Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de andrei vladeanu »

victorash,
exista solutia acreditarii cu 2 ore inainte de start. sau o ora.
The One Team

victorash

Mesaj de victorash »

andrei ..

eu stiu ce solutii sunt si se pot gasi si altele, acestea trebuie aprobate de toti cei implicati in organizare..eu nu sunt unul din ei..eu spun doar ca cel putin greselile facute in primele doua etape nu trebuie sa mai existe la lates altfel ne-am tocit tastele de pomana si daca nu se iau masuri acum nu se vor lua pana la sfarsitul turneului si tare mi-e frica de cum va iesi in final toata treaba.
Eu unul merg pana la capat anul asta, la anul mi-am programat mai multi bani de investit aici, dar daca voit sau din neputinta se repeta greseli si turneul iese prost ..la anul ...nu-mi mai da nici dracu bugete..cred ca esti in aceeasi situatie...
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Domnilor, in primul rand anunt ca au intrat si banii lui Radu Badica, in concluzie suntem in formula completa. Iata inca odata lista cu participanti:

1.Stefan Babita - Gabriel Calin..............................12 puncte (ACHITAT)
2.Gabi Tomulescu - Mihai Stanescu ........................17 puncte (ACHITAT)
3.Vali Martoiu - Ciprian Dochia..............................17 puncte (ACHITAT)
4.Vali Dumitru - Gabriel Stanciu ...........................17 puncte (ACHITAT)
5.Dan Marinescu - Eduard Grigore..........................24 puncte (ACHITAT)
6.Mircea Epure Fusu - Adrian Dulau........................26 puncte (ACHITAT)
7.Marian Oprea - Mihai Constantin..........................26 puncte (ACHITAT)
8. Marius Barbu - Marius Din................................27 puncte (ACHITAT)
9.Marian Constantin - Dan Marinita.........................28 puncte (ACHITAT)
10.Gabi Sandu - Dan Dochia...................................30 puncte (ACHITAT)
11.Cristian Balas - Nicusor Lazuran..........................32 puncte (ACHITAT)
12.Ioan Nitu - Marius Cira......................................34 puncte (ACHITAT)
13.Gabi Neamtu - Sorin Ionescu.............................35 puncte (ACHITAT)
14. Radu Badica - Leopold Denk.............................37 puncte (ACHITAT)
15.Dan Mitranescu – Vasile Ivan..............................39 puncte (ACHITAT)
16.Alex Jurebie - Razvan Ulmeanu..........................39 puncte (ACHITAT)
17.Dorin Farcas - Cristian Bolboaca.........................44 puncte (ACHITAT)
18.Bogdan Dragan - Mihai Pripon............................45 puncte (ACHITAT)
19.George Alexandru - Iulian Petre.........................45 puncte (ACHITAT)
20. Madalin Barnea - Ionel Ionescu..........................47 puncte (ACHITAT)
21.Claudiu Cosma - Ioan Popa................................48 puncte (ACHITAT)
22.Irinel Bunica – Laurentiu Marin...........................50 puncte (ACHITAT)
23.Doru Mailat - Ciprian Floroiu..............................50 puncte (ACHITAT)
24.Ciprian Ene – Alexandru Ghiga............................52 puncte (ACHITAT)
25.Costica Emilian - Sorin Dinu...............................56 puncte (ACHITAT)
26.Andrei Guran – Catalin Luca...............................57 puncte (ACHITAT)
27.Sandu Podaru - Ciprian Lepadatu.........................57 puncte (ACHITAT)
28.Razvan Gheorghe - Vali Petrescu.........................59 puncte (ACHITAT)
29.Marius Cipcigan - Claudiu Cipcigan.......................60 puncte (ACHITAT)
30.Doru Ionica - Bogdan Buzatu..............................61 puncte (ACHITAT)

Am vorbit astazi si cu Adi Zarguzon legat de participarea echipelor in formula completa sau nu si anume daca o echipa poate intra in concurs daca la start este prezent doar un singur pescar din echipa. El mi-a promis ca va posta o decizie in acest sens astfel toti participantii sa stie ce au de facut din timp. Personal agreez ideea lansata de Andrei Vladeanu cu acreditarea, ar putea rezolva multe necunoscute si pe lac vor fi toate locurile ocupate.

Totodata rog pe toti participantii sa fie prezenti la ora 07:30 pe lac. Va multumesc anticipat. :D

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Pentru Gabi Sandu- Dan Cotelici afirma mai sus ca este la latitudinea ORGANIZATORULUI ce se intampla in cazul in care o echipa care a achitat nu se prezinta pe pista de concurs
Nu te ascunde dupa raspunsuri "eu sunt nou" , piinea si cutitul sunt la tine.

Pentru Adi Zarguzon- pentru greselile pe care le-am facut eu mi-am dat demisia. Faptul ca s-a permis ca la inceputul unei manse sa intre in stand o singura persoana contravine regulamentului ( nu asa am hotarat in febr. domnilor ? ), deci doresc raspuns oficial din partea arbitrului sef. Domnilor nu persistati in greseala.

Multumesc anticipat.
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Sorin Rudeanu,

Dan Cotelici poate sa spuna orice si nu numai el (no offence). Nu este la latitudinea organizatorului punerea in practica a regulamentului ci a arbitrajului, la latitudinea organizatorului (ca la asta se refera si cuvantul) este de a pune la dispozitie balta si a face tot ce tine de organizare pentru a oferi conditii cat mai bune pentru o desfasurare corecta a competitiei. Organizatorul nu poate decide nimic legat de punerea in practica a regulamentului iar daca altii au facut-o, au facut-o pe barba lor, nu-mi cereti mie sa incalc nici-o regula pentru ca nu este corect si oricum nu o voi face.

Totodata iti spun ceea ce ti-am zis si la telefon, daca "painea si cutitul" erau cu adevarat la mine, decizia mea era simpla, echipele care nu sunt la ora intrarii pe standuri prezente pe lac erau inlocuite de urmatoarea din clasament. Interesul meu este ca toate locurile sa fie ocupate pentru o competitie cat mai corecta.

Parerea mea este ca trebuie sa asteptam decizia sefului arbitrilor legat de acest lucru, el are painea si cutitul legat de acest aspect.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Pentru participanti din bucuresti: organizam o plecare in grup miercuri? :?: Ora 15 benzinaria mol colentina e ok?
C. S. PELICANUL

radu badica

Mesaj de radu badica »

Marea problema la care nu ne-am gandit este ca la un concurs individual nu avem rezerve.
Si atunci pe parcursul la 5 manse cineva care se accidenteaza este eliminat din turneu?
S-a mnai facut intr-un an concurs individual dar s-au permis rezerve cu conditzia ca titularii sa fie cei calificatzi.
Acum cand nu mai avem rezerve ce facem?
E nedrept sa descalificam echipe ca un participant nu poate veni.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

sorin rudeanu scrie:Pentru Gabi Sandu- Dan Cotelici afirma mai sus ca este la latitudinea ORGANIZATORULUI ce se intampla in cazul in care o echipa care a achitat nu se prezinta pe pista de concurs
Nu te ascunde dupa raspunsuri "eu sunt nou" , piinea si cutitul sunt la tine.

Multumesc anticipat.
cand Dan Cotelici se refera la viitorii organizatori inseamna ca nu se refera la Gabi Sandu, Florentin Iuga sau Catalin Prichici .Acestia sunt organizatori.
Ma refeream la cei care vor organiza anul viitor competitia.De exemplu, ei, viitorii organizatori, pot sa prevada ca o echipa care a fost inscrisa in 2009 intr-o etapa si nu a participat sau a abandonat nu este eligibila.
The second best is the first loser!

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Dan Cotelici- doresc raspuns cu DA si NU (oricare altul il consider nul) : in februarie s-a hotarat ca o echipa trebuie sa aiba formula completa la start dupa care un coechipier poate pleca?
Eu am gresit ca nu am realizat gresala cat timp eram observator - rog remediere.
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

sorin rudeanu scrie:Dan Cotelici- doresc raspuns cu DA si NU (oricare altul il consider nul) : in februarie s-a hotarat ca o echipa trebuie sa aiba formula completa la start dupa care un coechipier poate pleca?
Eu am gresit ca nu am realizat gresala cat timp eram observator - rog remediere.
Sorine, raspunsul nu trebuie sa ti-l dau eu.Il gasesti in regulamentul postat de Gogu!
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”