am avut doua bucati, sunt ok
daca scrie 4 lbs pe ele, nu te gandi ca sunt prea rigide, varful, in special, lucreaza foarte frumos
atentie la fixarea inelului mobil de pe tronsonul de varf, daca nu e strans pe blanc se rasuceste in lanseurile in forta sau cu greutati mari
Salut...detin lansetele telescopice Trabucco Indulgence de 3.60 si 3.5 lbs...nici nu am cuvinte sa ti spun cat de smechere sunt ....arunc cu fir plumb si fir de 0.25 constant in jur de 120-130 m, cu momitor ma duc undeva pe la 100...o lanseta progresiva f placuta in drill si care arunca excelent ...si arata superb...nu le rata...
Servus.
Multumesc Dyna, dar tocmai ce au sosit lansetele BFF T-REX si imi plac foarte mult(sunt foarte pretentios si tipicar): inele mari, talon lung, foarte bine lucrate, constructie solida etc....am avut si Maver Arcadium, dar acestea sunt mai pe placul meu!!! Le recomand cu placere!!!
O sa le folosesc la partidele scurte, de o zi(cand nu mai trebuie sa car tot harnasamentul de crap dupa mine) sau pe Olt.
O seara buna.
dyna scrie:Salut...detin lansetele telescopice Trabucco Indulgence de 3.60 si 3.5 lbs...nici nu am cuvinte sa ti spun cat de smechere sunt ....arunc cu fir plumb si fir de 0.25 constant in jur de 120-130 m, cu momitor ma duc undeva pe la 100...o lanseta progresiva f placuta in drill si care arunca excelent ...si arata superb...nu le rata...
Ce greutate plumb\momitor incarcat ar trebui sa folosesc daca lanseta este de 4lbs ?
Servus.
Daca vrei sa te "infigi" in ele...eu iti recomand sa pleci de la o greutate de 80 gr. si sa cresti progresiv greutatea plumbului...in acest mod, dupa mai multe lanseuri, incepi sa simti lanseta, sa-ti dai seama de cat poate duce(atentie la inelul culisant de pe segmentul de varf...se cam rasuceste)
Trebuie sa tii cont de faptul ca vorbim de 4lbs la o lanseta telescopica din mai multe tronsoane(mai multe imbinari = mai multe riscuri)!!!
O seara buna.
viorel doloc scrie:Servus.
Daca vrei sa te "infigi" in ele...eu iti recomand sa pleci de la o greutate de 80 gr. si sa cresti progresiv greutatea plumbului...in acest mod, dupa mai multe lanseuri, incepi sa simti lanseta, sa-ti dai seama de cat poate duce(atentie la inelul culisant de pe segmentul de varf...se cam rasuceste)
Trebuie sa tii cont de faptul ca vorbim de 4lbs la o lanseta telescopica din mai multe tronsoane(mai multe imbinari = mai multe riscuri)!!!
O seara buna.
Salut,
Lanseta are 6 segmente si este fara inel culisant .Din pacate din cauza transportului si pentru ca nu fac multe partide si alea scurte am optat mereu pentru telescopice. Ma gandeam ca la 4lbs se incadreaza unde la 110-120 grame. O sa incep cu plumb de 80 cum ati recomandat. O imperechez cu Okuma axeon v2 de 80.
Respect,
viorel doloc scrie:Servus.
O seara buna.
Salut,
Lanseta are 6 segmente si este fara inel culisant .Din pacate din cauza transportului si pentru ca nu fac multe partide si alea scurte am optat mereu pentru telescopice. Ma gandeam ca la 4lbs se incadreaza unde la 110-120 grame. O sa incep cu plumb de 80 cum ati recomandat. O imperechez cu Okuma axeon v2 de 80.
Respect,