miroase a bandit, este?Hert scrie: Un sfat gratuit iti dau: desi cunostintele dovedite pana acum te recomanda, sa nu te implici in politica, sa nu candidezi niciodata!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
miroase a bandit, este?Hert scrie: Un sfat gratuit iti dau: desi cunostintele dovedite pana acum te recomanda, sa nu te implici in politica, sa nu candidezi niciodata!
Desi eu le conduceam statul e de vina, evident, ca n-a intervenit sa salveze un fraier!nicucc scrie:ionut72 scrie:Desi exemplul personal nu e un argument, iti voi raspunde (ca prea mi-ai ridicat mingea la fileu): in momentul de fata nici unul, stau cu chirie (dar nu la banca!)! Am detinut insa pana acum 3 imobile pe care le-am pierdut, toate 3 fiind lasate gaj la banca pentru niste afaceri pe care le-am condus stralucit ... la faliment (dintr-un total de 12 pana acum, pe care, din 1990 pana in 2010, le-am infiintat, crescut, falimentat sau vandut).apropo, cate imobile deti, recunoaste ?!
Stii ce? Noroc cu tine ca m-ai luminat: statul e de vina!![]()
Asa sunteti invatati pe internet si pe la nu stiu ce colocviuri,de ce au dat faliment?(cu parere de rau nu stiu cum se scrie corect colocviu)
Cine conducea aceste afaceri care au falimentat sau cine este de vina?
Ne puteti spune ...ca sa ne ferim si noi in viitor?
Ai domnule,pai cum,el e cel mai indicat ...pierde tot timpul dar e "bun de gura"Hert scrie:Offf, Ionut, toata lumea a inteles ca ai cunostintele necesare pentru a deveni un avocat de banca! Dar aici suntem pe un forum de pescari de crap si ar trebui sa dam dovada de un pic de indulgenta! Da, tu ai dreptate, cei care au semnat asemenea contracte sunt niste prosti. Dar "sunt prosti, dar MULTI, maria ta"! dupa cum spunea un cunoscut raposat!
Un sfat gratuit iti dau: desi cunostintele dovedite pana acum te recomanda, sa nu te implici in politica, sa nu candidezi niciodata!
deloc, "miroase" a idealist! Altii s-au fript rau cu idealurile lor, a se vedea Stalin, Hitler si urmeaza Putin!DumiD scrie:miroase a bandit, este?Hert scrie: Un sfat gratuit iti dau: desi cunostintele dovedite pana acum te recomanda, sa nu te implici in politica, sa nu candidezi niciodata!
Deja te-ai razgandit! Deci si cumparatul de masina noua in 2007 cu un credit in franci e o nevoie de baza!Dar aici suntem pe un forum de pescari de crap si ar trebui sa dam dovada de un pic de indulgenta!
Desi nu eu sunt cel care a avansat ideea, ci DumiD, da sunt de acord ca cei care au semnat astfel de contracte (si banca si clientul) au fost prosti si trebuie sa raspunda. Singuri. fara a-i implica pe ceilalti.Da, tu ai dreptate, cei care au semnat asemenea contracte sunt niste prosti.
Multumesc! Sunt libertarian deci n-am cum sa candidez niciodata. Politica e, in opinia mea, totalitatea mijloacelor jafului.Un sfat gratuit iti dau: desi cunostintele dovedite pana acum te recomanda, sa nu te implici in politica, sa nu candidezi niciodata!
Ce a facut gruzinul pentru Rusia(nu comentez metodele) in 20 si ceva de ani nu au reusit vreo 34 de presedinti SUA in 200 de ani.Altii s-au fript rau cu idealurile lor, a se vedea Stalin
Banuiesc ca atunci cand ati falimentat respectivele firme aveati toate taxele platite la zi,astfel nu aveti ce cauta in discutia asta.