pareri set avertizori de la cunoscatori

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

nic2706
Puncte: 0

pareri set avertizori de la cunoscatori

Mesaj de nic2706 »

Buna ziua tuturor. In asteptarea noului sezon as vrea sa imi cumpar un nou set de avertizori cu statie. Bugetul este de circa 1.800 lei si oscilez intre FOX MXR, JRC RADAR DSI, K KARP PULSAR NTX4 si PULSAR ADS. Îi rog pe posesorii de astfel de avertizori sa îmi ofere o părere care să mă ajute să iau o decizie. Mulţumesc anticipat şi fire întinse tuturor în sezonul ce urmează.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Re: pareri set avertizori de la cunoscatori

Mesaj de Claudiu Garlea »

Iti recomand JRC Radar DSi, eu unul detin acest model. Ca si functii, eu unul cred ca este complet (mai ales in acest buget): volum, sensibilitate si tonalitati. Statia are incorporata o lanterna, are functie de vibratie, la statie se poate adauga un snur (snur ce vine in gentuta de transport si pastrare). Functie de drop back, LED-urile de pe senzor vor cobora sau vor urca in functie de trasatura, iar daca nu ai observat trasatura/ nu ai fost pe faza, va ramane un LED aprins jos sau sus, LED ce iti va indica ce fel de trasatura ai avut.

Avertizorii sunt produsi in Europa.

http://www.totalfishing.ro/set-4-averti ... 34462.html

geo11

Mesaj de geo11 »

recomand daiwa. sunt aparte si foarte sic. ii am de 1 sezon si sunt foarte multumit si invantat de ei. merita sa le acorzi atentie

nic2706

Mesaj de nic2706 »

Multumesc celor care au raspuns. Mai astept alte pareri. Multumesc

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

In locul tau as alege intre fox si jrc, eu am ales (si as face la fel) jrc dsi care functioneaza fara probleme.

inferno

Mesaj de inferno »

recomand jrc

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cu banii astia poti sa-ti cumperi o alarma performanta de imobil , cu 5 senzori pe fir , cu 5 senzori wireless , cu senzori de gaz si fum,... , cu apelator GSM , 4 telecomenzi, zone diferentiate de armare si un meniu cu zeci de setari .
Stiu ca senzorii de pescuit se fac putin mai greu si costa implicit mai mult, vorba aia , au si garnitura de cauciuc ... , dar parca eu ma gandesc mai repede la siguranta permanenta a casei decat la cateva zile de pescuit pe an, daca as dispune de o suma ca asta.
P.S. Daca esti putin mai chivernisit , intra pe langa alarma si un DVR cu 4 camere video. :wink:

Vali Secui

Mesaj de Vali Secui »

Salut recomand daiwa ib one r 4+1 , deţin acest set de un an ,am trecut cu ei prin ploi torenţiale şi furtuni cu tunete , fara bip–uri false. Pot sa zic , ca ,după un sezon sunt foarte mulţumit de ei, cu un set de baterii am terminat sezonul de pescuit . http://www.totalfishing.ro/image.php?im ... 100102.jpg

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Dan Mitranescu scrie:Cu banii astia poti sa-ti cumperi o alarma performanta de imobil , cu 5 senzori pe fir , cu 5 senzori wireless , cu senzori de gaz si fum,... , cu apelator GSM , 4 telecomenzi, zone diferentiate de armare si un meniu cu zeci de setari .
Stiu ca senzorii de pescuit se fac putin mai greu si costa implicit mai mult, vorba aia , au si garnitura de cauciuc ... , dar parca eu ma gandesc mai repede la siguranta permanenta a casei decat la cateva zile de pescuit pe an, daca as dispune de o suma ca asta.
P.S. Daca esti putin mai chivernisit , intra pe langa alarma si un DVR cu 4 camere video. :wink:
adica vreti sa spuneti ca nu dispuneti de 1800 ron? :))))) sau ............ hakuyo?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

clau.c scrie:
Dan Mitranescu scrie:Cu banii astia poti sa-ti cumperi o alarma performanta de imobil , cu 5 senzori pe fir , cu 5 senzori wireless , cu senzori de gaz si fum,... , cu apelator GSM , 4 telecomenzi, zone diferentiate de armare si un meniu cu zeci de setari .
adica vreti sa spuneti ca nu dispuneti de 1800 ron? :))))) sau ............ hakuyo?
Nu mai vreau sa spun nimic. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”