Tenul in calificari

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Tenul in calificari

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:
cornelserbu scrie:@ dan mitranescu, matei '71

la hobaia nu a punctet tenul pentru simplul motiv ca unul dintre organizatori este si snob si comerciant, dar cu mici rectificari...are discernamant si nu-i pasa de fite, si face comert cu lucruri care nu au nimic in comun cu pescuitul...deci, mai sapati...pote dati de bunica :D
Dintre "nepregatit" :D (legat de ten bineanteles) , snob si comerciant cred ca ati ales exact variantele care nu va caracterizeaza ! :D

Asa ca eticheta in cazul dvs este alta ...! Cu dovezi ! :D
daca tu ai putea sa ma convingi in vre-un fel ca ai prins in viata ta mai mult ten decat mine, inseamna ca am trait degeaba 55 de ani :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

cornelserbu scrie:
...am trait degeaba 55 de ani :D
Multi inainte sanatosi Cornelush!
P.S. Cica de la anu' astia de la CIPS-FIPS, baga limita de varsta la pescarii concurenti maxim 55 ani....asa ca... :lol: :lol: :lol:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:
Dan Mitranescu scrie:
cornelserbu scrie:@ dan mitranescu, matei '71

la hobaia nu a punctet tenul pentru simplul motiv ca unul dintre organizatori este si snob si comerciant, dar cu mici rectificari...are discernamant si nu-i pasa de fite, si face comert cu lucruri care nu au nimic in comun cu pescuitul...deci, mai sapati...pote dati de bunica :D
Dintre "nepregatit" :D (legat de ten bineanteles) , snob si comerciant cred ca ati ales exact variantele care nu va caracterizeaza ! :D

Asa ca eticheta in cazul dvs este alta ...! Cu dovezi ! :D
daca tu ai putea sa ma convingi in vre-un fel ca ai prins in viata ta mai mult ten decat mine, inseamna ca am trait degeaba 55 de ani :D
Suna prea dramatic asta cu traitul degeaba daca nu ati prins ten mult si este o forma psihologica de a nu-mi da dreptul la replica ... asa ca nu o iau in calcul :D

Pai numai la ultima mansa am prins in jur de 10 teni ... Mai trebuie ? :D

Serios acum . De ce credeti ca tenul nu trebuie sa puncteze atata timp cat la nivel international se accepta acest lucru cat si faptul ca acest peste echilibreaza standurile ?

Se stie clar ca atunci cand intra pe nada sau cand se concentreaza intr-o zona tenul goneste crapul . In baltile cu mult ten ( Hobaia , Tancabesti ) este clar ca defavorizeaza (chiar pana la extrem) unele standuri atata timp cat nu se puncteaza.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Acum sigur imi pare rau ca nu s-a punctat si tenul... :evil:
La Hobaia mai bine se puncta si novacul. Sa vezi sarituri cand cadea plumbul pe ei :lol: :lol: Si la recuperare trebuia sa fiu atent, mai usor, cu montura mai pe fund, ca-i agatam de palton. Am avut un drill superb, vreo 15-20 minute cu un submarin. Nu e "fair", dar pana in ultima clipa am sperat sa fie romanesc :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

la Darvari sa punctat ctenul pe motivul ca e putin si nu o sa conteze la rezultatul final. ..nenorocirea Dane ca a contat enorm .....doar sti ca echipa care a luat generalul si sectorul tau a prins si cteno :D ...numai zic de mansa 2 unde sa castigat tot cu cteno.

ps1. in concluzie pt . tine punctatea ctenului ti-a adus numai nenorociri :wink: ...asa ca militeaza pentru scoaterea lui :D
ps2. cred ca totusi ne jucam cu uite ctenul nu e ctenul si trebuia de la inceput sa se stabileasca un regulament de punctare pt. toate mansele......AM auzit ca la Latesi se puncteaza si carasul,la Tancabesti de la 10 kg in sus ,la livada se puncteaza si somnul.....Orice se poate intampla daca organizatorii au mana libera sa puncteze ce vrea ....! ca vorba aia organizatorul primeste bobarnace dupa aceea ......DAR nu are de la cine :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:la Darvari sa punctat ctenul pe motivul ca e putin si nu o sa conteze la rezultatul final. ..nenorocirea Dane ca a contat enorm .....doar sti ca echipa care a luat generalul si sectorul tau a prins si cteno :D ...numai zic de mansa 2 unde sa castigat tot cu cteno.

ps1. in concluzie pt . tine punctatea ctenului ti-a adus numai nenorociri :wink: ...asa ca militeaza pentru scoaterea lui :D
ps2. cred ca totusi ne jucam cu uite ctenul nu e ctenul si trebuia de la inceput sa se stabileasca un regulament de punctare pt. toate mansele......AM auzit ca la Latesi se puncteaza si carasul,la Tancabesti de la 10 kg in sus ,la livada se puncteaza si somnul.....Orice se poate intampla daca organizatorii au mana libera sa puncteze ce vrea ....! ca vorba aia organizatorul primeste bobarnace dupa aceea ......DAR nu are de la cine :wink:
Da' ce ne facem daca la Tancabesti , in mansa de calificari , o sa puncteze numai tenul ! :idea: :D :D :D

Ca asa vrea organizatorul !

Ca sa echilibreze mansele ! :roll:

P.S. "organizatorul" asta totusi trebuie sa fie impartial , sa faca standuri cat mai echilibrate , sa nu abordeze pescuitul dupa propiile cunostinte sau interese. Si daca nu poate pentru ca este prea in scurt ,se poate inspira de la unii care au avut mult mai mult timp de decizie, au o gandire de echipa si totodata cu o mare raspundere . Le zice cumva cu cips ...sau fips ...!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

colega :D acum vorbim pt. la anul ca nu se mai poate schimba nimic. Regulamentul e semnat ,stampilat,parafat de toti sefii de club . Macar tu ai pe cine sa tragi de ureche :D .

ps. baga mare la organizare Tancabesti.
-numai cteno
-numai porumb si mamaliga
-numai naditoare
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:P.S. "organizatorul" asta totusi trebuie sa fie impartial , sa faca standuri cat mai echilibrate , sa nu abordeze pescuitul dupa propiile cunostinte sau interese. Si daca nu poate pentru ca este prea in scurt ,se poate inspira de la unii care au avut mult mai mult timp de decizie, au o gandire de echipa si totodata cu o mare raspundere . Le zice cumva cu cips ...sau fips ...!
dane, daca te documentezi putin, vei vedea ca pana anul trecut, calificarile s-au facut numai pe hobaia, iar anul trecut ca si anul asta, si pe hobaia...niciodata nu a punctat tenul.

cat priveste inspiratia de la cei care au avut mai mult timp de decizie, raspunsul ti l-am dat mai sus, ba mai mult, cu andrei vladeanu si cu, cornel rosioru, chiar m-am consultat in sensul asta inainte sa luam acea hotarare

si acum in gluma...ne-am gandit ca vine mitranescu si scoate o juma' de tona de ten la porumb si mamaliga, ajunge in franta si vad francezii si englezii la ce da si anul urmator ne-o trag... :D :D :D

hm...10 teni...mai baga niste zerouri si stam de vorba... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

rectific, cu andrei vladeanu nu m-am consultat, doar i-am spus ca nu o sa puncteze tenul.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

cornelserbu scrie:
Dan Mitranescu scrie:P.S. "organizatorul" asta totusi trebuie sa fie impartial , sa faca standuri cat mai echilibrate , sa nu abordeze pescuitul dupa propiile cunostinte sau interese. Si daca nu poate pentru ca este prea in scurt ,se poate inspira de la unii care au avut mult mai mult timp de decizie, au o gandire de echipa si totodata cu o mare raspundere . Le zice cumva cu cips ...sau fips ...!
dane, daca te documentezi putin, vei vedea ca pana anul trecut, calificarile s-au facut numai pe hobaia, iar anul trecut ca si anul asta, si pe hobaia...niciodata nu a punctat tenul.

cat priveste inspiratia de la cei care au avut mai mult timp de decizie, raspunsul ti l-am dat mai sus, ba mai mult, cu andrei vladeanu si cu, cornel rosioru, chiar m-am consultat in sensul asta inainte sa luam acea hotarare

si acum in gluma...ne-am gandit ca vine mitranescu si scoate o juma' de tona de ten la porumb si mamaliga, ajunge in franta si vad francezii si englezii la ce da si anul urmator ne-o trag... :D :D :D

hm...10 teni...mai baga niste zerouri si stam de vorba... :D
Nu vreau sa ma intelegeti gresit ,dar nu am facut referire la ce a fost sau la cine a organizat. In general evit sa fac reprosuri ...si mai ales fata de persoane pe care le respect.
Ce spun se refera strict la viitor si este rezultatul concluziilor mele legate de pescuit.

P.S. daca este vorba sa mai bagam niste zerouri ... numai dupa virgula cred ca se poate ! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”