Faci ce faci si revii la Darvari. Si ca sa te lamuresti, sper definitiv, nu toate echipele au pescuit de la 10 la 14. Nu ma contrazice, pentru ca echipa mea a fost una dintre ele, limita stanga a fost ora 10, iar limita dreapta a fost ora 12. Acest lucru il poate confirma Radu Badica, care, pe bune dreptate, a solicitat arbitrului sa ma atentioneze ca am lansat in afara culoarului de pescuit indicat de Victor Oana si care era cel de care ti-am spus. Asa ca nu toate echipele au avut la dispozitie conditii egale de pescuit, fapt care a influentat decisiv rezultatele. Cat despre sintagma "regulamentul nostru", esti chiar haios. Regulamentul este unul singur, iar faptul ca o echipa incompleta nu influenteaza rezultatul este valabil, din nou, la Darvari, unde se prinde foarte putin. Intr-un concurs cu mult peste un singur concurent nu ar rezista 72 de ore, fapt de care ar profita echipele vecine.
Cristi si eu sunt suparat ca nu m-am calificat dar nu incerc sa gasesc explicatia in organizare.
Ma gandesc doar ca pe Darvari nu am reusit sa scot un loc 4 pe un stand pe care in mansa precedenta s-a obtinut locul 2.
Faptul ca Vali Petrescu singur in dreapta mea a scos un rezultat bun nu ma determina sa-i contest valoarea pe motiv ca nu a avut coechipier.
Vreau sa inteleg insa care este obiectivul tau.
Discutam despre ce ar trebui schimbat in 2010 sau ce ai vrea sa schimbam in 2009?
Tu te-ai impacat cu faptul ca pe un stand unde in prima mansa s-a scos locul 4 nu ai prins nici un peste?
In prima mea postare am spus ca sunt principalul vinovat pentru ratarea calificarii. In acelasi timp doresc ca cei ce au luat decizii care au influentat rezultatele sa o recunoasca, pentru ca este primul pas in remedierea lucrurilor in vederea viitoarelor calificari. Nu am nici o problema cu Vali Petrescu, nici macar nu il cunosc, felicitari si fire intinse mai departe, dar regulamentele trebuiesc respectate. Organizatorul unei competitii nu are dreptul de a modifica regulamentul jocului. Pentru ca tot se practica pe aici comparatiile fotbalistice, cum ar fi sa marim dimensiunile portilor pentru a se inscrie mai multe goluri ?
@ Cipica
Uite aici problema.Mi-a fost pusa la Hobaia.
Unul din coechipieri se afla in drill cu un peste, mai au 3 lansete in apa iar celalalt coechipier arunca in apa inca o lanseta.
Ce prevede regulamentul?
Ma gandesc ca daca acest lucru s-a intamplat cu adevarat problema lui Cristi ar fi fost rezolvata.
Nu stiu ce legatura are Cipica cu discutia noastra, iar problema mea este legata de influentarea rezultatelor de catre organizatori si de modul in care aceste deficiente se vor rezolva. De ce nu mai spui nimic legat de culoarul de pescuit ? Este normal ca acesta sa difere de la o echipa la alta ?
Cristian Rudeanu scrie:De ce nu mai spui nimic legat de culoarul de pescuit ? Este normal ca acesta sa difere de la o echipa la alta ?
Daca au existat astfel de situatii echipele aveau la dispozitie instrumentul numit contestatie.Toate discutiile de dupa se bazeaza pe supozitii si interpretari din unghiul cel mai favorabil.
Problema care i-am pus-o lui Cipica nu are legatura cu tine.E probabil la fel de ipotetica precum cea semnalata de el, presupunerea ca pe anumite standuri nu s-a mai pescuit pe aceleasi directii.S-a pescuit pe aceleasi directii ca in prima mansa.Arbitrii de pe A stiau la fiecare stand cum s-a pescuit pentru ca aveau notat totul intr-un caiet.De ce nu ar fi fost la fel si in celalalte sectoare?
Nu am spus ca intre cele doua manse au fost diferente de amplasare a standurilor. Spun ca unele standuri au pescuit pe culoare de la 10 la 14, iar altele de la 10 la 12, adica pe un culoar cu 50% mai mic. Nu este normal. In regulament se prevad 8m, daca tot modifici regulamentul, in timpul competitiei, macar sa fie acelasi pentru toti. Oricum, apreciez faptul ca esti singurul care incearca sa poarte un dialog, dar revin cu rugamintea de a primi raspunsuri de la organizatorii etapei Darvari.