Avertizori

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

aviatel

Re: alegere avertizori cu statie

Mesaj de aviatel »

cred ca ar trebui sa citesti mai intai ceea ce am scris si dupa aceea sa faci comment-uri...
am afirmat eu ca sunt cei mai tari ?
eu am scris aici ceea ce am platit si pe care ii voi folosi

nicucc
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de nicucc »

aviatel scrie:cred ca ar trebui sa citesti mai intai ceea ce am scris si dupa aceea sa faci comment-uri...
Atunci pentru ce-i recomandati...?Sunt cei mai slab...calitativ?

vasea

Mesaj de vasea »

pai ala e pretul sau nu? pe site scrie 190 de euro aici 470 lei? daca poti sa ne explici treaba ca sunt interesanti.

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

aviatel scrie:cred ca ar trebui sa citesti mai intai ceea ce am scris si dupa aceea sa faci comment-uri...
Colegul care a deschis topicul dorea sa afle raportul de calitate,preturi sunt pe toate drumurile.
Daca D-voastra reusiti sa cumparati un obiect la jumatate de pret asta nu inseamna ca este cel mai bun raport pret/calitate.
Posibil ca si senzorii achizitionati de D-voastra sa nu fi prins nici macar un peste...e vina lor?

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

aviatel scrie:la 4+1 buc eu asa le-am luat din UK. Am luat 5 seturi. Inca nu mi-au sosit...
m-am uitat si pe site-ul din china....nu imi inspira incredere...
nu inteleg. pe linkul tau apare setul al 200 de euro,care nu-i 500 de lei. mai mult, daca dai click pe poza te trimite pe site-ul chinezesc care nu-ti inspira incredere. de la cine ai luat 5 seturi?

vasea

Mesaj de vasea »

Nu gasesc optiunea pentru set de 3+1 doar optiunea statie + averizor. Cum ai facut comanda?

aviatel

Mesaj de aviatel »

:D
mi-au fost recomandati de un amic din UK...de fapt el mi i-a cumparat si i-a trimis prin coletarie.
eu mi-am luat un set de 4 si unu de 5 senzori + 3 seturi de 5 buc ptr alti prieteni.

stima!

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

vasea scrie:Nu gasesc optiunea pentru set de 3+1 doar optiunea statie + averizor. Cum ai facut comanda?
Ultima oară modificat Vin Feb 27, 2015 20:30 de către nicucc, modificat de 3 ori în total.

aviatel

Mesaj de aviatel »

nicucc scrie:
vasea scrie:Nu gasesc optiunea pentru set de 3+1 doar optiunea statie + averizor. Cum ai facut comanda?
E promotie,in poza se vede si un carlig legat,asta chiar oferta un carlig la 3 senzori!

Aaa... e 3+1+1
despre ce poza e vorba ? ce carlig ? nu am vazut nici un carlig...

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

aviatel scrie::D
mi-au fost recomandati de un amic din UK...de fapt el mi i-a cumparat si i-a trimis prin coletarie.
eu mi-am luat un set de 4 si unu de 5 senzori + 3 seturi de 5 buc ptr alti prieteni.

stima!

daca esti amic cu el ai face bine sa-i dai omului banii, care nu-s 470 de lei setul...si recomanda-i sa arunce ochii pe o culegere de petrica pentru clasele 1-4 inainte sa mai faca operatiuni asa complexe cum ar fi conversia lira-euro-leu.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”