 manse sa nu iei mulinete, scaune sau boiliesuri expirate ..... :D , banii mi-e ca au plecat spre alte buzunare..... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

victorash

Mesaj de victorash »

@gabi

eu zic sa nu-ti faci probleme de taxa..e de ajuns sa participi si sa faci ce stii mai bine..adica ce ai facut la hobaia si taxa e asigurata :wink:
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

daca se plang cei din bucuresti de o deplasare buc-piatra.N...ce sa mai zicem noi de cheltuieli, daca suntem din arad. nasol cu taxa dublata oricum ...trebuia anuntat mai din timp nu pe ultima suta
Roland K.
KRap-Baits RO

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Trebuia sa va asteptati ca mansele cu mai putini participanti sa fie cu taxe maxime. Sponsorii (normal) s-au inghesuit la primele manse, cu echipe multe, pentru un castig maxim de imagine, lasand mansele din partea a doua a campionatului sa se descurce doar cu taxele de participare. Oricum calculul a fost gresit. Ar fi beneficiat de mult mai multa reclama in media la mansele stranse, cu echipe mai putine. Acum, nici macar poze pe forum (exceptandu-le pe cele facute de observatorul nostru), spre deosebire de orice alt concurs, oricat de marunt. QED
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Imagine
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie: banii mi-e ca au plecat spre alte buzunare..... :roll:
stai linistit, eu personal n-am ajuns sa organizez concursuri de pescuit ca sa castig bani...momentan am alte surse mai eficiente si mai onorabile.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Revin cu mai multe detalii. Contul unde se poate achita taxa:

ASOCIATIA "CLUBUL SPORTIV PLANET CARP"
CIF - 24867710
Banca: BCR PIATRA NEAMT
CONT: RO91 RNCB 0678 1080 3009 0001

Harta cu standuri si sectoare, cele cu X sunt scoase:
Lates..jpg
(226.53 KiB) Descărcat de 1421 ori

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Salutare Gabi, ma bucur ca ai afisat harta cu sectorizarea baltii, ca si participant la campionatul national si trecand printr-o experienta de concurs la Lates, tb sa vin cu cateva precizari personale, consider ca Sectorul A nu este echilibrat, ar tb ca Sectorul A sa se termine la locul 27, locul 28 ar tb eliminat, iar 29 dus mai aproape de 30, pentru a oferi o sansa de cap de sector locului 27 (precizez ca am pescuit pe standul 27 timp de 96 ore) ! In rest, tu stii daca sectorul C va fii echilibrat, prin standurile 30,31,32 care le vad de departe castigatoare ale sectorului C, vis-a-vis va exista o presiune pe balta in linie, pe cand cele 3 standuri chiar sunt favorizate ! Eu, personal, cred ca SEctorul A si C sunt dezechilibrate ! Rog pe cei care au participat la cupa Lates si sunt inscrisi si la campionatul national sa posteze pareri privnd sectorizarea baltii !
Salutari Gabi si sa ne vedem sanatosi la Piatra Neamt !

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Salve Stefan. Cateva lucruri trebuie spuse:

1. Tot timpul va fi unul sau doua standuri mai putin favorizate, eu inca nu am pescuit pe o balta care oferea sanse egale tuturor. Nu uita ca s-a pescuit in primavara, eu acum as pune pariu ca sectorul care va prinde cel mai mult peste va fi sectorul A.

2. Nu se pot muta standurile pentru ca nu mai au distantele corecte intre ele si la noi fiecare stand are ponton, ar trebui sa scoatem pontonul din apa si sa-l mutam.

3. Sectorul C este sectorul cu apa mica, deocamdata nu am avut echipe in concurs care sa participe pe acea parte dar inainte de etapa avem un concurs la care sunt 28 de participanti si atunci vom vedea care va fi distributia pestelui. Mai putem face schimbari daca sunt necesare atunci, deocamdata eu zic ca este bine asa. Singurul lucru la care ma gandesc este sa scot standul 30 si sa bag pe 15. Dar asteptam mai intai concursul pentru a ne face o idee mai clara.

Stefi, te astept pe Lates si la CN. Fir intins la Darvari... :D

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@ Gabi. Toate standurile au ponton ?!
Daca da ... cam ce dimensiuni are unul ?
Multam !
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”