Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de Vali Vesa »

@Doru,

vezi in poze, sa-ti faci o idee

http://www.planetcarp.ro/galerie-cupa-lates-2009.html
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Doru Ionica scrie:@ Gabi. Toate standurile au ponton ?!
Daca da ... cam ce dimensiuni are unul ?
Multam !
Toate standurile au pontoane cu dimensiuni cuprinse intre 16 si 20 mp...

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabisandu scrie:

Asta inseamna 4/4 sau 4/5 !............cum vor fi standurile pana la dimensiunea legala de 8/8 sau pe aproape ?
Ce sa intamplat cu standurile cu scari ?
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

oanavictor scrie:
gabisandu scrie:

Asta inseamna 4/4 sau 4/5 !............cum vor fi standurile pana la dimensiunea legala de 8/8 sau pe aproape ?
Ce sa intamplat cu standurile cu scari ?
Pai nea Victor, simplu, stanga-dreapta inca 2m. Pontoanele vin in ajutorul pescarului pentru a nu mai intra in apa pentru scoaterea pestelui. :wink:

Standurile cu scari la fel...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

standul este de 8x8 inafara de ponton?... ca in stanga si in dreapta pontonului cate 2 metrii banuiesc ca este apa.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

petre iulian scrie:standul este de 8x8 inafara de ponton?... ca in stanga si in dreapta pontonului cate 2 metrii banuiesc ca este apa.
Bineinteles ca pe mal este standul. Considera pontonul un ajutor, numai intri in apa ca sa scoti pestele, este logic ca standul este pe mal ca doar nu-ti pui cortul pe ponton si nici masina nu o parchezi acolo. Ca la Tancabesti...

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Gabi, in primul rand, fir intins si tie maine la Hobaia.

Vezi ca l-a standul 27, la cupa Lates, corturile erau amplasate undeva la 100 m sus pe deal. Fix in dreptul pontonului este imposibil de montat standul 8*8 m, cu cort, bagajerie, etc pt ca masina va sta tot la 100 m de ponton, deoarece este un deal f f abrupt, poate sa confirme cine a fost acolo !

Gabi, prefer sa muti standul si pescuiesc eu fara ponton, ca degeaba am ponton si stg mea ia tot pestele de pe patul meu de nada, crede-ma ca nu ai nici o sansa acolo ! Sectorul A va prinde peste, evident, este cel cu adancimea cea mai mare, dar repet si vad ca NIMENI dintre participanti nu-i deranjeaza, prea mult lasi norocul sa-ti rezolve probl cu pescuitul !!!!!!!!

Toate standurile din golful respectiv, 25,26,27 sunt inchise de 28, garantez !!!!!!!!! La LAtes standul 28 nu a avut nada sau altfel sa-ti spun, a avut 3 kg de bile toate !!!!!!!!!!!!!!!! Catalin Duta poate sa confirme ce spun si el a regretat ca n-a avut nada !!!!

Iar Sectorul C cu standurile vis-a-vis ce d-zeu, e pura loterie, pt a pica pe acestea 3 !!!!!!!!!!!!, si iar sunt scoase din joc 7-8 standuri, daca vrei sa muti si 29 !

Deci 10 standuri sunt out din start ! cam mult din 30 !!!!!!!!
Nu spun cu repros, suntem prieteni de ani buni, pur si simplu vreau DOAR sa pescuiesc, vreau sa cred ca norocul face sa ai cap de stand sau nu si ATAT, nu si alte oportunitati !

Nu zic ca exista o pista perfect echilibrata, dar vreau sa am o sansa sa demonstrez ca mai stim sa si pescuim, chiar daca nu sunt cap de stand, nu poti lasa totul pe noroc !

P.S. Discutam ca sa imbunatatim, vreau doar sa incercam sa echilibram sectorul A si C !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

La Darvari, dar si la Hobaia, sectoarele sunt mai mult decat dezechilibrate.....(vezi rezultatele !). De ce nu abordezi si organizatorii primelor 2 etape , sa faca modificarile de rigoare ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@gabi sandu
la pontoanele cu scari...o mana curenta care sa te ajute la coborare mai ales in cazul in care ploua este de luat in calcul

in rest cu locurile...si la noi a fost cortul la 20 m de ponton si masina la 50...aia e asa e malul acum ce sa faci sa
escavezi malurile. semnele de pe apa duse mai departe si schimbat sistemul de flotabilitate...de echilibrul baltii eu unul nu am avut cum sa-mi dau seama intr-un concurs...voi de acolo ar trebui sa stiti mai bine.

intre sectoarele de pe acelasi mai trebuie sa fie oarece distanta pentru a avea si in realitate 2 capete de sector, cu avantajele pe care le poate creea un astfel de loc.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Sincer Vladut, dupa prima etapa, eu ma gandesc la a doua etapa, de maine, la Darvari, unde zic eu Sectorul A este echilibrat, exact cum a fost sectorul A pe Hobaia. Sectorul B il vedeam cel mai dezechilibrat din pct meu de vedere, unde norocul avea un factor decisiv, dar in urma rezultatelor, a aratat altceva (aici ma refer la locurile consacrate), iar Sectorul C il vad din nou echilibrat !
Iar dupa aceasta etapa, urmeaza Lates-ul, unde daca ma voi califica, ma voi gandi de 2 ori daca voi merge in formula aceasta a standurilor si in conditiile respective ale costurilor, si iti garantez ca vor mai fii multi care se vor gandi de doua ori pt a merge mai departe !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”