Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
adica vreti sa spuneti ca nu dispuneti de 1800 ron?Dan Mitranescu scrie:Cu banii astia poti sa-ti cumperi o alarma performanta de imobil , cu 5 senzori pe fir , cu 5 senzori wireless , cu senzori de gaz si fum,... , cu apelator GSM , 4 telecomenzi, zone diferentiate de armare si un meniu cu zeci de setari .
Stiu ca senzorii de pescuit se fac putin mai greu si costa implicit mai mult, vorba aia , au si garnitura de cauciuc ... , dar parca eu ma gandesc mai repede la siguranta permanenta a casei decat la cateva zile de pescuit pe an, daca as dispune de o suma ca asta.
P.S. Daca esti putin mai chivernisit , intra pe langa alarma si un DVR cu 4 camere video.
Nu mai vreau sa spun nimic.clau.c scrie:adica vreti sa spuneti ca nu dispuneti de 1800 ron?Dan Mitranescu scrie:Cu banii astia poti sa-ti cumperi o alarma performanta de imobil , cu 5 senzori pe fir , cu 5 senzori wireless , cu senzori de gaz si fum,... , cu apelator GSM , 4 telecomenzi, zone diferentiate de armare si un meniu cu zeci de setari .
Stiu ca senzorii de pescuit se fac putin mai greu si costa implicit mai mult, vorba aia , au si garnitura de cauciuc ... , dar parca eu ma gandesc mai repede la siguranta permanenta a casei decat la cateva zile de pescuit pe an, daca as dispune de o suma ca asta.
P.S. Daca esti putin mai chivernisit , intra pe langa alarma si un DVR cu 4 camere video.)))) sau ............ hakuyo?