Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu stateam si pe piciorul din spate tot pe calcai, ca sa fie confortul si mai mare.ionut72 scrie:Pasul inainte nu-l face "de multe ori", ci de fiecare data si, repet, pentru a nu stiu cata oara: spitul in sus e pentru confortul resimtit in pozitia respectiva, statica, (cu piciorul din spate flexat si aplecat cu torsul inspre spate). Cum incerci sa pui toata talpa pe pamant cum simti presiune suplimentara in piciorul din spate (cel care sustine greutatea).Doar la Mark vezi ridicarea spitului in sus si de multe ori o face doar la misto pentru ca oricum ridica piciorul si face un pas inainte
Dupa parerea mea este cel mai bun aruncator pe care l-am vazut vreodata. Cristi Mihalcea.ionut72 scrie:Dane, cine e cel de la minutul 3.03 de la Hakuyo Casting Cup 2013?
Si de cand confortul se preia din spusele altora?
Dan Mitranescu scrie:Dupa parerea mea este cel mai bun aruncator pe care l-am vazut vreodata. Cristi Mihalcea.ionut72 scrie:Dane, cine e cel de la minutul 3.03 de la Hakuyo Casting Cup 2013?
Daca vrei pot sa il aduc in discutie, sa spuna si parerea lui despre spit.
Cica Mark vrea sa ii recunoasca pe ai lui .
Tu stii ca persoanele de fata se exclud. ( incerc sa o dreg ..., acum m-am prins ...ionut72 scrie:Si de cand confortul se preia din spusele altora?
In ce ma priveste eu n-am preluat din spusele nimanui confortul, ci l-am simtit direct in acea pozitie!
Pentru naturalete si mladiosenie , ti-am spus: la min 0,48. Parca incepe Nadia la sol .ionut72 scrie:Dan Mitranescu scrie:Dupa parerea mea este cel mai bun aruncator pe care l-am vazut vreodata. Cristi Mihalcea.ionut72 scrie:Dane, cine e cel de la minutul 3.03 de la Hakuyo Casting Cup 2013?
Daca vrei pot sa il aduc in discutie, sa spuna si parerea lui despre spit.
Cica Mark vrea sa ii recunoasca pe ai lui .![]()
![]()
pe bune e Cristi Mihalcea sau faci misto? Ala pe care ni-l recomandai calduros sa-i urmarim pozitia in aruncare?
![]()
![]()
![]()
Pai ce parere mai poate sa ne spuna, ca ne-a spus-o in imagini!Probabil va recunoaste si el ca e bolnav de artrita agravata de reumatism!
![]()
I rest my case!