Tribal velocity sau mtx14

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
dyna
Puncte: 0

Re: Tribal velocity sau mtx14

Mesaj de dyna »

Carbonara be calm... :lol:

dyna

Mesaj de dyna »

Mai bine te dai la rochie si la pantofi cu toc,e clar ca nu e loc aici de pescarusi de karaoke :lol:

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

dyna scrie:Mai bine te dai la rochie si la pantofi cu toc,e clar ca nu e loc aici de pescarusi de karaoke :lol:
Dyna , eu iti platesc participarea la Hakuyo Casting Cup sa dai cu MTX14.
Daca nu dai macar 195 de metri cu fir de 0.25 mm imi platesti tu 400 lei ? :wink:

O seara frumoasa,

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

darius123 scrie:Unele persoane au aruncat peste 200 m cu spodul, hai sa vindem toti lansetele de crap de pana in 3.5 lb si sa cumparam spoduri de 5-6 lb, macar castigam concursurile de casting.
Chiar nu se mai poate pescui de placere in tara asta, daca nu arunci 180 de metrii esti degeaba sau nu ai ce cauta in competitii...
Nu mai conteaza nimic la lansetele de crap, decat sa arunce kilometrii.
La ce imi trebuie mie masina de curse daca eu merg pe camp cu ea.......?!!!
Vorbim ca de obicei, fara minime cunostinte.
Spodul este o lanseta grea si puternica. Nu oricine reuseste sa o incarce. Trebuie masa musculara. Si asta daca ne raportam la o aruncare, intr-un concurs de casting. Intr-un concurs de pescuit sau o partida de pescuit pe mai multe zile, spodul este destul de obositor atat la aruncat cat si la recuperat si ii "inmoaie" chiar pe cei mai solizi. Pot sa piarda evident din aruncari pe parcurs .Nu mai pun ca exista in majoritatea cazurilor un partener, care este destul de greu sa se ridice si el la acelasi nivel.

Se poate pescui de placere, cu teava, spinning, clonc ,..., cine poate sa intervina in placerea altuia ? Mai grav este cine poate sa gandeasca cum ca cineva , poate sa intervina in placerea altcuiva. Cea mai mare ineptie este sa-ti recomanzi placerile pentru a fi preluate.

In subiectele astea se discuta numai partea practica a lucrurilor, partea verificabila. Asta este distanta. In rest sa fim sanatosi, ca nu ma freaca grija daca tie iti place rosu si lucios , iar mie negru mat, ca tie iti place sa stai cu siliconul pe lansete toata ziua si mie sa rup norma cu baboii, folosind niste janghine de lansete bandajate cu izolier. :wink: ( asta este viata mea , recunosc :) ) Imi place, ca se duce direct la suflet. :D

Daca pescuiesc la clonc si ma incing pe o discutie "care clonc bate mai tare" , cum ii sta unuia care vine si sufera ca " ce atata bataie de cap pentru un zgomot" cand el pescuieste cu teava si este liniste si frumos . Pai sa fii sanatos mai taicuta cu teava ta cu tot, ca noi vorbim despre altceva aici.

Sa te dai pescar de crap si sa ii judeci pe cei care vor sa stapaneasca pescuitul la distanta este cireasa de pe tort. :wink:

viper28

Mesaj de viper28 »

dyna scrie:Eu am aruncat cu mtx urile 198 m si inca nu le :invatasem: f bine...am aruncat si cu velocity,dar nu am masurat...sunt 100% sigur ca nu are cum sa arunce cat mtx ul,in mana oricarui aruncator.Semnat domnul puncte-puncte :lol:
Si cum s-a simtit Velocity comparativ cu MTX? Un pic mai teapan, nu? O sa spui ca nu, din moment ce ai aruncat 198m cu MTX.

dyna

Mesaj de dyna »

Mtx ul este mult mai robusta ca velocity,parerea mea este ca nu are rost sa fie facuta o comparatie.Nu am spus ca nu mi place mai mult velocity,am spus ca mtx ul se duce mai departe.

dyna

Mesaj de dyna »

Pentru domnul carbonara :) ,recordul meu personal este facut cu un spod de 3.60 si 5.5 lbs, (fox warrior z),si este de 205 m(fara vant din spate).Nu trb sa mi platesti u taxa la hakuyo casting,anul asta vreau sa particip si eu.Nu ma intereseza premiul,ma intereseaza care da mai departe :lol: ,pentru mine aruncatul reprezinta mai mult decat un hobby,ma cam antrenez inca de la o varsta frageda(si nu ma refer aici la pescuit)...lumea care ma cunoste stie despre ce vb :D

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

dyna scrie:Pentru domnul carbonara :) ,recordul meu personal este facut cu un spod de 3.60 si 5.5 lbs, (fox warrior z),si este de 205 m(fara vant din spate).Nu trb sa mi platesti u taxa la hakuyo casting,anul asta vreau sa particip si eu.Nu ma intereseza premiul,ma intereseaza care da mai departe :lol: ,pentru mine aruncatul reprezinta mai mult decat un hobby,ma cam antrenez inca de la o varsta frageda(si nu ma refer aici la pescuit)...lumea care ma cunoste stie despre ce vb :D
Voi fi prezent sa te sustin. Astept sa vad inscrierea ta pe topic-ul dedicat.
Bafta.

Ps. Te rog sa nu mai fii rau cu mine folosind un nickname in locul altuia pentru ca tin foarte mult la un nickname pus la intamplare pe un forum :lol: . Merci de intelegere.

dyna

Mesaj de dyna »

Am vazut ca m ai luat la caterinca si am facut o si eu...ok,pace atunci. :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ce frumos ne sade asa ... :wink:
Pacat ca numai unii pot.