Je Swiss dator vandut!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Chinezii "nu sunt in stare" numai cand este vorba de tehnologia de prelucrare a otelului la cel mai inalt nivel ( aici Japonia domina ) si nici calitatea maxima a otelului nu o au ( Germania este nr.1 ).ionut72 scrie:
Pai bun, si de ce nu-s in stare "sa copieze" o mulineta de top si s-o vanda ca atare, sub brand chinezesc? Adica de ce nu vad la nici o firma de genul Hakuyo, Baracuda, Fl etc, nici o mulineta in gama top? Sau chiar medium?
hai sa fim seriosi!Florin Pata scrie:Sa intre in scena partenerul Serbu!!!
Libera exprimare are caile sale intortocheate!gor965 scrie:Je suis debusolat ... s-a ajuns de la teroristi la Hakuyo !?!![]()
...
Mi-ai luat ....replica ....gor965 scrie:Je suis debusolat ... s-a ajuns de la teroristi la Hakuyo !?!![]()
...
Ce faci ....Brutus ? Ma ataci ....pe la spatecornelserbu scrie:hai sa fim seriosi!Florin Pata scrie:Sa intre in scena partenerul Serbu!!!
prefer sa dezbat dreptul la libera exprimare, pentru ca nu cred ca ca ajung cunostintele de pe net pentru discutii despre finantele mondiale
ba mai mult...cred ca td-ul lui dan, bate multe mulinete de la shimano sau daiwa...de okuma si mai stiu eu ce, nu se pune problema...e cap de serie
problema e snobismul, despre care noi doi, florine, am mai discutat (confruntat)...
Ionut "are studiile" (mai ales in ultimii 6-7 ani) in domeniul stiintelor sociale: economie si filozofia dreptului.in ce domeniu are studiile Ionut !
Multumesc pentru raspuns !ionut72 scrie:Ionut "are studiile" (mai ales in ultimii 6-7 ani) in domeniul stiintelor sociale: economie si filozofia dreptului.in ce domeniu are studiile Ionut !
Daca aveai absolvita Facultatea de Litere si un curs de turism si industrie hoteliera(Franta) erai indreptatit sa abordezi subiecte de tot felul precum Banciu.R.ionut72 scrie:Ionut "are studiile" (mai ales in ultimii 6-7 ani) in domeniul stiintelor sociale: economie si filozofia dreptului.in ce domeniu are studiile Ionut !