Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
Venitul de la peste cu poze cu el si nu cu el sa subrat este vazut foarte urat " cum ma te ai dus la peste ai prins si le ai drumul? " intrebarea asta ma seaca de mi sa luat, asta referitor la 99 % care nu sunt amatori de C&R, dar ce ai cu noi astia 1% ca si asa suntem putiniVladut Mateianu scrie:Corect, sunt sub 1 % care practica pescuitul C&R, pentru ei va exista doar varianta abonament, de 5 sau 10 partide, un fel de garantie ca pescarul declarat iubitor de C&R nu fuge peste campuri cu "iubita cu buze"....domnitoru' scrie:Pt c&r ce planuri sunt? Ca poate mai sunt printre noi, putini intradevar care mai au grija si de pesti nooo??![]()
Sper ca intelegi, nu prea am de ales...
Multumesc nea Fane, asa va fi. Inca caut solutii, nu vreau sa se ajunga la faze de genul : vin 2 pescari, unul plateste C&R unul cu retinere 15 kg. Iar amandoi baga pestele prins in acelasi sac, al celui cu retinere....pycostef scrie:Dupa cum il stiu eu pe Vladut preturile pt C&R vor fi mai mult decat ok...
Ce va mai place la bal mascat.FlorynC. scrie:buna ziua sa mai despartit sectorul A de B cu plasa ca asa intelesesem ca era planul ?
Nu, am renuntat la idee, cel putin anul acesta !FlorynC. scrie:buna ziua sa mai despartit sectorul A de B cu plasa ca asa intelesesem ca era planul ?
da, cu respectarea regulamentului in vigoare referitor la cantitatea de peste ce poate fi retinuta !cornel scrie:se poate pescui cu 4 lansete doua persoane ?