Nu este cazul la Lates. Crede-ma...dutapit scrie:dar ce te faci cand ai numai ten an fata?gabisandu scrie:Eu cred ca cine stie sa selecteze crapul de ten este si mai pescar decat ala care ii prinde pe toti.

Moderator: gor965
Nu este cazul la Lates. Crede-ma...dutapit scrie:dar ce te faci cand ai numai ten an fata?gabisandu scrie:Eu cred ca cine stie sa selecteze crapul de ten este si mai pescar decat ala care ii prinde pe toti.
Gabi, Nu este cazul in Franta, la CM. Crede-ma...gabisandu scrie:dutapit scrie:gabisandu scrie:Eu cred ca cine stie sa selecteze crapul de ten este si mai pescar decat ala care ii prinde pe toti.
Silviu problema este ca pe lacul nostru este putin ten care sta doar in anumite zone si poate influenta rezultatul. Decizia noastra a fost postata cu o luna inainte si nimeni nu a contestat-o, se vine acum cu cateva zile inainte de etapa cu aceste polemici.silviu_florescu scrie: Gabi, Nu este cazul in Franta, la CM. Crede-ma...![]()
Sper sa nu te superi si sa intelegi ce am vrut sa zic...
Corect! Daca s-au inscris cunoscand situatia, ai dreptate. Ar trebui respectat ce s-a aprobat la inceputul turneului, irevocabil.gabisandu scrie:Timp de o luna au tacut toti, s-au trezit acum cu cateva zile inainte de etapa sa conteste decizia. Ce faci cu cei care si-au facut bile ca sa nu le intre tenul?
Subiectul era "tenul in calificari" nu "tenul la Lates" si nici eu nu doream sa se bage tenul in etapa urmatoare deoarece trebuia sa suport o presiune de care sincer chiar nu am nevoie.gabisandu scrie:Timp de o luna au tacut toti, s-au trezit acum cu cateva zile inainte de etapa sa conteste decizia. Ce faci cu cei care si-au facut bile ca sa nu le intre tenul?
Eventual un sponsor de bile pentru ten .victorash scrie:eu zic ca singura varianta Dane...e sa-ti gasesti sponsor de bile..