Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Vreau si eu pe privat site-urile alea te rog.gabize scrie:Merci!
Deşi pe unele site-uri caracerisitice sunt prezentate identic (copy/paste).
M-ar fi interesat în principal dacă pot asocia un senzor FL la o staţie Hakuyo.
Sunt in mai multe variante ( TMC , moster,... ). Inauntru este problema . De aia de afara nu stiu nimic.clau.c scrie:Avertizorii se numesc crafty fox, nu au nici cea mai mica legatura cu "fox" si costa 49 de lire setul de 4 avertizori cu statie si 4 swingere.
Era si mai ok daca stiai mai tot ce se intampla in China !dyna scrie:Hai sa nu o mai dam in barci....eu stiu cam tot se intampla in uk....
Pai hai sa nu o mai dam in barci si sa ne sustinem afirmatiile.dyna scrie:Hai sa nu o mai dam in barci....eu stiu cam tot se intampla in uk....sunt aceeasi senzori(facuti de chinezi) numai ca fiecare si pune sigla pe ei...eu am averizori de la tmc si sunt identici cu cei de la hakuyo....scrieti pe google....bite alarms ebay uk...o sa gasiti toate modelele hakuyo acolo...si fl....si swingerele la fel....e si un site made in china se numeste parca....se gasesc acolo la vanzare engros....
Dan Mitranescu scrie:Pai hai sa nu o mai dam in barci si sa ne sustinem afirmatiile.dyna scrie:Hai sa nu o mai dam in barci....eu stiu cam tot se intampla in uk....sunt aceeasi senzori(facuti de chinezi) numai ca fiecare si pune sigla pe ei...eu am averizori de la tmc si sunt identici cu cei de la hakuyo....scrieti pe google....bite alarms ebay uk...o sa gasiti toate modelele hakuyo acolo...si fl....si swingerele la fel....e si un site made in china se numeste parca....se gasesc acolo la vanzare engros....
Eu va dau cota 1 la 10 pe orice suma doriti, ca intre mobelul de la Hakuyo si cel de la Fl sunt diferente majore ( consumul bateriilor, izolatul pieselor, ... tot ce este la interior ) .
Pentru 10 lei puteti sa veniti si sa le desfacem impreuna, iar pentru placerea si cultura dvs. puteti primiti ambele variante in custodie ( un senzor si o statie de la fiecare) sa va lamuriti, dupa care vi se returneaza suma aferenta, cand le aduceti. Puteti sa le desfaceti, sa le studiati, sa le bagati in apa. Daca ala de la fl se strica il platiti , de ala de la Hakuyo raspund eu.
De cele din afara nu stiu nimic.
P.S. Daca nu acceptati niciuna dintre aceste variante inseamna ca va dati in barci singur .