Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Dyna , eu iti platesc participarea la Hakuyo Casting Cup sa dai cu MTX14.dyna scrie:Mai bine te dai la rochie si la pantofi cu toc,e clar ca nu e loc aici de pescarusi de karaoke
Vorbim ca de obicei, fara minime cunostinte.darius123 scrie:Unele persoane au aruncat peste 200 m cu spodul, hai sa vindem toti lansetele de crap de pana in 3.5 lb si sa cumparam spoduri de 5-6 lb, macar castigam concursurile de casting.
Chiar nu se mai poate pescui de placere in tara asta, daca nu arunci 180 de metrii esti degeaba sau nu ai ce cauta in competitii...
Nu mai conteaza nimic la lansetele de crap, decat sa arunce kilometrii.
La ce imi trebuie mie masina de curse daca eu merg pe camp cu ea.......?!!!
Si cum s-a simtit Velocity comparativ cu MTX? Un pic mai teapan, nu? O sa spui ca nu, din moment ce ai aruncat 198m cu MTX.dyna scrie:Eu am aruncat cu mtx urile 198 m si inca nu le :invatasem: f bine...am aruncat si cu velocity,dar nu am masurat...sunt 100% sigur ca nu are cum sa arunce cat mtx ul,in mana oricarui aruncator.Semnat domnul puncte-puncte
Voi fi prezent sa te sustin. Astept sa vad inscrierea ta pe topic-ul dedicat.dyna scrie:Pentru domnul carbonara,recordul meu personal este facut cu un spod de 3.60 si 5.5 lbs, (fox warrior z),si este de 205 m(fara vant din spate).Nu trb sa mi platesti u taxa la hakuyo casting,anul asta vreau sa particip si eu.Nu ma intereseza premiul,ma intereseaza care da mai departe
,pentru mine aruncatul reprezinta mai mult decat un hobby,ma cam antrenez inca de la o varsta frageda(si nu ma refer aici la pescuit)...lumea care ma cunoste stie despre ce vb