Je suis Charlie...

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Je suis Charlie...

Mesaj de cornelserbu »

Florin Pata scrie:sunt tentat sa incalc legea !
asta da argument ! :oops:
dar nu mai bine te-ai intreba de ce isi bate respectivul joc in mod repetat de valorile si opiniile tale ???...poate are un motiv ???...poate gresesti tu, sau poate greseste el...nu crezi ca inainte sa incalci legea ar fi mai bine sa cauti ce motive a avut sa faca ceea ce a facut ???
no ofence ! e doar o parere...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

daaaneee, l-ai lasat singur pe florin ?!?...nu-i frumos ! :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Nenea Cornel,
Pun si eu o intrebare de om prost : ce motiv (intemeiat) au avut obositi aia de la ziarul nimanui ?
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
Incearca sa spui unui politist pe strada ce i-ai spus lui Hagi si ai sa afli mult mai repede cum sta treaba cu legea, cand vorbim de libera exprimare si bun simt. :wink:
Si ca sa o intelegi mai bine, mergi si in America la politistii de acolo. :)
Am inteles, in ce te priveste, legea, oricat de cretina si abuziva e trebuie respectata!
Asa ca pe vremea aia nici "libera exprimare" si nici antidotul ei :wink: nu erau interpretate legal intotdeauna.
Vorbim impreuna si ne intelegem separat: aia au fost bagati in puscarie, legal, in urma unor procese (ca aia era legislatia atunci) si tu-mi spui mie, nonsalant, "ca nu se interpreta legal".
Unde te mai "exprimi liber" Ionut in afara de Crapmania ?
Oriunde vreau si pot (adica mi se permite). Ia vezi tu comentariile mele, de pe facebook, de exemplu! :D

Sa dam, zic, cartile pe fata, ca sa vedem cat de coerent si consecvent e fiecare dintre noi, in legatura cu subiectul asta:
A defaima = A vorbi de rău pe cineva sau a vorbi rău despre ceva; a ponegri, a calomnia, a subaprecia, a injosi, a umili
Eu sunt de parere ca chestia asta ar trebui dezincriminata. Tu (ca si multi altii) e clar ca nu!

Hai sa vedem topicul deschis de Naie: http://www.crapmania.ro/forum/liber-la- ... 36425.html

Ce fac acolo gabi1, Lao, DumiD (pana si Arsinel) se numeste, conform definitiei, defaimare. Acum sa te vad: esti de parere ca Naie ar trebui sa-i dea in judecata pe respectivii "ca l-au defaimat, l-au calomniat, l-au luat la misto, in deradere etc", sau, mai rau, cand se intalnesc sa le rupa cate o lanseta pe spinare?

Sau, un alt exmplu, topicul, nu mai stiu cum se numea, deschis inainte de alegeri, in care, practic, toti care au intrat acolo si au postat, i-au defaimat, calomniat, injurat, ponegrit si ce mai vreti voi pe politicieni, fara deosebire: si pe Ponta si pe Basescu si pe Udrea si pe Videanu si pe Antonescu etc. Conform legilslatei in vigoare (la care vad ca tot faceti apel) toti aia care am facut asta + proprietarii si administratorii crapmania care au permis asta, am putea, daca cineva ar sesiza oraganele competente, sa ne ducem in bloc la puscarie! Cand faci apel la lege, inteleg ca tu ai fi de acord cu chestia asta, nu?
P.S. nu stiu de ce , dar consider ca ai fost un om foarte cuminte la viata ta.
Pai chiar sunt sau am fost. In sensul ca n-am initiat niciodata (lasand la o arte nazbatiile copilariei) violenta reala - legala sau ilegala (nu bazaconia aia de violenta verbala, care e o multime vida) asupra cuiva. Violenta, repet cea REALA, e justificata doar ca retaliere, raspuns, legitma aparare. Mai clar, vrei sa ma bati, talharesti, furi, inseli, sechestrezi, violezi domiciliu etc, da asteapta-te la retaliere. Ma injuri de mama, ma faci prost, idiot, mai iei la misto, ma ironizezi etc, niciodata. A, nu-mi convine, iti raspund cu aceeasi moneda sau te boicotez/ignor. Unica atitudine LEGITIMA.
Am repetat si specificat la fiecare comentariu. Vorbesc de abuzuri ( verbale ) fara justificare, gratuite , numai cu scopul de a umili sau din simpla placere.
In exemplele tale sunt polite mai vechi. Nu intra in calcul.
Cu politicienii, ... cat incape , pentru ca ne mint fara rusine.

Cu Hagi nu am inteles de ce sa il jignesti gratuit.

Astept sa creasca fiu-miu putin mai mare, numai bine ca treci si tu peste 50 :D si sa se tina dupa tine pe strada si sa-ti toarne verzi si uscate, "ca asa crede el" . Eventual sa fii insotit de familie si de prieteni.
Taci si mergi mai departe, nu este asa ?
Daca raspunzi ca da , pe cuvant ca nu mai zic nimic.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Digital scrie:Nenea Cornel,
Pun si eu o intrebare de om prost : ce motiv (intemeiat) au avut obositi aia de la ziarul nimanui ?
Stima
motivul il gasesti daca cauti nationalitatea si religia majoritatii "teroristilor" din ultima jumatate de veac :wink: fara nicio generalizare
sunt convins ca si voi ca poporul arab are foarte multi oameni de valoare, poate chiar pacifisti...in ce priveste religia, nu vreau sa ma pronunt, fiindca imi repugna termenul in totalitate
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:daaaneee, l-ai lasat singur pe florin ?!?...nu-i frumos ! :lol: :lol: :lol:
Am dormit, pentru ca sunt pe tura de noapte. :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:Am dormit, ca sunt pe tura de noapte. :D
ok...mergem inainte...
propun o scimbare de 180 de grade...vreau sa trec de partea teroristilor :lol: :lol: :lol:
florine, sunt cu tine in echipa ! :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Joi Ian 15, 2015 19:23 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Astept sa creasca fiu-miu putin mai mare, numai bine ca treci si tu peste 50 :D si sa se tina dupa tine pe strada si sa-ti toarne verzi si uscate, "ca asa crede el" . Eventual sa fii insotit de familie si de prieteni.
:lol: :lol: :lol:

Nu mai bine il inveti sa pescuiasca? :lol: :lol: :lol:

Nu de altceva, dar chiar sunt vreo cativa (si ajunge cati sunt) "dilai" din astia pe la mine prin oras (nu ma crezi, te invit pe la Ploiesti). Care asta fac: se tin dupa tine pe strada si te mascaresc. De familie, mame, de morti, raniti, de dumnezei, sfinti, biserica etc. Cata vreme pastreaza distanta, pe cuvant ca nu zic nimic!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:
:lol: :lol: :lol:

Nu mai bine il inveti sa pescuiasca? :lol: :lol: :lol:

Nu de altceva, dar chiar sunt vreo cativa (si ajunge cati sunt) "dilai" din astia pe la mine prin oras (nu ma crezi, te invit pe la Ploiesti). Care asta fac: se tin dupa tine pe strada si te mascaresc. De familie, mame, de morti, raniti, de dumnezei, sfinti, biserica etc. Cata vreme pastreaza distanta, pe cuvant ca nu zic nimic!
Nu te-au "contactat" aia a lui Scumpu :roll: :lol: :lol: sa vezi ce calcaie iti dai in kur... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

cornelserbu scrie:
Dan Mitranescu scrie:Am dormit, ca sunt pe tura de noapte. :D
ok...mergem inainte...
propun o scimbare de 180 de grade...vreau sa trec de partea teroristilor :lol: :lol: :lol:
florine, sunt cu tine in echipa ! :lol: :lol: :lol:
Nu vreau ! E o DIVERSIUNE PE FATA ! :lol:
Si ai inteles in mod eronat ca eu tin partea teroristilor ! Doar incerc sa arat cine sunt adevaratii teroristi la scara mare ! :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”