Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan cotelici
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de dan cotelici »

radu badica scrie:Din cate am inteles primele doua manse au eliminat 30 de echipe iar mansa a3a va elimina 6 echipe - nu inteleg sintagma daca nu achit taxa de la lates una dintre echipele eliminate va participa in locul echipei mele.
Rog organizatorii sa explice pe ce temei o echipa eliminata se intoarce in concurs.
In mansa 3 au prioritate de inscriere echipele cu cele mai bune 2 rezultate din 2 etape, apoi cele cu 1 rezultat dintr-o etapa..
In mansa a 4-a au prioritate la inscriere echipele cu cele mai bune 3 rezultate dupa 3 etape, apoi cu cele mai bune 2 rezultate din 3 etape, apoi cu 1 rezultat din 3 etape.
In mansa a 5-a au prioritate la inscriere echipele cu cele mai bune 3 rezultate din 4 etape, apoi cu cele mai bune 2 rezultate din 4 etape, apoi cu 1 rezultat din 4 etape.
In mansa a 5-a, in functie de prioritatea de inscriere, echipele pot opta pentru una din cele doua piste de concurs.

In cazul in care din numarul total de locuri dintr-o etapa, raman locuri neocupate (adica nu participa cei cu prioritate de inscriere), organizatorii au dreptul de a completa numarul de locuri cu alte echipe interesate.
Echipele care au dreptul de inscriere in etapele urmatoare trebuie sa confirme participarea in termen de 3 zile si achite taxa de participare pentru etapa urmatoare in termen de 7 zile de la terminarea etapei precedente.
The second best is the first loser!

Buhac

Mesaj de Buhac »

Daca o echipa clasata in primele 30 nu poate participa la Lates cate puncte primeste?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Buhac scrie:Daca o echipa clasata in primele 30 nu poate participa la Lates cate puncte primeste?
61

Buhac

Mesaj de Buhac »

Daca etapa de la Lates are doar 30 de locuri de ce nu primeste doar 31 de puncte?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Buhac scrie:Daca etapa de la Lates are doar 30 de locuri de ce nu primeste doar 31 de puncte?
Asa este!Greseala mea!
Primeste 31!

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

dan cotelici scrie:
Buhac scrie:Daca etapa de la Lates are doar 30 de locuri de ce nu primeste doar 31 de puncte?
Asa este!Greseala mea!
Primeste 31!

Am si eu o intrebare ca nu mai inteleg nimic:

Cele doua manse de calificari au fost eliminatorii?
Daca DA cate echipe sau calificat in etapa urmatoare 30 sau mai multe?

Daca nu mai participa o echipa calificata sau mai multe se suplimenteaza din cele care nu sau calificat?
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Dan Marinita scrie: Daca nu mai participa o echipa calificata sau mai multe se suplimenteaza din cele care nu sau calificat?
DA!In ordinea din clasament.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Turneul nu a fost gandit ca o competitie eliminatorie.
teoretic, el trebuia sa fie compus din 5 etape distincte, la care echipele sa participe la alegere.
din pacate, ne-am lovit de dimensiunea redusa a pistelor bune de concurs. iar etapele au fost asezate in ordine potrivit acestui criteriu.
prin urmare, la lates AU PRIORITATE DE INSCRIERE echipele bine situate in clasamentul general. urmeaza, in ordine, celelalte echipe din clasament (locurile 31-60) daca nici asa nu se completeaza locurile, organizatorul poate accepta oricare alte echipe.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie: daca nici asa nu se completeaza locurile, organizatorul poate accepta oricare alte echipe.
utopie... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Buhac

Mesaj de Buhac »

Marin Constantin -Dan Marinita; 28+31 puncte pentru neparticipare=59 puncte.
Domnule PRESEDINTE esti calificat in etapa a 4 a Tancabesti.
Poti sa stai linistit in Caraibe unde ai biletul rezervat.
Vremuri bune sa aveti :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”