cipica s-a intebat, retoric, forum de pescuit sau cancan?
si s-a aratat ingrijorat in ceea ce priveste generatia viitoare de pescari de crap.
personal nu sunt adeptul teoriei "daca nu-ti convine, schimbi canalul". eu cred in educarea prin canalele media si in responsabilizarea acestora. cu alte cuvinte cred ca mizeriile nu ar trebui difuzate, chiar daca omul e liber sa-si aleaga canalul, sau revista, etc
tot personal cred ca ne-am adresat unui segment enorm de mare de oameni cand am fost difuzati de stirile protv cu copiii. (cupa copiilor de pescuit la crap ed 3). iar stirea a fost, evident, pozitiva.
de asemenea, in revista AVP scriu despre turneu, si am s-o fac, numai la modul pozitiv. pt ca, aceasta publicatie ajunge lunar in mainile a proape 100.000 de persoane. iar cine vrea sa se apuce de competitie trebuie sa auda (in luna iunie, de exemplu) de gabi tomulescu (si incrancenatu'

) si nu de radu badica, nu-i asa?
iar exemplele pot continua.
ei bine, mai exista si acest forum, un fel de supapa a competitiilor crapiste de la noi. poate fara el, lucrurile ar degenera in alt fel, in alta parte. e firesc sa existe si asa ceva. sa nu uitam ca aici se balacaresc o mana de oameni, spre deliciul si interesul altor catorva maini.
imaginea adevarata a pescuitului la crap e in alta parte.