Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
gabi1 scrie:Chiar asa, pe nevestele/pretenele alora de-i impuscara cine le pusca cu cartusu' de piele pe la spate...sau raman definitiv neconsolate...
Da, e evident ca exista o legatura cauzala intre cele 2, dar, in opinia mea, e inversa decat crezi tu: intamplarea (care este, intr-adevar efectul polirticilor statale, dar de lunga durata si indirecte) e doar pretextul pentru a impune legea aia idioata.daca ar exista vreo legatura intre acest trist eveniment si IMPUNEREA LEGII BIG BROTHER !
...dar nu oricum !...ptr. ca notiunile de bun simt, tact, diplomatie, respect, "ingradesc" libera exprimare in niste norme sau limite. Spre exemplu, nu poti sa torni injuraturi in revista unui copil doar ptr. ca teoretic ai libertatea s-o faci...sunt norme legale si limite ale bunului simt care iti interzic treaba asta.ionut72 scrie:.....dreptul la libera exprimare inseamna ca poti spune orice, despre oricine, oricand......
In ziua de azi PRETEXTELE sunt CREATE de catre diversionisti antrenati pentru astaionut72 scrie:Da, e evident ca exista o legatura cauzala intre cele 2, dar, in opinia mea, e inversa decat crezi tu: intamplarea (care este, intr-adevar efectul polirticilor statale, dar de lunga durata si indirecte) e doar pretextul pentru a impune legea aia idioata.daca ar exista vreo legatura intre acest trist eveniment si IMPUNEREA LEGII BIG BROTHER !
Asta doar pentru ca iti interzice regulamentul revistei! Eu nu inteleg ce e asa de greu de inteles, si tot dati exemplele astea care n-au nici o legatura cu ce spun eu: nu poti sa te duci sa injuri in revista dedicata copiilor, nu poti sa te duci intr-o biserica si sa-ti dai nadragii jos, intr-o moschee, eu stiu, sa-l desenezi in curu gol pe pereti pe mahomed, pe site-ul crapmania sa-l injuri pe unul de mama etc. Vad ca toata lumea se fereste de cuvinte. Dragilor, cuvintele sunt transcendentale si e o eroare sa confunzi marfa (ce vrei sa transmiti) cu ambalajul (in ce forma o faci).nu poti sa torni injuraturi in revista unui copil
Eu ce sa mai zic, e dreptul tau sa te lasi sedus de teoria conspiratiei!Florin Pata scrie:In ziua de azi PRETEXTELE sunt CREATE de catre diversionisti antrenati pentru astaionut72 scrie:Da, e evident ca exista o legatura cauzala intre cele 2, dar, in opinia mea, e inversa decat crezi tu: intamplarea (care este, intr-adevar efectul polirticilor statale, dar de lunga durata si indirecte) e doar pretextul pentru a impune legea aia idioata.daca ar exista vreo legatura intre acest trist eveniment si IMPUNEREA LEGII BIG BROTHER !!