Tenul in calificari

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Tenul in calificari

Mesaj de gabisandu »

Dan Mitranescu scrie: Te intreb separat de acest subiect : care este diferenta intre bilele care prind ten si cele care nu prind ?

Chiar nu stiu ...
Nu stiu nici eu dar te sfatuiesc sa vii cu bilele cele mai dulci care le poti face si sigur scapi de ten. :D

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Dan Mitranescu scrie:Subiectul era "tenul in calificari" nu "tenul la Lates" si nici eu nu doream sa se bage tenul in etapa urmatoare deoarece trebuia sa suport o presiune de care sincer chiar nu am nevoie.
Pai uite ca la Tancabesti problema s-a rezolvat, deci putem inchide subiectul?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabisandu scrie:
Dan Mitranescu scrie: Te intreb separat de acest subiect : care este diferenta intre bilele care prind ten si cele care nu prind ?

Chiar nu stiu ...
Nu stiu nici eu dar te sfatuiesc sa vii cu bilele cele mai dulci care le poti face si sigur scapi de ten. :D
Pe Hobaia se dusese vestea exact invers : Ai facut bile dulci ...te-a mancat tenul cu totul ...

Nici eu nu stiu ce sa mai cred ...

La porumb selectia se face mult mai usor .

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Dan, vezi ca am bagat zambaret, era o gluma cu bilele dulci. Mai stii poate pe Lates tenul e pe invers, tu trebuie sa stii. :mrgreen:

Dan Mitranescu
Veteran

gabisandu scrie:
Dan Mitranescu scrie:Subiectul era "tenul in calificari" nu "tenul la Lates" si nici eu nu doream sa se bage tenul in etapa urmatoare deoarece trebuia sa suport o presiune de care sincer chiar nu am nevoie.
Pai uite ca la Tancabesti problema s-a rezolvat, deci putem inchide subiectul?
Subiectul l-am deschis la modul general si cred ca o sa ramana deschis .

Legat de Lates pentru mine era inchis de mult ...din a doua zi de pescuit acolo ! :D

Dan Mitranescu
Veteran

gabisandu scrie:Dan, vezi ca am bagat zambaret, era o gluma cu bilele dulci. Mai stii poate pe Lates tenul e pe invers, tu trebuie sa stii. :mrgreen:
Nu stiu daca este pe invers ca eu decat l-am prins . :D
Sa vorbesc cu Vasile poate stie el mai multe ! :D

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Dane,

Hai c-ai scris aproape un roman pe tema asta...Sadoveanu e copil :lol: As vrea sa-ti pun o intrebare, aparent n-are legatura cu subiectul ten, dar poate faci conexiunea. Intrebarea iti e adresata pentru ca eu te consider printre favoritii de anul asta, avind in vedere rezultatele tale anterioare, de pe diverse balti, chiar daca deocamdata nu esti pe locurile cistigatoare...
Care crezi ca e scopul acestui turneu ? de a stabili 3+1 echipe care sa reprezinte Romania la CM (organizat anul asta in Franta) , sau de a vedea care e cel mai tare din parcarea noastra mioritica ?

doeat - marko

Mesaj de doeat - marko »

S-a sustinut sus si tare ca pentru toate mansele, regulamentul este doar unul. Inclusiv in revista AVP apare acest lucru, scris cu mare pompa. Daca regulamentul e acelasi, de ce este atat de diferit de la o balta la alta? (cu sau fara ten, directii de pescuit, etc...)
Cei in masura sa raspunda continua sa taca chitic, probabil ca multi se simt cu musca pe caciula. Nu mai vorbesc de faptul ca regulamentul apare in 2 variante.
Nu mai vorbesc de faptul ca sunt concurenti care nu au achitat taxa de participare pt. Hobaia si Darvari la ora concursului si totusi au fost acceptati. Sunt tare curios daca la aceasta ora toti concurentii au achitat taxa. Cei in masura sa raspunda la aceasta intrebare, fiindca este o alta incalcare a regulamentului.

Se pare ca pomposul regulament unic exista doar pentru unii concurenti. In rest, organizatorii si seful arbitrilor, se fac ca ploua. Poate ca spera sa poata face ceva smecherii si la CM, ca doar noi romanii suntem cei mai tari, mai presus decat toti.

Dan Mitranescu
Veteran

Cezar Bibu scrie:@Dane,

Hai c-ai scris aproape un roman pe tema asta...Sadoveanu e copil :lol: As vrea sa-ti pun o intrebare, aparent n-are legatura cu subiectul ten, dar poate faci conexiunea. Intrebarea iti e adresata pentru ca eu te consider printre favoritii de anul asta, avind in vedere rezultatele tale anterioare, de pe diverse balti, chiar daca deocamdata nu esti pe locurile cistigatoare...
Care crezi ca e scopul acestui turneu ? de a stabili 3+1 echipe care sa reprezinte Romania la CM (organizat anul asta in Franta) , sau de a vedea care e cel mai tare din parcarea noastra mioritica ?
Teoreti este sa stabileasca 3+1 dintre echipe, practic este de a vedea care este cel mai tare din parcarea noastra mioritica , dar nu dintre concurenti ! :wink:

Nu stiu la ce te referi cu aceasta intrebare ,dar cel (cei ) mai tare din parcare coincide cu lotul.

Este rau sa vrei sa fi cel mai tare din parcare ?... mai ales ca acum este plina ? :D

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Sa ma explic .
Parerea mea, strict personala :) , este ca acest turneu se vrea, atit teoretic ,cit si practic, o sita care sa cearna un lot cit mai valoros, care sa faca fata oricarei situatii de la CM, si de-abia dupa aia sa intocmeasca ierarhii. Adica o echipa complexa, formata din pescari cit mai completi, si nu una formata din 4 crapisti romanesti, 2 tenari si 2 mixti, daca intelegi ce vreau sa spun. :) . Daca orgoliile de-o parte si de alta ale organizatorilor ar fi fost mai mici, s-ar fi luat in calcul in primul rind pista de concurs din Franta, despre care se stie cite ceva, cam ce peste are, cam cit e de mare, de adinca,etc., si apoi se puteau stabili regulile clare, ce si cum se puncteaza. Oricum, dupa informatiile de pina acum, balta asta seamana cel mai mult, culmea, cu asa de hulitul Dirvari de dupa calificari, adica peste destul de mare, dar mai rarutz, si destul de putin ten. Desi in regulamentul initial nu s-a specificat clar, eu cred ca organizatorii de la Hobaia-de ce-oi vorbi la plural, nu stiu :oops: - au facut f bine ca n-au punctat tenul, pentru ca s-ar fi creat mari decalaje intre sectoare(mai ales cu doua manse). Deci nu stiu daca faptul ca s-ar fi cistigat sectoare cu 3-4-500 kg de ten la Hobaia ar fi fost benefic pentru stabilirea unor ierarhii corecte. Gabi Sandu si-a exprimat si el pozitia, destul de coerent, zic eu, asa ca ...organizatorii stabilesc regulile jocului, si nu pot fi condamnati pentru asta.

Asta cu "cel mai tare din parcare" e o figura de stil. Nu vei putea sa cuantifici niciodata toate concursurile, si "taria" lor, desi ai incercat tu ceva anul trecut, de ma credeam iar la scoala, cu functii si integrale... :lol: :lol:

PS.Dupa mine, daca nu vrei sa fii cel mai tare din parcare, n-ai ce cauta la nici un concurs, nici macar pe IOR, dara-mi-te la CN!! Din pacate, sistemul asta open, cu taxe mici , a adus in parcare si citeva echipe(unele,culmea, destul de...vocale) care n-au fost decit carne de tun

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”