Je suis Charlie...

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Je suis Charlie...

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:florine, esti prea patimas pentru mine...cred ca am mai spus-o si altui impatimit de pe aici ca este doar o parere a mea pe care nu vreau s-o impun nimanui...restul erau doar glume
in ce priveste: "Daca un popor , multime se inchina/roaga la un zeu , loc , piatra , icoana, lemn, statuie e ok sa vina unii sa se c..e pe ce crezi tu ca e mai sfant "pe baza de" caricatura , pamflet sau alte inventii ? e o mare ineptie rezultata tot dintr-o patima dusa prea departe...nu s-a dus nimeni la ei acasa sa se cace in ce tot indrugi tu acolo, si chiar daca s-ar fi dus, crezi ca meritau impuscati pentru asta...daca da, ai o mare problema si esti departe de o integrare intr-o societate normala
"Impuscati" nici eu nu pot sa spun, pentru ca nu pot, poate sunt prea slab, sau fricos, sau mintea mea inca nu poate sa ajunga acolo.
Imi doream in schimb ca in 2013, cand ne-au luat pe noi ca popor pe stanga ( dupa ce in fiecare an au mai avut in vizor cate o tara, ca oamenii o faceau in "libera exprimare" ca sa castige bani :wink: ), sa fi existat doi romanasi care sa intre peste ei si sa ii strice cu bataia. Sunt sigur ca si eu sunt judecat pentru cum gandesc si faptele nu sunt prea departe una de alta.

Sunt o gramada de zdrente care prind o "arma" si batjocoresc oamenii.
"Armele" sunt diverse : forta fizica, functiile , cunoasterea unui domeniu mai bine ca ceilalti, ...
Abuzurile care se fac cu ajutorul acestor arme poate au ca final un procent infim de cazuri de raspuns cu forta fizica ( bataie, ca asa imi place mie sa zic :D ) sau crima. Totusi aceste cazuri izolate de violenta diminueaza intr-un procent foare ridicat abuzurile de care vorbeam si dupa parerea mea, bine ca exista.

Recunosc ca este problema vietii mele. Nu-mi plac oamenii care ataca fara motiv, indiferent de modul in care o fac si asta numai pentru a iesi in evidenta ( sau pentru bani ).
Am o placere spre diabolica :D sa intervin in astfel de situatii. Imi pare rau ca varsta si prostia asta de comert din care traiesc, m-au schimbat mult si nu pot sa ma mai manifest cum imi placea.
Nu suport sa vad cum un nimic de om, care nu a realizat nimic in viata , dar care a citit trei carti jumate, cum vorbeste de Hagi, ca este incult.
Nu pot sa vad cum un sportiv face bascalie de fizicul unui "tocilar".
Nu pot sa vad cum un tocilar "ii explica" unui baiat de la tara cat este de prost ca merge la sapa.
Si pe ala de la sapa cum rade de unul care nu a facut nimic in viata, ca are bani mai multi ca el... :D

Nu pot sa accept ca unul care iubeste chiar si un "cacat"( de mii de ani ) sa-i fie luata in bataie de joc "cacatul" ( scuze :D ). Este greu de realizat asta de cineva nu ai iubit niciodata nimic.

Ca exemplu : ce a fost in mintea noastra ca pescari, cand umflatura aia ambulanta de artista ( pana atunci chiar o apreciam in meseria ei si nu am judecat aspectul fizic al nimanui niciodata, dar acum ii transmit cine este cu adevarat :D ), vorbea ca proasta la un post de radio despre pescari, in contextul in care Romania iesise Campioana Mondiala ?
Pai este frumos, civilizat si legal sa-i luati toti sfintisorii in stanga, intr-un nr. atat de mare !?

Tot respectul pentru cei care au pasiuni sau principii si au puterea sa dea totul pentru asta. In extrema cealalta vad cuvantul "curva". Acum fiecare alege unde sa se situeze pe axa asta. :D

P.S. fara nicio legatura cu ce a fost in Franta. Acolo Florin le zice mai bine. :D

Un "tocilar"

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:
cornelserbu scrie:florine, esti prea patimas pentru mine...cred ca am mai spus-o si altui impatimit de pe aici ca este doar o parere a mea pe care nu vreau s-o impun nimanui...restul erau doar glume
in ce priveste: "Daca un popor , multime se inchina/roaga la un zeu , loc , piatra , icoana, lemn, statuie e ok sa vina unii sa se c..e pe ce crezi tu ca e mai sfant "pe baza de" caricatura , pamflet sau alte inventii ? e o mare ineptie rezultata tot dintr-o patima dusa prea departe...nu s-a dus nimeni la ei acasa sa se cace in ce tot indrugi tu acolo, si chiar daca s-ar fi dus, crezi ca meritau impuscati pentru asta...daca da, ai o mare problema si esti departe de o integrare intr-o societate normala
"Impuscati" nici eu nu pot sa spun, pentru ca nu pot, poate sunt prea slab, sau fricos, sau mintea mea inca nu poate sa ajunga acolo.
Imi doream in schimb ca in 2013, cand ne-au luat pe noi ca popor pe stanga ( dupa ce in fiecare an au mai avut in vizor cate o tara, ca oamenii o faceau in "libera exprimare" ca sa castige bani :wink: ), sa fi existat doi romanasi care sa intre peste ei si sa ii strice cu bataia. Sunt sigur ca si eu sunt judecat pentru cum gandesc si faptele nu sunt prea departe una de alta.

Sunt o gramada de zdrente care prind o "arma" si batjocoresc oamenii.
"Armele" sunt diverse : forta fizica, functiile , cunoasterea unui domeniu mai bine ca ceilalti, ...
Abuzurile care se fac cu ajutorul acestor arme poate au ca final un procent infim de cazuri de raspuns cu forta fizica ( bataie, ca asa imi place mie sa zic :D ) sau crima. Totusi aceste cazuri izolate de violenta diminueaza intr-un procent foare ridicat abuzurile de care vorbeam si dupa parerea mea, bine ca exista.

Recunosc ca este problema vietii mele. Nu-mi plac oamenii care ataca fara motiv, indiferent de modul in care o fac si asta numai pentru a iesi in evidenta ( sau pentru bani ).
Am o placere spre diabolica :D sa intervin in astfel de situatii. Imi pare rau ca varsta si prostia asta de comert din care traiesc, m-au schimbat mult si nu pot sa ma mai manifest cum imi placea.
Nu suport sa vad cum un nimic de om, care nu a realizat nimic in viata , dar care a citit trei carti jumate, cum vorbeste de Hagi, ca este incult.
Nu pot sa vad cum un sportiv face bascalie de fizicul unui "tocilar".
Nu pot sa vad cum un tocilar "ii explica" unui baiat de la tara cat este de prost ca merge la sapa.
Si pe ala de la sapa cum rade de unul care nu a facut nimic in viata, ca are bani mai multi ca el... :D

Nu pot sa accept ca unul care iubeste chiar si un "cacat"( de mii de ani ) sa-i fie luata in bataie de joc "cacatul" ( scuze :D ). Este greu de realizat asta de cineva nu ai iubit niciodata nimic.

Ca exemplu : ce a fost in mintea noastra ca pescari, cand umflatura aia ambulanta de artista ( pana atunci chiar o apreciam in meseria ei si nu am judecat aspectul fizic al nimanui niciodata, dar acum ii transmit cine este cu adevarat :D ), vorbea ca proasta la un post de radio despre pescari, in contextul in care Romania iesise Campioana Mondiala ?
Pai este frumos, civilizat si legal sa-i luati toti sfintisorii in stanga, intr-un nr. atat de mare !?

Tot respectul pentru cei care au pasiuni sau principii si au puterea sa dea totul pentru asta. In extrema cealalta vad cuvantul "curva". Acum fiecare alege unde sa se situeze pe axa asta. :D

P.S. fara nicio legatura cu ce a fost in Franta. Acolo Florin le zice mai bine. :D

Un "tocilar"
da' ce, a spus cineva ca tu esti normal ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

cornelserbu scrie: da' ce, a spus cineva ca tu esti normal ??? :lol: :lol: :lol:
Mai bine nebun asa. :D Am prea multi prieteni de suflet pentru ca am gandit asa cand aveau nevoie , incat chiar nu vreau sa ma "tratez". :wink:

Chiar in acest topic actionez in sensul celor spuse. Am doi prieteni arabi care pot sa citeasca pe aici. Sunt oameni deosebiti prin caracter si nu au facut rau niciodata la nimeni.
Cum un prieten al meu sa fie tratat ca in paginile astea si eu sa tac ?
Si uite cum risc niste imagine , chiar multa, din care traiesc ( imi doresc totusi sa nu fie asa ), numai pentru un principiu al meu legat de prietenie si dreptate. Nu stiu ce am de pierdut sau castigat, daca este bine sau rau, dar senzatia este deosebita.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

dragi colegi, sesizez ca nu ati urmarit indeaproape cazul si vorbiti in necunostinta de cauza. baietii aia colorati erau membrii al-qaida, o organizatie terorista care nu are pe ordinea de zi "pastrarea valorilor morale" si alte prostii debitate p-aici. daca nu era un ziar erau un mol, o ambasada, un tren sau o cladire de birouri si va garantez ca ii doare in cot ca le gasiti voi justificari. cei 199 de morti si 1467 de raniti din trenurile din madrid ce mama dracului desenasera?

Dan Mitranescu
Veteran

DumiD scrie:dragi colegi, sesizez ca nu ati urmarit indeaproape cazul si vorbiti in necunostinta de cauza. baietii aia colorati erau membrii al-qaida, o organizatie terorista care nu are pe ordinea de zi "pastrarea valorilor morale" si alte prostii debitate p-aici. daca nu era un ziar erau un mol, o ambasada, un tren sau o cladire de birouri si va garantez ca ii doare in cot ca le gasiti voi justificari. cei 199 de morti si 1467 de raniti din trenurile din madrid ce mama dracului desenasera?
Orase intregi rase dupa fata pamantului pentru ca : "credem noi ca au o bomba" ( si aia se aparau cu prastia de mig-uri ) si ne vaietam de doua trenuri, doua turnuri, ... 10 ziaristi ?
Zic ca stam chiar bine pana acum.

P.S. Ce treaba are al-qaida cu toti arabii si ce treaba are Misa ( Bivolaru ) cu toti romanii. Sau ne cunoastem mai bine :wink: si nu stiu eu ? :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Orase intregi rase dupa fata pamantului pentru ca : "credem noi ca au o bomba" ( si aia se aparau cu prastia de mig-uri )
Resursele Dane, restul sunt manipulari ordinare in numele democratiei.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

gabi1 scrie:
Orase intregi rase dupa fata pamantului pentru ca : "credem noi ca au o bomba" ( si aia se aparau cu prastia de mig-uri )
Resursele Dane, restul sunt manipulari ordinare in numele democratiei.
Asta sustin si eu .

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

forta fizica, functiile , cunoasterea unui domeniu mai bine ca ceilalti,
Serios? Primele 2 sunt acelasi lucru cu al 3-lea? Nu vezi nici o diferenta intre ele? Haida deh, deci tu insuti (care e clar ca ai cunostinte in domeniu -pescuit de exemplu- mult mai multe decat multi altii) comiti (doar pentru ca te folosesti de aceste cunostinte sa faci profit) aceleasi fapte cu un agresor sau cu un politician care se foloseste de functie?

Te intreb si pe tine: manaci carne de vaca? Stii ca "in hinduism, vaca este simbolul hranei, pamantului si vietii? Scripturile vedice dicteaza ca vacile ar trebui tratate „cu acelasi respect ca pentru o mama”. Ele nu trebuie ucise sau mancate". Deci sa inteleg ca tu esti de parere ca e normal sa-ti iei o bata in mufa sau un glonte-n cap de la un indian/hindus, pe motiv ca-ti bati joc de ceva ce considera el sacru?

Uite o spun eu aci, public: da Hagi e un incult, un prostalau care nu e in stare sa lege 2 cuvinte. Trebuie sa ma pregatesc sa iau o bata-n cap, pe motiv ca nu suporti tu sa auzi chestia asta, sau cum?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ionut72 scrie:E ceva ce nu inteleg eu in toata treaba asta: ceva e sacru pentru tine. E dreptul tau inalienabil. Pe ce baze insa vrei tu sa ma obligi (inclusiv utilizand violenta legala) sa fie sacru si pentru mine?
cred ca multi nu pot intelege postul asta...de ce oare ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Si acuma hai sa vedem si cum e cu "libertatea de exprimare", atat de clamata in Franta si in lumea intreaga dupa cele intamplate? Precum spuneam intr-un post anterior un munte de ipocrizie. Luati de aici:

http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... smului.htm.

Si tocmai ce au facut ditamai marsu la care au participat zeci de politicieni, fete inalte, si dai si lupta Fanica si bla.bla bla. Si cand colo, ce savezi, scrie unul despre ce nu convine politicii oficiale? La loc comanda cu libertatea de exprimare, mai salcam, asa!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”