recomandare vaselina ungere mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
rigman

Re: recomandare vaselina ungere mulinete

Mesaj de rigman »

mircione scrie:
rigman scrie:Astept cu nerabdare filmuletul cu Banax-ul desfacut in TOTALITATE , CURATAT , GRESAT, MONTAT .
nu mai am banax.....mai am okuma doar ramasa la curatat...imi pare rau ...cu banaxul am inceput....
Nici o problema , daca ai inceput cu Banax-ul , inseamna ca acum ai capatat experienta , doar ai desfacut-o odata ! Astept cu nerabdare nu neaparat un film ci macar pozele cu Banax-ul desfacut in totalitate si sa fii sincer in privinta timpului de lucru . Iti repet , apreciez ceea ce faci , nu vreau sa te discreditez , vreau doar ca lucrurile sa fie prezentate corect !
Spor la treaba !

mircione
Puncte: 0

Mesaj de mircione »

o sa incerc sa fac filmulet cu okuma ...ce am avut poze le-am pus...altele nu mai am....sper ca maine cu filmuletul

mircione

Mesaj de mircione »

de discreditat nu ai cum sa o faci ca asa cum am zis sunt amator....:)))) nu profi....altii sunt profi care fac 5 ore la o mulineta :))))
no offence

rigman

Mesaj de rigman »

Nu stiu de ce am avut impresia ca se poate discuta civilizat si mai ales argumentat . Sant satul de stou-ri ! Am rugat un moderator sa stearga tot ceea ce am scris si imi cer scuze ca am intervenit ! Va doresc numai bine si fir intins !
Mugurel Adascalitei

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

mircione scrie:...altii sunt profi care fac 5 ore la o mulineta :))))
no offence
Nu rade de cineva care face o treaba cu simt de raspundere. Am desfacut si eu cateva mulinete la viata mea si-ti spun sigur ca pe unele le cureti in 30 de minute iar la altele pierzi o zi.
p.s.
Am desfacut prima data un Powerliner acum 5 ani si mi-a luat 4-5 ore (am incercat sa rezolv problema clemei rupte si am facut poze ptr. un articol pe Infopescar). Acum ca imi cunosc mulinetele, sub nici o forma n-as putea sa desfac, sa curat, sa gresez, sa reansamblez la modul serios o Powerliner sub 2 ore !

p.s.2
Sa-mi spui si mie cati rulmenti gresezi la Powerliner ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

mircione

Mesaj de mircione »

Am zis eu ceva.......am vb urat ?....cred ca am fost destul de civilizat...nu trebuie sa-ti stearga posturile ca sunt la obiect si pertinente...sper ca nu ai crezut ca intru in polemica cumva in aceasta privinta...! O zi buna .

mircione

Mesaj de mircione »

gor965 scrie:
mircione scrie:...altii sunt profi care fac 5 ore la o mulineta :))))
no offence
Nu rade de cineva care face o treaba cu simt de raspundere. Am desfacut si eu cateva mulinete la viata mea si-ti spun sigur ca pe unele le cureti in 30 de minute iar la altele pierzi o zi.
p.s.
Am desfacut prima data un Powerliner acum 5 ani si mi-a luat 4-5 ore (am incercat sa rezolv problema clemei rupte si am facut poze ptr. un articol pe Infopescar). Acum ca imi cunosc mulinetele, sub nici o forma n-as putea sa desfac, sa curat, sa gresez, sa reansamblez la modul serios o Powerliner sub 2 ore !

p.s.2
Sa-mi spui si mie cati rulmenti gresezi la Powerliner ?
cu simt de raspundere fac si eu sa stii la fel cum o face un profesionist avand in vedere ca sunt mulinetele mele le fac poate chiar mai bine !
acum ce fac dau extemporal cati rulmenti sunt cati gresez...hai sa fim seriosi am spus ca sunt amator dar nu prost....la acea intrebare nu o sa-ti raspund o consider retorica ....
o zi buna

gabize

Mesaj de gabize »

rigman scrie:Nu stiu de ce am avut impresia ca se poate discuta civilizat si mai ales argumentat . Sant satul de stou-ri ! Am rugat un moderator sa stearga tot ceea ce am scris si imi cer scuze ca am intervenit ! Va doresc numai bine si fir intins !
Mugurel Adascalitei
Orice discuţie are părţi serioase şi momente de relaxare. Probabil îţi faci munca cu foarte mare conştiinciozitate, altfel nu ai fi fost afectat de micile şopârliţe (nevinovate, zic eu) strecurate în firul discuţiei. Eu zic să reanalizezi situaţia, e păcat să apară supărări doar din atât.
Susţin pescuitul catch & release!

mircione

Mesaj de mircione »

gabize scrie:
rigman scrie:Nu stiu de ce am avut impresia ca se poate discuta civilizat si mai ales argumentat . Sant satul de stou-ri ! Am rugat un moderator sa stearga tot ceea ce am scris si imi cer scuze ca am intervenit ! Va doresc numai bine si fir intins !
Mugurel Adascalitei
Orice discuţie are părţi serioase şi momente de relaxare. Probabil îţi faci munca cu foarte mare conştiinciozitate, altfel nu ai fi fost afectat de micile şopârliţe (nevinovate, zic eu) strecurate în firul discuţiei. Eu zic să reanalizezi situaţia, e păcat să apară supărări doar din atât.
asta asa este....din partea mea nu sunt !

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

mircione scrie: acum ce fac dau extemporal cati rulmenti sunt cati gresez...hai sa fim seriosi am spus ca sunt amator dar nu prost....la acea intrebare nu o sa-ti raspund o consider retorica ....
Intrebarea nu e retorica ... am primul model de Powerliner care a intrat in Romania si n-am gasit sa gresez al 8-lea rulment ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”