Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Albert scrie:Si tamburii cu care ai cumparat mulinetele zilele astea cu cat ii dai?
In mod normal ma durea la bascheti da' asa bisnita ordinara n-am mai vazut demult. Urat, foarte urat.
Confirm cele spuse de Lucian ca pt.o mulineta care am solicitat-o pt.un prieten,suma ceruta de acesta este 200lei.A ramas s-a i-a legatura prietenul meu cu el!lucian76 scrie:Nu te agita aiurea prietene , te bagi unde nu iti fierbe oala .
1. Daca vrei sa stii cat m-au costat mulinetele contacteaza useru-ul care le-a vandut pe crapmania si ai sa vezi ca e alt pret (in nici un caz 600 ron)
2. Nu scrie nicaieri ca nu am voie sa vand produse cumparate de pe crapmania ...daca eu am hotarat ca ceea ce am cumparat nu mi se potriveste .
3. Pretul postat are o marja de negociere ...poate confirma userul doncostel20 care a vrea o mulineta si i-am oferit pretul de 200 lei /mulineta ceea ce este mai putin decat pretul platit de mine ...ADICA VAND IN PIERDERE .
Nu fac bisnita , pur si simplu vreau sa revand niste mulinete care consider eu ca nu mi se potrivesc . Desigur ca exista destui "justitiari" ca tine care stiu ei mai bine ce mari afaceristi sunt altii si cum se imbogatesc ei prin bisnita .
Prietene nu ma agit. Tocmai ca stiu exact despre ce vorbesc.lucian76 scrie:Nu te agita aiurea prietene , te bagi unde nu iti fierbe oala ..
Ba fix asta faci. Bisnita. Data viitoare cand mai faci actiuni de astea pune un anunt acoperitor.lucian76 scrie:Nu fac bisnita , pur si simplu vreau sa revand niste mulinete care consider eu ca nu mi se potrivesc .