Zarguzon Adi scrie: Punctul meu de vedere ca ...
Adi, imi pare rau sa iti spun dar tu n-ai puncte de vedere, adica poti sa ai puncte de vedere pe care ti le poti exersa in timpul liber sau cand ai tu chef de analiza. din punctul de vedere al organizarii acestei competitii, tu, in calitate de director de arbitraj, ai un
regulament in baza caruia iei
decizii (tu si corpul tau de arbitrii). in baza acelui regulament deciziile luate de tine sunt inatacabile pana la momentul intrunirii ctda. in baza regulamentului aluia postat aici pe forum si publicat in avp, regulament ce sta la baza organizarii acestei competitii, singurul for indreptatit sa-ti anuleze deciziile este ctda.
singurul. nu participantii, nu organizatorii, fie ei de mansa sau de turneu.
parerea mea, pe care am mai spus-o si inainte de inceperea competitiei, in niciun sport, sub nici o forma, in nici o circumstanta -daca cineva poate il rog sa vina cu un contraexemplu concret chiar si dintr-un sport practicat la nivel de scara de bloc- niciun organizator, nicio comisie, cu atat mai putin un participant la competitie nu se baga peste decizia arbitrului. niciodata, sub nici o forma, accept si contraexemple de pe alte planete sau sisteme solare.
este ridicol ca participantul X sa-si stranga sculele la terminarea mansei iar apoi sa-si puna roba de judecator si sa-si ia la puricat vecinul de stand. aceasta ctda, datorita componentei ei, sufera de un acut conflict de interese. si nu iau in discutie efectele de pana acum ale acestei comisii. e vorba de un principiu universal valabil in orice sport al acestei planete. organizatorul e organizator, arbitrul e arbitru, participantul e participant. aceste calitati sau functii sunt
incompatibile.
voi, organizatorii acestui turneu, faceti cum vreti. in calitate de participant la aceasta competitie pot sa observ anumite lucruri si sa-mi formez anumite opinii. in calitate de membru carping club va dau cuvantul de onoare ca o sa le fac creierii tzandari si lui piticu, presedintele nostru, si lui gogu, vicepresedinte, ambii sper in continuare autoritati a caror credibilitate este dincolo de orice indoiala, sa schimbe aceste lucruri macar pe viitor daca acum nu mai pot face nimic.
va doresc in continuare manse fara evenimente si fara intruniri ctda!