Je suis Charlie...

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Je suis Charlie...

Mesaj de gabi1 »

Relaxati-va ca ii da sangele pe nas lu Charlie... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

gabi1 scrie:Chiar asa, pe nevestele/pretenele alora de-i impuscara cine le pusca cu cartusu' de piele pe la spate...sau raman definitiv neconsolate... :roll:

Moa', ofensa, blasfemie, nu ti-e rusine sa gandesti asa ceva intr-un asemenea moment! Sa fie amendat, dosar penal, puscarie, ca nu respecta onoarea si demnitatea victimelor! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Daca nu aveti probleme va arde de filozofie, democratie, drept civil/penal/constitutional.
Eu sunt fiert cum sa prind o stiuca de 7kg daaarrrrrrrrrr nu stiu drumu la Spania pe jos... :D
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Pentru aparatorii crestinismului in fata pericolului islamului ! Poate cunoasterea istoriei va mai lamuri niste ...."chestii" ! :
http://www.lovendal.ro/wp52/inchizitia- ... -partea-1/
http://www.lovendal.ro/wp52/inchizitia- ... -partea-2/
Va puteti informa si despre "crestinarea"(cu sange) populatiilor indigene din Americi , Africa , despre masacrele efectuate de marile puteri in lumea musulmana !
Ma intreb daca unii dintre voi au auzit de diversiuni (armate)/diversionism si daca ar exista vreo legatura intre acest trist eveniment si IMPUNEREA LEGII BIG BROTHER !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Imi spune si mie cineva sub ce pretext a fost invadata si ocupata Polonia in 1939 de catre Germania :roll:
Ultima oară modificat Joi Ian 15, 2015 14:07 de către gabi1, modificat 1 dată în total.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

daca ar exista vreo legatura intre acest trist eveniment si IMPUNEREA LEGII BIG BROTHER !
Da, e evident ca exista o legatura cauzala intre cele 2, dar, in opinia mea, e inversa decat crezi tu: intamplarea (care este, intr-adevar efectul polirticilor statale, dar de lunga durata si indirecte) e doar pretextul pentru a impune legea aia idioata.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

ionut72 scrie:.....dreptul la libera exprimare inseamna ca poti spune orice, despre oricine, oricand......
...dar nu oricum !...ptr. ca notiunile de bun simt, tact, diplomatie, respect, "ingradesc" libera exprimare in niste norme sau limite. Spre exemplu, nu poti sa torni injuraturi in revista unui copil doar ptr. ca teoretic ai libertatea s-o faci...sunt norme legale si limite ale bunului simt care iti interzic treaba asta.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

ionut72 scrie:
daca ar exista vreo legatura intre acest trist eveniment si IMPUNEREA LEGII BIG BROTHER !
Da, e evident ca exista o legatura cauzala intre cele 2, dar, in opinia mea, e inversa decat crezi tu: intamplarea (care este, intr-adevar efectul polirticilor statale, dar de lunga durata si indirecte) e doar pretextul pentru a impune legea aia idioata.
In ziua de azi PRETEXTELE sunt CREATE de catre diversionisti antrenati pentru asta :wink: !

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

nu poti sa torni injuraturi in revista unui copil
Asta doar pentru ca iti interzice regulamentul revistei! Eu nu inteleg ce e asa de greu de inteles, si tot dati exemplele astea care n-au nici o legatura cu ce spun eu: nu poti sa te duci sa injuri in revista dedicata copiilor, nu poti sa te duci intr-o biserica si sa-ti dai nadragii jos, intr-o moschee, eu stiu, sa-l desenezi in curu gol pe pereti pe mahomed, pe site-ul crapmania sa-l injuri pe unul de mama etc. Vad ca toata lumea se fereste de cuvinte. Dragilor, cuvintele sunt transcendentale si e o eroare sa confunzi marfa (ce vrei sa transmiti) cu ambalajul (in ce forma o faci).

Repet, faptul ca o interdictie e legala, nu e un argument serios, precum am aratat. Pai, pe vremea lui ceausescu, un simplu banc auzit de cine nu trebuia, poezie, text in ziar te putea trimite la canal, in puscarie la reeducare. Banuiesc ca stiti poezia: Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane". Ei bine, probabil stiti si ca autorul ei, LEGAL, in urma unui proces, a fost initial condamnat la moarte. Pai inseamna ca voi sunteti de acord cu chestia asta, "Pai da domnule, condamnarea a fost legala pe vremea aia".

A, ca "bunul simt" ar fi bine sa limiteze exprimarea fiecaruia? Aia e altceva, si aici intram intr-o alta discutie, vis-a-vis de faptul ca "bunul simt nu e o notiune obiectiva, pe care o poti masura si norma (inclusiv juridic), ci absolut subiectiva. Ca si morala.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Florin Pata scrie:
ionut72 scrie:
In ziua de azi PRETEXTELE sunt CREATE de catre diversionisti antrenati pentru asta :wink: !
Eu ce sa mai zic, e dreptul tau sa te lasi sedus de teoria conspiratiei! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”