Moderator: gor965
STANDUL A FOST SIGUR IN ACELASI LOC. daca vrei sa crezi bine daca nu e problema ta; cred ca la telefon directia de pescui iti putea fi comunicata dar amplasarea standului...cred ca deja e S.F.gabi scrie:@Zarguzon
tu crezi ca io stau de contestatii...am semnalat faptul arbitrului de sector dupa ce mi-a zis marius cum si unde a fost standul lui...pina atunci de unde era sa stiu eu ca standul nu este in acelasi loc pina am vorbit cu Marius Barbu..apropo nu era nici un marcaj cu vopsea...da asta poate fi o simpla eroare..dar directionarea catre repere diferite fata de prima mansa? ce zici de asta..doar ai fost acolo.sti bine ca nu am nimic cu tine, ba chiar stiu ca esti in cea mai grea situatie datorita discutiilor care au aparut..dar fii 100 % impartial sau mai bine zis ia decizii gandite de tine...am stiut de la bun inceput ca concursul nu poate fi inceput de un singur pescar...acu o sucesti ca ai considerat tu ca e acelasi lucru daca unul vine si sta un minut sau nu vine deloc...te-ai gandit sa nu mai bata omu drumu' degeaba