Lansete telescopice...recomandari

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

viorel doloc
pescar de competitie
Puncte: 0

Lansete telescopice...recomandari

Mesaj de viorel doloc »

Servus.
Ce model sa aleg dintre acestea:
1. http://www.totalfishing.ro/lanseta-bff- ... 24512.html
2. http://www.totalfishing.ro/lanseta-bff- ... 18753.html
3. http://www.totalfishing.ro/lanseta-tele ... -1758.html
4. Maver telecrap Evolution 3,6m /3,9 m...3,5 lbs;
5. Maver Winner TeleCarp Short 3,5m/3,5Lb;
Ma intereseaza numai acest tip de lanseta si vor fi cuplate cu Okuma Longbow 60. Vor fi folosite la un pescuit aproape, din mana, cand o sa mai merg si pe Olt, la un salau,stiuca, caras...poate intra si un crap sau somn :D .
Multumesc anticipat.
Ultima oară modificat Mie Ian 28, 2015 12:43 de către Alin Galbenu, modificat 1 dată în total.
Motiv: modificare link-uri, caractère in plus
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie

Re: Lansete telescopice...recomandari

Mesaj de viorel doloc »

Servus.
Aceste telescopice o sa le aleg, in proportie de 99%...http://www.totalfishing.ro/lanseta-bff- ... 24512.html
M-am sfatuit si cu George Iorga, un cunoscator al acestui tip de pescuit, caruia ii multumesc.
Carp Passion

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

am avut doua bucati, sunt ok
daca scrie 4 lbs pe ele, nu te gandi ca sunt prea rigide, varful, in special, lucreaza foarte frumos
atentie la fixarea inelului mobil de pe tronsonul de varf, daca nu e strans pe blanc se rasuceste in lanseurile in forta sau cu greutati mari

pe cele de la maver nu le cunosc

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Multumesc Marian.
Astazi imi vin patru bucati BFF T-REX.
O zi buna.
Carp Passion

dyna

Mesaj de dyna »

Salut...detin lansetele telescopice Trabucco Indulgence de 3.60 si 3.5 lbs...nici nu am cuvinte sa ti spun cat de smechere sunt :P ....arunc cu fir plumb si fir de 0.25 constant in jur de 120-130 m, cu momitor ma duc undeva pe la 100...o lanseta progresiva f placuta in drill si care arunca excelent ...si arata superb...nu le rata...

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Servus.
Multumesc Dyna, dar tocmai ce au sosit lansetele BFF T-REX si imi plac foarte mult(sunt foarte pretentios si tipicar): inele mari, talon lung, foarte bine lucrate, constructie solida etc....am avut si Maver Arcadium, dar acestea sunt mai pe placul meu!!! Le recomand cu placere!!!
O sa le folosesc la partidele scurte, de o zi(cand nu mai trebuie sa car tot harnasamentul de crap dupa mine) sau pe Olt.
O seara buna.
Carp Passion

deusex

Mesaj de deusex »

dyna scrie:Salut...detin lansetele telescopice Trabucco Indulgence de 3.60 si 3.5 lbs...nici nu am cuvinte sa ti spun cat de smechere sunt :P ....arunc cu fir plumb si fir de 0.25 constant in jur de 120-130 m, cu momitor ma duc undeva pe la 100...o lanseta progresiva f placuta in drill si care arunca excelent ...si arata superb...nu le rata...
Ce greutate plumb\momitor incarcat ar trebui sa folosesc daca lanseta este de 4lbs ?

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Servus.
Daca vrei sa te "infigi" in ele...eu iti recomand sa pleci de la o greutate de 80 gr. si sa cresti progresiv greutatea plumbului...in acest mod, dupa mai multe lanseuri, incepi sa simti lanseta, sa-ti dai seama de cat poate duce(atentie la inelul culisant de pe segmentul de varf...se cam rasuceste)
Trebuie sa tii cont de faptul ca vorbim de 4lbs la o lanseta telescopica din mai multe tronsoane(mai multe imbinari = mai multe riscuri)!!!
O seara buna.
Carp Passion

deusex

Mesaj de deusex »

viorel doloc scrie:Servus.
Daca vrei sa te "infigi" in ele...eu iti recomand sa pleci de la o greutate de 80 gr. si sa cresti progresiv greutatea plumbului...in acest mod, dupa mai multe lanseuri, incepi sa simti lanseta, sa-ti dai seama de cat poate duce(atentie la inelul culisant de pe segmentul de varf...se cam rasuceste)
Trebuie sa tii cont de faptul ca vorbim de 4lbs la o lanseta telescopica din mai multe tronsoane(mai multe imbinari = mai multe riscuri)!!!
O seara buna.
Salut,
Lanseta are 6 segmente si este fara inel culisant .Din pacate din cauza transportului si pentru ca nu fac multe partide si alea scurte am optat mereu pentru telescopice. Ma gandeam ca la 4lbs se incadreaza unde la 110-120 grame. O sa incep cu plumb de 80 cum ati recomandat. O imperechez cu Okuma axeon v2 de 80.
Respect,

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

deusex scrie:
viorel doloc scrie:Servus.
O seara buna.
Salut,
Lanseta are 6 segmente si este fara inel culisant .Din pacate din cauza transportului si pentru ca nu fac multe partide si alea scurte am optat mereu pentru telescopice. Ma gandeam ca la 4lbs se incadreaza unde la 110-120 grame. O sa incep cu plumb de 80 cum ati recomandat. O imperechez cu Okuma axeon v2 de 80.
Respect,
Ti-ai luat Trabucco Indulgence ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”