Avertizori Hakuyo 2012- 2013

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabize
Puncte: 0

Re: Avertizori Hakuyo 2012- 2013

Mesaj de gabize »

Merci!
Deşi pe unele site-uri caracerisitice sunt prezentate identic (copy/paste).
M-ar fi interesat în principal dacă pot asocia un senzor FL la o staţie Hakuyo.
Susţin pescuitul catch & release!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabize scrie:Merci!
Deşi pe unele site-uri caracerisitice sunt prezentate identic (copy/paste).
M-ar fi interesat în principal dacă pot asocia un senzor FL la o staţie Hakuyo.
Vreau si eu pe privat site-urile alea te rog.

Nu se potrivesc niciodata.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Avertizorii se numesc crafty fox, nu au nici cea mai mica legatura cu "fox" si costa 49 de lire setul de 4 avertizori cu statie si 4 swingere.

Dan Mitranescu
Veteran

clau.c scrie:Avertizorii se numesc crafty fox, nu au nici cea mai mica legatura cu "fox" si costa 49 de lire setul de 4 avertizori cu statie si 4 swingere.
Sunt in mai multe variante ( TMC , moster,... ). Inauntru este problema . De aia de afara nu stiu nimic.

dyna

Mesaj de dyna »

Hai sa nu o mai dam in barci....eu stiu cam tot se intampla in uk....sunt aceeasi senzori(facuti de chinezi) numai ca fiecare si pune sigla pe ei...eu am averizori de la tmc si sunt identici cu cei de la hakuyo....scrieti pe google....bite alarms ebay uk...o sa gasiti toate modelele hakuyo acolo...si fl....si swingerele la fel....e si un site made in china se numeste parca....se gasesc acolo la vanzare engros....

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

dyna scrie:Hai sa nu o mai dam in barci....eu stiu cam tot se intampla in uk....
Era si mai ok daca stiai mai tot ce se intampla in China ! :wink:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

dyna scrie:Hai sa nu o mai dam in barci....eu stiu cam tot se intampla in uk....sunt aceeasi senzori(facuti de chinezi) numai ca fiecare si pune sigla pe ei...eu am averizori de la tmc si sunt identici cu cei de la hakuyo....scrieti pe google....bite alarms ebay uk...o sa gasiti toate modelele hakuyo acolo...si fl....si swingerele la fel....e si un site made in china se numeste parca....se gasesc acolo la vanzare engros....
Pai hai sa nu o mai dam in barci si sa ne sustinem afirmatiile.
Eu va dau cota 1 la 10 pe orice suma doriti, ca intre mobelul de la Hakuyo si cel de la Fl sunt diferente majore ( consumul bateriilor, izolatul pieselor, ... tot ce este la interior ) .
Pentru 10 lei puteti sa veniti si sa le desfacem impreuna, iar pentru placerea si cultura dvs. puteti primiti ambele variante in custodie ( un senzor si o statie de la fiecare) sa va lamuriti, dupa care vi se returneaza suma aferenta, cand le aduceti. Puteti sa le desfaceti, sa le studiati, sa le bagati in apa. Daca ala de la fl se strica il platiti , de ala de la Hakuyo raspund eu.
De cele din afara nu stiu nimic.
P.S. Daca nu acceptati niciuna dintre aceste variante inseamna ca va dati in barci singur .

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Dan Mitranescu scrie:
dyna scrie:Hai sa nu o mai dam in barci....eu stiu cam tot se intampla in uk....sunt aceeasi senzori(facuti de chinezi) numai ca fiecare si pune sigla pe ei...eu am averizori de la tmc si sunt identici cu cei de la hakuyo....scrieti pe google....bite alarms ebay uk...o sa gasiti toate modelele hakuyo acolo...si fl....si swingerele la fel....e si un site made in china se numeste parca....se gasesc acolo la vanzare engros....
Pai hai sa nu o mai dam in barci si sa ne sustinem afirmatiile.
Eu va dau cota 1 la 10 pe orice suma doriti, ca intre mobelul de la Hakuyo si cel de la Fl sunt diferente majore ( consumul bateriilor, izolatul pieselor, ... tot ce este la interior ) .
Pentru 10 lei puteti sa veniti si sa le desfacem impreuna, iar pentru placerea si cultura dvs. puteti primiti ambele variante in custodie ( un senzor si o statie de la fiecare) sa va lamuriti, dupa care vi se returneaza suma aferenta, cand le aduceti. Puteti sa le desfaceti, sa le studiati, sa le bagati in apa. Daca ala de la fl se strica il platiti , de ala de la Hakuyo raspund eu.
De cele din afara nu stiu nimic.
P.S. Daca nu acceptati niciuna dintre aceste variante inseamna ca va dati in barci singur .
:lol: :lol: :lol: like. !!!
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

dyna

Mesaj de dyna »

Fara nervi :lol: cum am spus mai sus ...senzori exact,dar exact ca cei de la hakuyo se gasesc pe ebay uk.... :lol: ...intr Dane si trage un ochi p acolo...dar cred ca tu sti deja despre ce vb aici si te ai enervate putin....nu am numai eu senzori identici cu cei de la hakuyo...au mai multi prieteni din uk....si intamplator unii char au desfacut un sensor de la hakuyo si unul no name identic....sunt exact la fel.....fara nervi :lol: ...senzorii de la hakuyo sunt de o calitate f buna....o zi buna tuturor....

dyna

Mesaj de dyna »

Eu nu am spus ca am Fl....eu vorbesc de avertizorii din uk...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”