Sa ma explic .
Parerea mea, strict personala

, este ca acest turneu se vrea, atit teoretic ,cit si practic, o sita care sa cearna un lot cit mai valoros, care sa faca fata oricarei situatii de la CM, si de-abia dupa aia sa intocmeasca ierarhii. Adica o echipa complexa, formata din pescari cit mai completi, si nu una formata din 4 crapisti romanesti, 2 tenari si 2 mixti, daca intelegi ce vreau sa spun.

. Daca orgoliile de-o parte si de alta ale organizatorilor ar fi fost mai mici, s-ar fi luat in calcul in primul rind pista de concurs din Franta, despre care se stie cite ceva, cam ce peste are, cam cit e de mare, de adinca,etc., si apoi se puteau stabili regulile clare, ce si cum se puncteaza. Oricum, dupa informatiile de pina acum, balta asta seamana cel mai mult, culmea, cu asa de hulitul Dirvari de dupa calificari, adica peste destul de mare, dar mai rarutz, si destul de putin ten. Desi in regulamentul initial nu s-a specificat clar, eu cred ca organizatorii de la Hobaia-de ce-oi vorbi la plural, nu stiu

- au facut f bine ca n-au punctat tenul, pentru ca s-ar fi creat mari decalaje intre sectoare(mai ales cu doua manse). Deci nu stiu daca faptul ca s-ar fi cistigat sectoare cu 3-4-500 kg de ten la Hobaia ar fi fost benefic pentru stabilirea unor ierarhii corecte. Gabi Sandu si-a exprimat si el pozitia, destul de coerent, zic eu, asa ca ...organizatorii stabilesc regulile jocului, si nu pot fi condamnati pentru asta.
Asta cu "cel mai tare din parcare" e o figura de stil. Nu vei putea sa cuantifici niciodata toate concursurile, si "taria" lor, desi ai incercat tu ceva anul trecut, de ma credeam iar la scoala, cu functii si integrale...
PS.Dupa mine, daca nu vrei sa fii cel mai tare din parcare, n-ai ce cauta la nici un concurs, nici macar pe IOR, dara-mi-te la CN!! Din pacate, sistemul asta open, cu taxe mici , a adus in parcare si citeva echipe(unele,culmea, destul de...vocale) care n-au fost decit carne de tun