SORIN RUDEANU RENUNTA LA TURNEU SI ECHIPA NATIONALA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Floreatza
Puncte: 0

Re: SORIN RUDEANU RENUNTA LA TURNEU SI ECHIPA NATIONALA

Mesaj de Floreatza »

Ati inebuit de tot! :twisted:

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

S-a bagat sisul sau ti s-a luat apararea , eu nu am fost implicat.
Inteleg ca nu doresti sa vina Cristi la Lates si nu te condamn.Este dreptul tau,
dar si eu imi doresc ca cei care nu vin in formatie completa sa nu poata participa.Este dreptul meu si al tau
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

radu badica

Mesaj de radu badica »

Nu are legatura cu Cristi e vb ca 30 echipe s-au calificat in urma rezultatelor nu inteleg ce vrei tu sa faci ?
Vrei sa vina Cristi la Lates cu orice pret?
Eu credeam ca voi credeti in valoarea rezultatelor la fel ca mine care sunt incontestabile.
Cei 30 au mai si platit pe deasupra deci si-au manifestat dorinta de a veni.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="gabi"]si la noi pe sector Victor Oana a incercat sa ne deplaseze directiile de pescuit in dreapta pentru ca echipa Pelicanul de pe B8 (malul de vis-a-vis) sa nu fie nicidecum incomodata de cipica care era cel mai apropiat ca zona de pescuit de ei...am cerut ca Adi Zarguzon si cu arbitrul de pe sector (care arbitrase acelasi sector si in prima mansa) sa decida directiile de pescuit aceleasi ca in prima mansa...si asa au facut.
Victor Oana sustinea ca Mitranescu nu a avut voie sa pescuiasca decat de la statia de la podul rupt in dreapta, in timp ce arbitrul care vazuse zile in sir cum pescuieste Mitranescu l-a contrazis spunand ca reperul din stanga de la standul C5 a fost casa galbena (care era mult in stanga)....deci dupa parerea mea s-au incercat gainarii care nu au tinut peste tot.
Vorbeam cu Marius Barbu la telefon, imi spunea reperele pe crea le-a avut el in prima mansa...iar noi eram in cu totul alta parte. concluzia- s-au mutat si standurile din pozitia lor din prima mansa...nu mult dar DE CE???[/quote]

La Darvari standurile au fost facute in prima mansa de mine personal impreuna cu Victor Oana si 2 membrii Pelicanul si au FOST INSEMNATE CU VOPSEA iar in mansa a doua sau pastrat aceleasi repere si au fost facute IDENTIC ca in prima mansa, pe semnele de vopsea.

P.S. daca in timpul concursului ai sesizat ca standul tau nu este facut la fel ca in prima mansa DE CE NU AI SESIZAT ACEST LUCRU unui arbitru, directorului de arbitraj sau organizatorului? NU EXISTA NICI O CONTESTATIE LEGATA DE ACEST ASPECT!

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@Zarguzon

tu crezi ca io stau de contestatii...am semnalat faptul arbitrului de sector dupa ce mi-a zis marius cum si unde a fost standul lui...pina atunci de unde era sa stiu eu ca standul nu este in acelasi loc pina am vorbit cu Marius Barbu..apropo nu era nici un marcaj cu vopsea...da asta poate fi o simpla eroare..dar directionarea catre repere diferite fata de prima mansa? ce zici de asta..doar ai fost acolo.sti bine ca nu am nimic cu tine, ba chiar stiu ca esti in cea mai grea situatie datorita discutiilor care au aparut..dar fii 100 % impartial sau mai bine zis ia decizii gandite de tine...am stiut de la bun inceput ca concursul nu poate fi inceput de un singur pescar...acu o sucesti ca ai considerat tu ca e acelasi lucru daca unul vine si sta un minut sau nu vine deloc...te-ai gandit sa nu mai bata omu drumu' degeaba
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Repet. Doresc ca cei care nu prezinta formula completa la start sa nu poata participa asa cum se hotarase in iarna.Nu inteleg nici eu de ce te deranjaza atata timp cat este in avantajul tau
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:@Zarguzon

tu crezi ca io stau de contestatii...am semnalat faptul arbitrului de sector dupa ce mi-a zis marius cum si unde a fost standul lui...pina atunci de unde era sa stiu eu ca standul nu este in acelasi loc pina am vorbit cu Marius Barbu..apropo nu era nici un marcaj cu vopsea...da asta poate fi o simpla eroare..dar directionarea catre repere diferite fata de prima mansa? ce zici de asta..doar ai fost acolo.sti bine ca nu am nimic cu tine, ba chiar stiu ca esti in cea mai grea situatie datorita discutiilor care au aparut..dar fii 100 % impartial sau mai bine zis ia decizii gandite de tine...am stiut de la bun inceput ca concursul nu poate fi inceput de un singur pescar...acu o sucesti ca ai considerat tu ca e acelasi lucru daca unul vine si sta un minut sau nu vine deloc...te-ai gandit sa nu mai bata omu drumu' degeaba
STANDUL A FOST SIGUR IN ACELASI LOC. daca vrei sa crezi bine daca nu e problema ta; cred ca la telefon directia de pescui iti putea fi comunicata dar amplasarea standului...cred ca deja e S.F.
P.S. aici pun punct discutiilor in contradictoriu cat timp nu exista o contestatie. DORESC FIR INTINS CELOR CARE S-AU CALIFICAT PENTRU ETAPA DE LA LATES.

victorash

Mesaj de victorash »

Subiectul mesajului: SORIN RUDEANU RENUNTA LA TURNEU SI ECHIPA NATIONALA

...probabil ca asta e numai inceputul.... :idea: :idea: :idea:
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

m-a intrebat omul la telefon panta care se vede pe malul de vis-a-vis cum o ai...eu zic in stanga...el zice eu o aveam mult in stanga...era intre mine si Gabi Sandu...SF... il intreb ce apa aveai marius in fata ..el zice 4 m... clar ma minte noi aveam in fata 5.5 m...dar hopa in dreapta am dat cu markerul la limita dintre mine si C8 si surpriza ...4 m...deci io sint nebun sau tu nu poti accepta ca ati fi putut sa puneti standul mai la stanga 10 m sau 15. mai mult cu cat nu a fost notat nici un reper al directiei de pescuit din prima mansa pentru a putea fi pastrat si in cea de a doua...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Sorin, piticule, Rudene mic si mare....
Eu nu spun ca nu ai reusit, nic ca ai reusit, nu pot sa imi dau seama - ma crezi? - dar un lucru este cert: un lot fara "Captain Planet" la mondiale? - fara nici o aluzie la vreo planeta... :|

Nu vreau sa par un fel de "guy" care aplauda prea mult, excesiv, prosteste... dar Sorine, lasand la o parte toate relele si toate bunele, intr-un singur piston nu prea merge masinaria...Ce facem aici? Ramanem si fara volan,frane si sirena?

Vine Lates, Tancabesti, Sacel/Livada, podium, aplauze, plecam, avion, fier beton, fierbinte, novici, nebuni, bile, nada, nervi, "Electromicina", calm, cald, oaza de liniste, pescuim, monturi, de ce?, cum?, iarasi ma? acolo, dincolo, stand, sorti, freamat, zori, GLM, "pleaca pe baitainer"...

Daca nu iti este dor ar trebui sa iti fie, e datoria ta sa iti fie dor, capu sus...trebuie!!! Avem nevoie...serios...de ce crezi ca scriem astea aici?
Poate se supara lumea, e de acord sau nu...eu simt si vreau ca lotul care merge in Franta sa te aiba capitan, e vreo problema "Gogule"?
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”