ionut72 scrie:forta fizica, functiile , cunoasterea unui domeniu mai bine ca ceilalti,
Serios? Primele 2 sunt acelasi lucru cu al 3-lea? Nu vezi nici o diferenta intre ele? Haida deh, deci tu insuti (care e clar ca ai cunostinte in domeniu -pescuit de exemplu- mult mai multe decat multi altii) comiti (doar pentru ca te folosesti de aceste cunostinte sa faci profit) aceleasi fapte cu un agresor sau cu un politician care se foloseste de functie?
Te intreb si pe tine: manaci carne de vaca? Stii ca "in hinduism, vaca este simbolul hranei, pamantului si vietii? Scripturile vedice dicteaza ca vacile ar trebui tratate „cu acelasi respect ca pentru o mama”. Ele nu trebuie ucise sau mancate". Deci sa inteleg ca tu esti de parere ca e normal sa-ti iei o bata in mufa sau un glonte-n cap de la un indian/hindus, pe motiv ca-ti bati joc de ceva ce considera el sacru?
Nu suport sa vad cum un nimic de om, care nu a realizat nimic in viata , dar care a citit trei carti jumate, cum vorbeste de Hagi, ca este incult.
Uite o spun eu aci, public: da Hagi e un incult, un prostalau care nu e in stare sa lege 2 cuvinte. Trebuie sa ma pregatesc sa iau o bata-n cap, pe motiv ca nu suporti tu sa auzi chestia asta, sau cum?
Nu stiu cum forta fizica , o functie si cunoasterea unui domeniu sunt acelasi lucru. Ma rog ...
Ai scos din context. Eu vorbeam despre cei care detin aceste "arme" si se folosesc de ele pentru a ataca in simpla bataie de joc persoane ce nu se pot apara pe aceeasi cale , chiar daca persoanele atacate sunt net superioare din multe alte puncte de vedere. Este exact ce faci tu cu Hagi acum.
Ai marea "putere" de a scrie pe un forum si iti bati joc de un simbol national (chiar daca nu ti-a facut nimic niciodata ) pentru ca a sacrificat scoala in favoarea performantei. Sunt sigur ca nu poate sa se apere aici de tine si recunosc ca si eu ma simt mult mai slab pentru a putea interveni sa il apar. Si o aparare nu se face numai cu bata, cum insinuezi sau cum ai inteles. Eu acum trebuia sa stau sa-ti explic cine esti tu si cine este Hagi. Asta era "bata in cap" in situatia de fata. Cum spuneam, nu pot. Pentru mine esti mai tare aici, poate cel mai tare dupa acest forum.
Cati mancatori de vaca ai vazut omorati pe motivul asta ? Si da, daca iti bati joc gratuit de credinta lor , meriti un glont in cap dupa parerea mea. Nu il trag eu si nu indemn la asa ceva, dar nici nu il compatimesc pe ala care se duce la ei si le ia vaca in p--- .
Daca eu cunosc sa zicem pescuitul, cand am luat in bataie de joc pe unul care este la inceput. Asta este culmea. In viata mea nu mi-am batut joc de oameni mai slabi pe o anumita ramura, unde eu sunt mai bine pregatit, fara ca omul sa-mi fi facut ceva vreodata.