Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Atunci pentru ce-i recomandati...?Sunt cei mai slab...calitativ?aviatel scrie:cred ca ar trebui sa citesti mai intai ceea ce am scris si dupa aceea sa faci comment-uri...
am afirmat eu ca sunt cei mai tari ?
eu am scris aici ceea ce am platit si pe care ii voi folosi
Colegul care a deschis topicul dorea sa afle raportul de calitate,preturi sunt pe toate drumurile.aviatel scrie:cred ca ar trebui sa citesti mai intai ceea ce am scris si dupa aceea sa faci comment-uri...
am afirmat eu ca sunt cei mai tari ?
eu am scris aici ceea ce am platit si pe care ii voi folosi
nu inteleg. pe linkul tau apare setul al 200 de euro,care nu-i 500 de lei. mai mult, daca dai click pe poza te trimite pe site-ul chinezesc care nu-ti inspira incredere. de la cine ai luat 5 seturi?aviatel scrie:la 4+1 buc eu asa le-am luat din UK. Am luat 5 seturi. Inca nu mi-au sosit...
m-am uitat si pe site-ul din china....nu imi inspira incredere...
vasea scrie:Nu gasesc optiunea pentru set de 3+1 doar optiunea statie + averizor. Cum ai facut comanda?
despre ce poza e vorba ? ce carlig ? nu am vazut nici un carlig...nicucc scrie:E promotie,in poza se vede si un carlig legat,asta chiar oferta un carlig la 3 senzori!vasea scrie:Nu gasesc optiunea pentru set de 3+1 doar optiunea statie + averizor. Cum ai facut comanda?
Aaa... e 3+1+1
aviatel scrie:
mi-au fost recomandati de un amic din UK...de fapt el mi i-a cumparat si i-a trimis prin coletarie.
eu mi-am luat un set de 4 si unu de 5 senzori + 3 seturi de 5 buc ptr alti prieteni.
stima!