Buna seara,
Asa cum scrie si in titlu, incepator fiind, doresc sa ma ghidati si pe mine in alegerea unui kit decent pentru un incepator. Ma gandesc sa achizitionez 3 sau 4 bucati, undeva la 150-200 lei per set (lanseta+mulineta), sa zicem un 600-800 ron / 4 bucati. Pretentii foarte mari la banii astia banuiesc ca nu pot avea, insa evident ca mi-as dori sa pot avea lansari destul de lungi, fara sa mi se faca teama ca raman cu jumate de lanseta in mana.... Oricum, nu stiu daca sa ma uit dupa lansete din 2 sau 3 segmente, pentru ca nu stiu sigur exact impactul pe care il au fiecare.
Daca m-ati putea indruma, v-as fi recunoscator, mai jos o sa pun cateva linkuri cu ce am gasit eu.
Set Caperlan Big Runner 360:
click aici!
Desi am citit in mai multe locuri, exista pareri impartite atat legate de mulineta cat si de bat. Altii zic ca e prea moale, altii sunt fericiti cu asta... nu stiu ce sa zic, dar pe mine asta ma atrage, mai ales ca lucrez in Decathlon, si de betele astea nu mi s-a plans nimeni, plus ca s-a scos crap de 2 cifre cu ele, si cica lanseaza in jur de 100m.
Set Carp Beater Lineaeffe 360 :
click aici!
N-am nici o idee ce sa zic, doar ca mulineta are cu 4 mai putini rulmenti decat cea de mai sus.
Set Lanseta Trinity 3 buc 360 :
click aici!
Apelez la cunostiintele dvs. Sper sa imi puteti recomanda ceva!
Stima!
PS: Am cautat in mai multe topicuri, ori nu stiu sa ma uit, dar nu am gasit topicuri de genul...m-am vazut nevoit sa deschid unul.