Recomandare lanseta 10" pentru pescuit plantat/barca

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Recomandare lanseta 10" pentru pescuit plantat/barca

Chestionarul s-a închis pe data de Joi Ian 15, 2015 20:54

Century S1 Stealth Stalker Rod
4
27%
Nash Tackle Scope Carp Rods MK2
2
13%
FOX Horizon Carp Rod
8
53%
JRC Razor X Boat Carp Rod
1
7%

Voturi totale: 15

mircead
Veteran
Puncte: 0

Re: Recomandare lanseta 10" pentru pescuit plantat/barca

Mesaj de mircead »

mihai turiac scrie:Sunt singurul pana acum care a votat razor x :)
A fost oferta la JRC in acelasi timp cu Nash si am ales Scope , cum este Razor x ?
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

mrs

Mesaj de mrs »

mircead scrie:
lucian_dj scrie:Eu am Nash scope de 10 cu 3.5lbs și le folosesc la plantat chiar și la 400m și în nici un caz nu se fac din 10 13
Esti sigur ca ai Nash Scope ? Eu am Scope de 10 ' cu 3 lbs si se telescopeaza tronsonul de baza din maner , uite aici :
https://www.youtube.com/watch?v=u1J4grl ... freload=10
Numai Nash Scope 6ft 'Sawn-off' Stalking Rod nu se telescopeaza , restul toate Dwarf si Scope se telescopeaza !!!!!!!!
http://www.nashtackle.co.uk/products/view/scope-rods
Lucian cred ca sa referit ca nu se fac din 10' - 13'... adica in momentul in care se telescopeaza nu ajunge din 3m la 3,90m... deci telescopate sunt de 3m. (asta am inteles eu, poate gresesc) :)

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

mircead scrie:
Florin Vasii scrie:Si eu ma gandeam la 2 lansete scurte pentru crap, dar in magazinele din Buc nici macar nu am vazut.
Aveti idee de unde putem comanda? La Bigfish sunt in oferta Prologic c2 de 10" dar le aduc pe comanda.

Mircea, din cate buc este format un set?

Multumesc!
Chronocarpe are o sectiune specializata pentru lansete scurte , te costa 50 de euro transportul dar iti vin mai repede decat din Bucuresti :lol: si iti ajung si intregi , fara inele sparte sau alte rahaturi.
Nu stiu sa raspund la intrebarea ta decat daca ma lamuresti despre ce fel de set este vorba si care este destinatia setului.
Salut Mircea,

Am intrat pe site-ul indicat si mi se pare super tare. De ieri ma uit intr-una pe el. Chiar ma intrebam daca trimt in Romania si cum e cu trasnportul. Trebuie totul(produse+transport) platit inainte sau exista posibilitatea rambursului?

Cand intrebam de numarul lansetelor din set, te intrebam cate ai tu in set, de fapt.

Multumesc inca o data!

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mrs scrie:
mircead scrie:
lucian_dj scrie:Eu am Nash scope de 10 cu 3.5lbs și le folosesc la plantat chiar și la 400m și în nici un caz nu se fac din 10 13
Esti sigur ca ai Nash Scope ? Eu am Scope de 10 ' cu 3 lbs si se telescopeaza tronsonul de baza din maner , uite aici :
https://www.youtube.com/watch?v=u1J4grl ... freload=10
Numai Nash Scope 6ft 'Sawn-off' Stalking Rod nu se telescopeaza , restul toate Dwarf si Scope se telescopeaza !!!!!!!!
http://www.nashtackle.co.uk/products/view/scope-rods
Lucian cred ca sa referit ca nu se fac din 10' - 13'... adica in momentul in care se telescopeaza nu ajunge din 3m la 3,90m... deci telescopate sunt de 3m. (asta am inteles eu, poate gresesc) :)
Cea de 10 ' nu este telescopata de 3 m , asta bag mana in foc , ajung insa acasa si o masor telescopata , n-o fi 3,90 dar cred ca este pe aproape.
Postez din nou diseara.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Florin Vasii scrie:
Salut Mircea,

Am intrat pe site-ul indicat si mi se pare super tare. De ieri ma uit intr-una pe el. Chiar ma intrebam daca trimt in Romania si cum e cu trasnportul. Trebuie totul(produse+transport) platit inainte sau exista posibilitatea rambursului?

Cand intrebam de numarul lansetelor din set, te intrebam cate ai tu in set, de fapt.

Multumesc inca o data!
Produsele si transportul se platesc numai la plasarea comenzii. Din Franta iti vin produsele in max 4 zile , lansetele sunt ambalate superbine si nu exista probleme de inele deteriorate sau sparte , totul este absolut OK.
De barca am 4 , de stalking am 2 , de plantat dar scurte am 6. Problema ca nu am numai un singur set pentru fiecare stil de pescuit. :wink:
Fire intinse.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

Deci pe înțelesul tuturor Nash Scope 10 deschisă are 3 nici un ca mai mult în trecut am acum Centura Stelath acolo mânerul era mai mic și vârful era normal de 1.80 dezavantaj la transport trebuiau huse de 12 dar dacă nu vrei să cheltui mult uitate și la Mack2 au lansetele de 10

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead scrie:
Cea de 10 ' nu este telescopata de 3 m , asta bag mana in foc , ajung insa acasa si o masor telescopata , n-o fi 3,90 dar cred ca este pe aproape.
Postez din nou diseara.
Am masurat acasa si stupoare ARE 3 m. Eu am primit lansetele acum 2 saptamani , am scos una din husa si am telescopat tronsonul de baza , aveam un Daiwa de 3 m desfacut si am comparat cele 2 tronsoane de baza si cel de la Scope este mai lung cu 30 de cm decat cel de la Daiwa ( care are dimensiuni normale pentru lansetele de 3 m ) . Din cauza ca nu am comparat si varfurile ( care la Scope este mai scurt decat cel normal ) am presupus , incorect evident , ca lanseta Nash este mai lunga decat este. Mai mult Scope are si inel de plecare de 40 cred si daca te uiti la tronsonul de baza pare ca face parte dintr-o lanseta mai lunga de 3 m .Asa ca am bagat mana in foc si .... m-am ars , mea culpa.
Bag si o poza mai jos sa vedeti cu ochii vostri dracia :lol:
Fişiere ataşate
IMG_20150114_164106 2.jpg
IMG_20150114_164106 2.jpg (173.99 KiB) Vizualizat de 784 ori

mrs

Mesaj de mrs »

Daca e de 10' nu are cum sa depaseasca 3,05m...

George Stoica

Mesaj de George Stoica »

xradu scrie:Salut,
ma gandesc sa imi achizitionez niste lansete de 10", pentru a le folosi la pescuitul plantat/din barca si as dori recomandarea voastra.
Pentru pescuitul lansat am lansete de 13", dar mi se par cam mari si incomode pentru pescuitul plantat si drilul din barca. Initial ma gandeam sa-mi iau si unele de 3.6, dar cred ca mai bune sunt cele de 10".
Poate, de la posesori, pot primii si niste detalii pro/contra despre ele.
Voi ce parere aveti? Merita o asemenea achizitie?
Va multumesc mult.
Uita-te si la Prologic Aqua Fast Water Edition de 9 ft si 3.5 lb. Merg si la plantat si pe rauri. Sunt filmulete pe YouTube cu niste aruncari pe undeva la 350 grame plumbul..crash test. Eu am trei bucati si sincer le recomand cu caldura. Cele propuse in topic nu le detin, nu am pescuit cu ele, nu ma pot pronunta in legatura cu ele...Spor la cumparaturi!
PB 18.1Kg
Looking for a bigger one.

gabize

Mesaj de gabize »

1ft = 30.480cm
De aici fiecare poate calcula.;)
Susţin pescuitul catch & release!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”