Je suis Charlie...

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DumiD
Pescar de competitie

Re: Je suis Charlie...

Mesaj de DumiD »

Dan Mitranescu scrie: Nu eu Dumi ! :D Am facut schimbare acum ! :D
ii raspundem lui nea Cornel atunci :lol:
cornelserbu scrie:
DumiD scrie:Seful pedofililor
toti popii papistasi sunt niste nefu..tuti care s-au plictisit de laba...ce-ai vrea sa faca si ei ?!?
sa faca ce fac taicii nostri in manastirile de taici nea Cornele si sa lase copiii in pace. eu unul le-as fi dat foc la bisericile unde au fost abuzati copii, alea numai lacase de cult nu mai sunt (cu popii inauntru binenteles)

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:
Dan Mitranescu scrie:Nu eu Dumi ! :D Am facut schimbare acum ! :D
ce scoala de corectie ai in tine... :lol: :lol: :lol:
Botezul !
Asa se face cand vine unul nou. :D

Dan Mitranescu
Veteran

DumiD scrie:
Dan Mitranescu scrie: Nu eu Dumi ! :D Am facut schimbare acum ! :D
ii raspundem lui nea Cornel atunci :lol:
cornelserbu scrie:
DumiD scrie:Seful pedofililor
toti popii papistasi sunt niste nefu..tuti care s-au plictisit de laba...ce-ai vrea sa faca si ei ?!?
sa faca ce fac taicii nostri in manastirile de taici nea Cornele si sa lase copiii in pace. eu unul le-as fi dat foc la bisericile unde au fost abuzati copii, alea numai lacase de cult nu mai sunt (cu popii inauntru binenteles)
Buna ridicarea! :wink: :D

In rest zi-le, ca le zici bine.
Inteleg multe pe lumea asta, dar sa nu tina cont de nimic si sa arda si pe cei mai saraci de ultimul leut, nu pot sa inteleg. Eu cu aia am ce am si le-o spun de fiecare data cand ii intalnesc.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

dar sa nu tina cont de nimic si sa arda si pe cei mai saraci de ultimul leut, nu pot sa inteleg

Oricum nu exista nici un termen de comparatie, ca gravitate, intre cerutu de bani de la niste naivi (care cred ca intratu in rai si-n gratiile domnului costa bani :lol: , ele costa altceva - smerenie, pocainta, obedienta fata de cuvanul domnului etc), cu agresiunea fizica asupra unor copii (la care se adauga si socul psihic). Care, in opinia mea, in afara de crima, e una dintre cele mai abominabile fapte!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran

ionut72 scrie:
dar sa nu tina cont de nimic si sa arda si pe cei mai saraci de ultimul leut, nu pot sa inteleg

Oricum nu exista nici un termen de comparatie, ca gravitate, intre cerutu de bani de la niste naivi (care cred ca intratu in rai si-n gratiile domnului costa bani :lol: , ele costa altceva - smerenie, pocainta, obedienta fata de cuvanul domnului etc), cu agresiunea fizica asupra unor copii (la care se adauga si socul psihic). Care, in opinia mea, in afara de crima, e una dintre cele mai abominabile fapte!
Asa este, dar sunt rare cazurile alea si odata depistate, isi trag ponoasele. Nu pot sa generalizez. Ce spun eu este cam peste tot si nu pedepseste nimeni nimic.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

religia(toate religiile) a aparut cand primul jmecher care se dadea intermediar al divinitatii a gasit primul fraier sa-l creada

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ce spun eu este cam peste tot si nu pedepseste nimeni nimic.
Pai ce sa pedepseasca Dane, ca religia e recunoscuta oficial! Nu e ca si cum ti-ar fi scos argintul viu mama omida. Ei as, nu e ... :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

DumiD scrie:religia(toate religiile) a aparut cand primul jmecher care se dadea intermediar al divinitatii a gasit primul fraier sa-l creada
eu cred ca-i invers...tare mi-e frica ca mai inta a aparut fraierul care voia neaparat sa creda ceva !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

ionut72 scrie:
Florin Pata scrie:Si pentru "creduli" ! :

http://adevarul911.blogspot.ro/

Florine, doar asa la o prima vedere, cine a scris articolul ala e: ori agent kgb, ori un tampitel. Nu stau sa fac analiza pe tot textul,, iti atrag doar atentia asupra a 2 chestii care mi-au sarit in ochi la o simpla citire in diagonala.
Dar conspiratorilor americani si arabi putin le pasa, ei sunt oricum in siguranta si chiar le convine un razboi cu China, deoarece, cu cat consuma China mai putin petrol, cu atat ramane mai mult pentru Occident, dat fiind ca se presupune ca resursele petroliere mondiale mai ajung doar pentru cel mult 30 de ani. Reactia Chinei va fi insa nimicitoare, caci dispune de rachete intercontinentale capabile sa poarte arme de distrugere in masa, inclusiv nucleare, care pot omori milioane de cetateni occidentali.
Ce 2 fraze se bat, evident, cap in cap. Pai, daca China dispune de rachete intercontinentale, ce motiv au americanii si arabii sa stea linistiti, ba, mai mult, "chiar sa le convina" un razboi cu China? Sau tampitelu crede ca americanii nu stiu de arsenalul chinezilor? :D Mai mult, ata tampenie, pe timp de razboi consumul de petrol, inclusiv al Chinei, creste, nu scade asa cum sustine musiu in articol!
ORICE TARA CARE VREA SA CUMPERE PETROL TREBUIE SA CUMPERE INTAI DOLARI, CONTRIBUIND ASTFEL LA CRESTEREA CERERII DE DOLARI PE PIETELE MONETARE SI IMPLICIT LA CRESTEREA CURSULUI DOLARULUI IN RAPORT CU MONEDELE CELORLALTE TARI.
In prezent, odata cu acordul de la Brenton Woods 1971 (cand orice legatura a monedelor cu aurul a fost abolita), situatia pe pietele valutare inter-tari sau inter- blocuri economice e urmatoarea: Fiecare tara urmareste ... surpriza ... sa-si devalorizeze cat mai mult moneda! Adica invers decat sustine tampitelu asta in articol. Si explicatia e urmatoarea: tara A, moneda dolar, produce in dolari. Tara B, moneda euro, produce in euro. In cazul schimburilor comerciale intre cele 2 treaba sta asa: tara A produce in dolari si vinde catre tara B in euro. Logic, producatorii tarii A vor sa produca in dolari ieftini si sa incaseze euro scumpi. Si viceversa.

Mai mult, ce nu stie ratutitul e ca cel mai mare depozitar de titluri de stat (obligatiuni) din lume este China. Adica sua este datoare Chinei, la scadenta obligatiunilor, cateva trilioane de dolari. Tema pentru acasa: ai o datorie de 100 de dolari si tu ii tiparesti. Cum faci sa scazi datoria la jumatate? Simplu: tiparesti inca 100 (infaltie artificial)! :D Efectul? Valoarea dolarului scade.

Deci nu, sua ii convine un dolar cat mai ieftin, nu unul cat mai scump.

De retinut: sua exporta ... dolari (si razboi, ma rog, "democratie") si importa ... resurse.
Discutiile despre piata financiara sunt mult mai complicate si nu am chef sa scriu cateva zeci de pagini! Totusi :
- nu toate tarile doresc sa-si devalorizeze moneda ci exportatorii din tarile respective si in plus discutiile despre functionarea "cosurilor valutare" sunt complicate si destul de greu de inteles fara cunostinte temeinice in domeniu
- ar fi de studiat faptul ca SUA emite foarte multi dolari fara acoperire , problema principala fiind tarile care doreau sa le fie platit petrolul in euro si NU in $
- pentru cunoscatori banca centrala americana care emite dolarii FEDERAL RESERVE - ESTE O BANCA PRIVATA :wink:
- de unde crezi ca are China "armament"
- pe moment cea mai puternica arma din lume este BANUL , armamentul fiind o parte din "partea financiara "
- pentru a intelege mai corect situatia ar fi de studiat "socurile petroliere " , OPEC , etc.
- din acordul de la Brenton Woods SUA s-a "scos" in mod unilateral - prin acest acord s-a infiintat FMI , BIRD si Banca Mondiala care inca mai exista

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

nu toate tarile doresc sa-si devalorizeze moneda ci exportatorii din tarile respective si in plus discutiile despre functionarea "cosurilor valutare" sunt complicate si destul de greu de inteles fara cunostinte temeinice in domeniu
Asta e un exemplu clar care dovedeste ca, da, discutiile despre functionarea sistemului "monetar" sunt greu de inteles! :D Nu numai exportatorii din tarile respective doresc devalorizarea "monedei". Pe bune ca si daca esti operator in turism iti doresti devalorizarea "monedei"! Si apoi, devalorizarea 2monedei" (pe termen mediu si lung) e politica de stat, oriunde in lume, acum cand traim in plina paradigma inflationista (si cand monopolul falsificarii banilor este inmanat de catre state bancilor centrale).
- ar fi de studiat faptul ca SUA emite foarte multi "dolari" (in fapt pseudo-dolari, dolarul este la origine o unitate de masura a greutatii aurului, provenit din austriacul taler. La fel si "pound -ul englez - lira sterlina etc. :) ) fara acoperire, problema principala fiind tarile care doreau sa le fie platit petrolul in euro si NU in $
Nu numai "dolarul", ci toate "monedele" (pseudobanii actuali) sunt emisi fara acoperire. Sunt creati ex-nihilo! Inflatia artificiala (tiparnita + legalizarea unei fraude, aceea a rezervei fractionare la depozite) este, practic, cel mai eficient mod de taxare.

Ca un corolar, valorizarea subita a francului elvetian de mai acu 2 zile este urmarea deciziei bancii elvetiene de a renunta la plafonul minim impus in 2011, acela care stabilea un curs de 1,2 franci pentru un euro. Cu alte cuvinte, banca central elvetiana a renuntat sa mai "sterilizeze" intrarile de valuta (in special euro) in Elvetia, care se faceau prin tiparire de franci cu care cumpara "excesul" de euro. In urma anuntatei "QE" europene (anuntarea intentiei de tiparire a un trilion de euro de catre ECB), banca centrala a Elvetiei a hotarat ca nu poate tine pasul cu tiparnita bancii centrale.
- pentru cunoscatori banca centrala americana care emite dolarii FEDERAL RESERVE - ESTE O BANCA PRIVATA :wink:
E de preferat sa nu mai raspanditi povesti de genul asta, ca zapaciti si mai mult publicul! FED e condusa de un "consiliu de guvernatori" care sunt numiti si pot fi demisi de presedinte si dau socoteala, oricand, congresului prin comisiile sale. Mai mult, multe dintre bancile centrale sunt, oficial si declarativ, independente de stat (adica, practic, "private").
de unde crezi ca are China "armament"
Din productie proprie, in cooperare cu rusii : http://fas.org/nuke/guide/china/nuke/

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”