Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Depinde de valoare,cel mai bine va interesati la un birou vamal din cadrul postei sau la un comisionar vamal.stasgutu scrie:am gasit un site care au preturi foarte bune ca echipament de pescuit doar ca....este din SUA. stiu ca trebuie platite taxele vamale si TVA cf legii, dar este vreo cale de a nu le plati?va multumesc!
Doar daca produsele iti sunt trimise ca si CADOU (ghift) cu valoare mai mica, nu platesti taxa vamala. E o proedura pe care magazinele din SUA n-o fac in mod direct si-atunci ai nevoie de un intermediar care sa ia comanda de la ei si s-o trimita la tine (ca si cadou, fara factura, fara garantie). Nu stiu cum e procedura la magazinele mai mici din SUA, insa cele mai mari sunt foarte riguroase cand vine vorba de tranzactiile on-line cu clienti externi ... plata prin Paypal, asigurare colet, factura, garantie, taxe vamale, etc.stasgutu scrie:am gasit un site care au preturi foarte bune ca echipament de pescuit doar ca....este din SUA. stiu ca trebuie platite taxele vamale si TVA cf legii, dar este vreo cale de a nu le plati?va multumesc!
Salut,stasgutu scrie:am gasit un site care au preturi foarte bune ca echipament de pescuit doar ca....este din SUA. stiu ca trebuie platite taxele vamale si TVA cf legii, dar este vreo cale de a nu le plati?va multumesc!