Vand Tica Abyss

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

lucian76
Puncte: 0

Vand Tica Abyss

Mesaj de lucian76 »

Vand 3 mulinete Tica Abyss , tamburi de rezerva , stare buna , 250 ron buc. Tel. 0744648267 .

lucian76

Re: Tica Abyss

Mesaj de lucian76 »

Poze:
Fişiere ataşate
rps20150206_060613.jpg
rps20150206_060613.jpg (60.05 KiB) Vizualizat de 654 ori
rps20150206_060716.jpg
rps20150206_060716.jpg (41.25 KiB) Vizualizat de 654 ori

lucian76

Mesaj de lucian76 »

up ...700 toate trei .

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Si tamburii cu care ai cumparat mulinetele zilele astea cu cat ii dai? :roll:

Pt conformitate:
Sunt mulinetele luate de aici :
http://www.crapmania.ro/forum/arhiva-ba ... 36907.html
600 RON cu tamburi cu tot.

In mod normal ma durea la bascheti da' asa bisnita ordinara n-am mai vazut demult. Urat, foarte urat.

lucian76

Mesaj de lucian76 »

Nu te agita aiurea prietene , te bagi unde nu iti fierbe oala .
1. Daca vrei sa stii cat m-au costat mulinetele contacteaza useru-ul care le-a vandut pe crapmania si ai sa vezi ca e alt pret (in nici un caz 600 ron)
2. Nu scrie nicaieri ca nu am voie sa vand produse cumparate de pe crapmania ...daca eu am hotarat ca ceea ce am cumparat nu mi se potriveste .
3. Pretul postat are o marja de negociere ...poate confirma userul doncostel20 care a vrea o mulineta si i-am oferit pretul de 200 lei /mulineta ceea ce este mai putin decat pretul platit de mine ...ADICA VAND IN PIERDERE .

Nu fac bisnita , pur si simplu vreau sa revand niste mulinete care consider eu ca nu mi se potrivesc . Desigur ca exista destui "justitiari" ca tine care stiu ei mai bine ce mari afaceristi sunt altii si cum se imbogatesc ei prin bisnita .

lucian76

Mesaj de lucian76 »

Albert scrie:Si tamburii cu care ai cumparat mulinetele zilele astea cu cat ii dai? :roll:
In mod normal ma durea la bascheti da' asa bisnita ordinara n-am mai vazut demult. Urat, foarte urat.

Se vede ca postarea ta e tendentioasa si prin exagerarile vis-a vis de tamburi pe care sugerezi ca i-as vinde separat ( desi scrie clar in anunt ca se vand cu mulinetele ) si prin pretul de 600 ron cu care "stii tu ca le-am cumparat" . Asa ca te-ai hotarat sa faci dreptate si sa ma cataloghezi drept " bisnitar ordinar " arogandu-ti dreptul de a judeca si eticheta persoane pe baza unui anunt .

doncostel20

Mesaj de doncostel20 »

lucian76 scrie:Nu te agita aiurea prietene , te bagi unde nu iti fierbe oala .
1. Daca vrei sa stii cat m-au costat mulinetele contacteaza useru-ul care le-a vandut pe crapmania si ai sa vezi ca e alt pret (in nici un caz 600 ron)
2. Nu scrie nicaieri ca nu am voie sa vand produse cumparate de pe crapmania ...daca eu am hotarat ca ceea ce am cumparat nu mi se potriveste .
3. Pretul postat are o marja de negociere ...poate confirma userul doncostel20 care a vrea o mulineta si i-am oferit pretul de 200 lei /mulineta ceea ce este mai putin decat pretul platit de mine ...ADICA VAND IN PIERDERE .

Nu fac bisnita , pur si simplu vreau sa revand niste mulinete care consider eu ca nu mi se potrivesc . Desigur ca exista destui "justitiari" ca tine care stiu ei mai bine ce mari afaceristi sunt altii si cum se imbogatesc ei prin bisnita .
Confirm cele spuse de Lucian ca pt.o mulineta care am solicitat-o pt.un prieten,suma ceruta de acesta este 200lei.A ramas s-a i-a legatura prietenul meu cu el!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

lucian76 scrie:Nu te agita aiurea prietene , te bagi unde nu iti fierbe oala ..
Prietene nu ma agit. Tocmai ca stiu exact despre ce vorbesc.
Sunt fix aceleasi mulinete din link-ul pe care l-am postat.
lucian76 scrie:Nu fac bisnita , pur si simplu vreau sa revand niste mulinete care consider eu ca nu mi se potrivesc .
Ba fix asta faci. Bisnita. Data viitoare cand mai faci actiuni de astea pune un anunt acoperitor.
De exemplu: am cumparat niste mulinete in necunostinta de cauza, am desfacut pachetul, le-am vazut si am constatat ca "nu mi se potrivesc": erau 42 si eu port 44 sau ceva de genul. :lol:
Daca erai de buna credinta spuneai totul de la inceput. S-a mai facut aici. Puneai anuntul initial si le postai la pretul cu care erau acolo avand in vedere ca tu ai mulinetele de 2 zile.
In schimb tu le-ai scos la vazare cu 100RON mai mult decat costau acum 4 zile. Astea-s faptele. Bla-bla-ul de dupa nu e decat o perdea de fum.
Fii barbat si iesi din penibilul in care te afunzi. Rescrie povestea si poate iti recastigi un strop de credibilitate.

lucian76

Re: Vand Tica Abyss

Mesaj de lucian76 »

Bai nene ce usor ii cataloghezi tu pe alti drept "bisnitari " ...ce moral esti tu .
E greu sa intelegi ca am cumparat niste mulinete , nu mi-au placut si le-am scos iar la vanzare ? Am pus un pret negociabil in ideea de a-mi scoate banii dati pe ele , eu nu m-am negociat cu primul proprietar ..intreaba-l ...intreaba-l si cat am dat pe ele ca vad ca tu le sti pe toate . Vrei sa postez mesajele in care am lasat pretul la 200lei/bucata ca sa te conving ?...daca intentia mea era sa fac bisnita de ce as fi acceptat un pret mai mic fata de cel platit de mine ?
Daca as face bisnita as avea anunturi si activitate pe forumuri la greu cu scule de pescuit, nu crezi ?
Dar se gaseste unul ca tine sa se bage unde nu are de fapt treaba , sa arunce cu rahat , sa-i faca pe altii bisnitari sau mai stiu eu ce . Pai cu ce drept imi tii tu lectii de moralitate ? La urma urmei mulinetele puteam sa le cumpar de oriunde cu un pret mai mare sau mai mic ...DACA NU IMI PLAC, E DREPTUL MEU SA LE VAND LA UN PRET CONVENIT DE COMUN ACORD CU CUMPARATORUL .
E GREU SA INTELEGI CA PRETUL AFISAT NU E PRETUL CU CARE PRODUSUL SE VINDE ? AM NEGOCIAT LA 200/MULINETA , UNDE E BISNITA ?

Mi-ai stricat topicul datorita faptului ca ai "stiut" tu ca fac eu bisnita ....te-ai transformat in acuzator , in mare judecator , stiai tu ca eu castig 100 lei ..de ce esti tu asa sigur pe tine ?Daca eu am avut in cap din start sa negociez la 200lei pe bucata de ce vii tu sa ma faci bisnitar ? Stii tu ce am gandit eu ? Ba inca imi spui ca sunt penibil , ca arunc cu perdele de fum , etc ...m-ai judecat si condamnat pe baza deductiilor tale pe care vad ca esti foarte sigur . Nu m-ar mira sa mai ai si alte posturi in care tu esti judecatorul altora .Asculta un sfat de la mine prietene : esti prea sigur pe tine si judeci grabit , dupa aparente ...ori esti foarte tanar ori nu ai experienta de viata .

PS . Nu am ce aparente sa salvez , fiecare poate sa traga ce concluzie vrea ...nu vreau sa demonstrez nimanui nimic , as vrea doar domnule Albert sa nu te mai bagi in topicurile altora atata timp cat respectivii nu incalca regulamentul forumului si nu esti interesat de anunt ...chiar daca te "doare la bascheti" . :wink:

Albert
pescar de competitie

Re: Vand Tica Abyss

Mesaj de Albert »

Tot rupi tastele dar eviti sa raspunzi la asta:

Sunt fix aceleasi mulinete din link-ul pe care l-am postat.

Bine, eu stiu ca e asa vreau sa vad daca tu recunosti.

De aici e simplu. Sunt aceleasi mulinete. Cine da click vede pretul de acolo: 650RON neg...apoi vede primul tau mesaj: 750 RON neg.
Diferenta de 100 RON la acelasi produs in cateva zile: bisnita ordinara.
Ce, cum si cu cine negoiciezi tu nu ma intereseaza.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”