Je suis Charlie...

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Je suis Charlie...

Mesaj de cornelserbu »

ionut72 scrie:Si acuma hai sa vedem si cum e cu "libertatea de exprimare", atat de clamata in Franta si in lumea intreaga dupa cele intamplate? Precum spuneam intr-un post anterior un munte de ipocrizie. Luati de aici:

http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... smului.htm.

Si tocmai ce au facut ditamai marsu la care au participat zeci de politicieni, fete inalte, si dai si lupta Fanica si bla.bla bla. Si cand colo, ce savezi, scrie unul despre ce nu convine politicii oficiale? La loc comanda cu libertatea de exprimare, mai salcam, asa!
dura lex, sed lex ! :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cornelserbu scrie:
ionut72 scrie:Si acuma hai sa vedem si cum e cu "libertatea de exprimare", atat de clamata in Franta si in lumea intreaga dupa cele intamplate? Precum spuneam intr-un post anterior un munte de ipocrizie. Luati de aici:

http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... smului.htm.

Si tocmai ce au facut ditamai marsu la care au participat zeci de politicieni, fete inalte, si dai si lupta Fanica si bla.bla bla. Si cand colo, ce sa vezi, scrie unul despre ce nu convine politicii oficiale? La loc comanda cu libertatea de exprimare, mai salcam, asa!
dura lex, sed lex ! :wink:

Cornele, daca-i pe asa, grija mare cu cei care sustin ceva de genul "da mah, bine le-au facut aia alora, ca n-ai voie sa-ti bati joc asa de valorile altora", ca pot fi oricand acuzati de "instigare" la crima. Eu nu sunt de acord nicicum cu asta, mi se pare o aberatie, dar voi sustine ferm si net dreptul oricui, oricand s-o gandeasca si sa ne transmita, noua, celorlalti, ce gandeste.

Si apoi, inseamna ca detinutii politici au facut pe drept puscarie pe vremea comunistilor, nu, ca doar asa era legea? Daca acceptam mizeria asta putem sa justificam orice abuz si crima, ca sunt facute sub masca legalitatii.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

v-as propune o comedie franceza foarte recenta care se potriveste perfect cu evenimentele...
gag de buna calitate presarat din belsug cu picanterii rasiale care scad patima vazand cu ochii :D

incercati "Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? " :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ionut72 scrie:
cornelserbu scrie:Si apoi, inseamna ca detinutii politici au facut pe drept puscarie pe vremea comunistilor, nu, ca doar asa era legea? Daca acceptam mizeria asta putem sa justificam orice abuz si crima, ca sunt facute sub masca legalitatii.
si comunistii au facut puscarie inainte sa vina la putere...cicluri, stimabile, cicluri...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cornelserbu scrie:
ionut72 scrie:
cornelserbu scrie:Si apoi, inseamna ca detinutii politici au facut pe drept puscarie pe vremea comunistilor, nu, ca doar asa era legea? Daca acceptam mizeria asta putem sa justificam orice abuz si crima, ca sunt facute sub masca legalitatii.
si comunistii au facut puscarie inainte sa vina la putere...cicluri, stimabile, cicluri...
Era doar un exemplu La fel de ilegitim si de absurd. Sa faci puscarie doar pentru ca gandesti intr-un fel, in dezacord cu doctrina oficiala la acel moment.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Discutiile o cam iau razna ! Nu sustin atacurile teroriste si nici rezolvarea problemelor cu arma ! Faza cu hindusii si cu vaca nu se poate asemana cu acest exemplu ! Ar semana daca in mod repetat si public ne-am bate joc de vaci declarand ca facem asta doar ca sa le facem in ciuda&etc. la hindusi !!! Toti putem sa acceptam faptul ca "un ceva" (sa nu mai folosesc cuvantul c...t) poate fi extrem de important pentru unii ! Si chiar daca acel "ceva" foarte important pentru unii este nesemnificativ pentru noi , in momentul in care celalalt nu doreste sa ne oblige sa il respectam la fel putem avea minimul de bun simt sa facem abstractie de acesta ! Copilul unuia poate nu este frumos dar pentru parintii lui e "Dumnezeu" !!! E pamflet sa-i repeti aluia ca "sufletul lui(copilul)" e urat , prost, etc ? Nu esti obligat sa-l lauzi dar macar taci ......... naibii ! In schimb francezii ma enerveaza la greu - ei fac misto si jignesc religii, tari , populatii cand vrea ...lor ! Cum erau/sunt "pamfletele" in care toti romanii=tigani si cersetori ?
In plus "libertatea asta a presei / drepturile omului" sunt permise numai intr-o directie ! De ce nu vedem "pamflete" catre "lucrurile considerate sfinte" ale francezilor,englezilor,evreilor,americanilor,nemtilor ??? Pentru ca in secunda 2 cine isi permite asta se va ruga "sa fie impuscat mai repede" sa scape de consecinte ? Si cum e "treaba" cu "colonizarea" ? Natiunile puternice care au jefuit toata lumea , oferind in schimb colonizatilor doar cetatenia acum ii considera pe CETATENII LOR de mana a doua sau a treia ? Nu seamana cu Romania in UE ? Ne vor banii , economia , etc. dar nu vor sa avem aceleasi drepturi sau sa mergem sa muncim la ei ?

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Si nu prea inteleg eu faza cu terorismul ! Deci daca au fost omorati niste oameni , faptasii se numesc teroristi si pe buna dreptate au fost impuscati ! Cum se numesc marile puteri care de zeci de ani "toarna" zeci de mii de rachete si bombe de toate felurile in tarile musulmane omorand sute de mii sau milioane de oameni si care este pedeapsa lor ????????????

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
forta fizica, functiile , cunoasterea unui domeniu mai bine ca ceilalti,
Serios? Primele 2 sunt acelasi lucru cu al 3-lea? Nu vezi nici o diferenta intre ele? Haida deh, deci tu insuti (care e clar ca ai cunostinte in domeniu -pescuit de exemplu- mult mai multe decat multi altii) comiti (doar pentru ca te folosesti de aceste cunostinte sa faci profit) aceleasi fapte cu un agresor sau cu un politician care se foloseste de functie?

Te intreb si pe tine: manaci carne de vaca? Stii ca "in hinduism, vaca este simbolul hranei, pamantului si vietii? Scripturile vedice dicteaza ca vacile ar trebui tratate „cu acelasi respect ca pentru o mama”. Ele nu trebuie ucise sau mancate". Deci sa inteleg ca tu esti de parere ca e normal sa-ti iei o bata in mufa sau un glonte-n cap de la un indian/hindus, pe motiv ca-ti bati joc de ceva ce considera el sacru?
Nu suport sa vad cum un nimic de om, care nu a realizat nimic in viata , dar care a citit trei carti jumate, cum vorbeste de Hagi, ca este incult.

Uite o spun eu aci, public: da Hagi e un incult, un prostalau care nu e in stare sa lege 2 cuvinte. Trebuie sa ma pregatesc sa iau o bata-n cap, pe motiv ca nu suporti tu sa auzi chestia asta, sau cum?
Nu stiu cum forta fizica , o functie si cunoasterea unui domeniu sunt acelasi lucru. Ma rog ...

Ai scos din context. Eu vorbeam despre cei care detin aceste "arme" si se folosesc de ele pentru a ataca in simpla bataie de joc persoane ce nu se pot apara pe aceeasi cale , chiar daca persoanele atacate sunt net superioare din multe alte puncte de vedere. Este exact ce faci tu cu Hagi acum.
Ai marea "putere" de a scrie pe un forum si iti bati joc de un simbol national (chiar daca nu ti-a facut nimic niciodata ) pentru ca a sacrificat scoala in favoarea performantei. Sunt sigur ca nu poate sa se apere aici de tine si recunosc ca si eu ma simt mult mai slab pentru a putea interveni sa il apar. Si o aparare nu se face numai cu bata, cum insinuezi sau cum ai inteles. Eu acum trebuia sa stau sa-ti explic cine esti tu si cine este Hagi. Asta era "bata in cap" in situatia de fata. Cum spuneam, nu pot. Pentru mine esti mai tare aici, poate cel mai tare dupa acest forum.

Cati mancatori de vaca ai vazut omorati pe motivul asta ? Si da, daca iti bati joc gratuit de credinta lor , meriti un glont in cap dupa parerea mea. Nu il trag eu si nu indemn la asa ceva, dar nici nu il compatimesc pe ala care se duce la ei si le ia vaca in p--- .

Daca eu cunosc sa zicem pescuitul, cand am luat in bataie de joc pe unul care este la inceput. Asta este culmea. In viata mea nu mi-am batut joc de oameni mai slabi pe o anumita ramura, unde eu sunt mai bine pregatit, fara ca omul sa-mi fi facut ceva vreodata.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Florin Pata scrie:Discutiile o cam iau razna ! Nu sustin atacurile teroriste si nici rezolvarea problemelor cu arma ! Faza cu hindusii si cu vaca nu se poate asemana cu acest exemplu ! Ar semana daca in mod repetat si public ne-am bate joc de vaci declarand ca facem asta doar ca sa le facem in ciuda&etc. la hindusi !!! Toti putem sa acceptam faptul ca "un ceva" (sa nu mai folosesc cuvantul c...t) poate fi extrem de important pentru unii ! Si chiar daca acel "ceva" foarte important pentru unii este nesemnificativ pentru noi , in momentul in care celalalt nu doreste sa ne oblige sa il respectam la fel putem avea minimul de bun simt sa facem abstractie de acesta ! Copilul unuia poate nu este frumos dar pentru parintii lui e "Dumnezeu" !!! E pamflet sa-i repeti aluia ca "sufletul lui(copilul)" e urat , prost, etc ? Nu esti obligat sa-l lauzi dar macar taci ......... naibii ! In schimb francezii ma enerveaza la greu - ei fac misto si jignesc religii, tari , populatii cand vrea ...lor ! Cum erau/sunt "pamfletele" in care toti romanii=tigani si cersetori ?
In plus "libertatea asta a presei / drepturile omului" sunt permise numai intr-o directie ! De ce nu vedem "pamflete" catre "lucrurile considerate sfinte" ale francezilor,englezilor,evreilor,americanilor,nemtilor ??? Pentru ca in secunda 2 cine isi permite asta se va ruga "sa fie impuscat mai repede" sa scape de consecinte ? Si cum e "treaba" cu "colonizarea" ? Natiunile puternice care au jefuit toata lumea , oferind in schimb colonizatilor doar cetatenia acum ii considera pe CETATENII LOR de mana a doua sau a treia ? Nu seamana cu Romania in UE ? Ne vor banii , economia , etc. dar nu vor sa avem aceleasi drepturi sau sa mergem sa muncim la ei ?
Bravo Florin.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

hindusii merg pe premiza ca razbunarea e arma prostilor :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”