Completez eu Iulica :
( ca plicul ...e plic ...

)
Fudo model ISER -TF cod 3007
numarul 4/0 care este de fapt un 1 ca marime - 4 ace / 5,5 lei - 1,4 lei/ buc.
numarul 2/0 care este de fapt un 2 ca marime - 6 ace / 5,5 lei - 0,9 lei / buc.
numarul 1/0 care este de fapt un 4 ca marime - 7 ace / 5,5 lei - 0,8 lei / buc.
numarul 1 care este de fapt un 6 ca marime - de aici nu ma mai intereseaza ca nu sunt in cautare de caras.
numarul 2 care este de fapt un 8 ca marime
Sasame Thinners F-505 nr.1 care este de fapt nr.1

10 ace / 8 lei - 0,8 lei/ buc.
Sasame Thinners F-505 nr.2 care este de fapt nr.2

11 ace / 8 lei - 0,7 lei/ buc.
Sasame Thinners F-505 nr.4 care este de fapt nr.4

13 ace / 8 lei - 0,6 lei/ buc.
Hakuyo Slim Nr.1 care este de fapt nr.1

11buc./ 9 lei - 0,8 lei/ buc.
Hakuyo Slim Nr.2 care este de fapt nr.2

12buc./ 9 lei - 0,7 lei/ buc.
Hakuyo Slim Nr.4 care este de fapt nr.4

14buc./ 9 lei - 0,6 lei/ buc.
uite si reclama :
http://danmitranescu.ro/61_265/ACE-HAKUYO.php
Daca amestecam cate un plic de aceeasi marime ( reala ) din astea si stie cineva sa le puna la loc, eu le mananc ( numai pe buza de jos, ca special pentru asta sunt facute

) si restul stocului il fac cadou.
Daca este sa pariez ca sunt facute in aceeasi fabrica, pun totul ca da. Sunt identice la microscop.
Si stiu de la Hakuyo : Otel din Germania , tehnologie si prelucrare Japonia, ambalare China . Mai bun nu se poate si nu exista, referitor la calitatea otelului.
Daca un ac este mai bun ca astea la dezdoire sau ii tine varful mai bine , singura varianta este sa fie mai gros.
"Mai gros" inseamna "mai scump" ( materialul este foarte scump in comparatie cu celelalte costuri de productie ) si mai putin peste .

Asa ca le vad rostul celor mai groase ( ex. Hakuyo Force ) numai in situatii grele de fortare a monturilor. In rest, variantele subtiri sunt mai prinzatoare.
Hai sa zic ca eu pot parea subiectiv , dar cine ma prinde vreodata ca dau cu alte ace in afara de astea, ii dau tot echipamentul pe loc.

Si daca nu erau bune , mai loveam noi atatea recorduri ( Moara , Tancabesti, Peris

). Nu ma laud , este numai un argument.
Si sunt foarte multi pescari de competitie care le folosesc. Nu cred ca la nivelul asta face cineva compromisuri pentru 10 lei.