osc1or scrie:Mi se pare ca exagerati deja prea tare cu 'c&r vrajeala, pesxarii 99.99 fura peste'. Eu cunosc foarte multi baieti care nu au luat nici macar o rama de pe balta daca au achitat taxa c&r. Nu ii bagayi pe toti in aceiasi oala, nu e frumos..
Procentul celor de care zici tu este sub 0.0001 % din totalul pescarilor ! Pe langa ei, vin si altii care jura ca dau drumul la peste doar ca sa plateasca mai putin, apoi ....
PS Cei care iubesc asa de mult crapul, pot sa plateasca taxa si sa elibereze pestele, nu este nicio problema !
Pacat...de noile reguli C&R...eu ma declar unul din acei 0.0001%.....si se poate verifica asta...in conditiile astea...nu am cum sa iau abonamentul....pt k nu am cum sa ajung de atatea ori pe Sulimanu...
pycostef scrie:Eu întrebam de un abonament cu partide mai reduse pt că timpul nu îmi permite să ajung pe baltă așa des cum aș dori...în plus anul trecut am avut un abonament d 5partide/12 h și tot am rămas cu o partidă pt că nu am avut când să ajung pe baltă...la un calcul simplu 10 partide împărțit la 5 luni (mai-sept ) rezultă 2 partide/ pe lună, ceea ce eu nu o să pot ...în alt context Vlăduț are și el dreptate la câte a pățit cu pescarii C&R anul trecut, eu fiind martor la un eveniment de genul...sunt însă și persoane cinstite care vor pătimi din cauza unor lichele, asta e...eu sunt unul dintre ei, din păcate...pe de altă parte nu mi se pare normal nici să plătesc aceeași taxă ca cel cu reținere si să eliberez...eu nu mănânc crap și pește în general, decât f rar, deci nu am dc să iau acasă, poate doar câțiva carași să își facă soția o prăjeală...eu pe baltă vin pt atmosfera deosebită și pt relaxare si de ce să mint, dc mai pică și 2=3 crapi să mă "lupt" cu ei cu atât mai bine..vedem ce o fi
Pacat...de noile reguli C&R...eu ma declar unul din acei 0.0001%.....si se poate verifica asta...in conditiile astea...nu am cum sa iau abonamentul....pt k nu am cum sa ajung de atatea ori pe Sulimanu...
Stiu asta, la fel ca in cazul lui Fane, ai varianta MP sau mail ptr abonament personalizat in functie de doleantele tale.
Felicitări,foarte tare regulamentul. Anul trecut am facut peste 15 partide pe această baltă, si toate in cursul saptamanii. O singură sugestie a.s avea,si anume ca a.r fi mai sănătos ca masina sa stea in parcare,după descărcarea echipamentului,anul trecut m.au zăpăcit unii care se tot frichineau din masină afara si invers. La C&R nu am optat niciodată pt ca am vrut sa iau mereu un peste acasă, proaspăt direct din baltă,nu din acvariul din hipermarketuri unde pestele sta turtit si alterat,deja mort de mule ori,asta nu inseamna că.s sacoşar. Anul trecut au fost partide în care nu am avut nici o prezentare,dar asta face parte din plăcerea pescuitului. O intrebare am , dacă anul acesta varietatea in ceea ce priveste pescuitul cu retinere in cantitati mai mari ca anul trecut,nu pune in pericol densitatea de peste? bucăti trecute de 8-10 kg mai sunt in baltă? Multumesc.
Intradevar pt retinere este super ofertatant nimic de zis, dar am si eu o intrebare ala care a fugit cu crapul de 3 kg era la c&r ? ca prea se da in "checenrelisti" ca ei fura ca una alta un fel de West side east side sa creat asa o chestie mai linistiti va putin,fiecare este liber sa faca ce vrea sa nu uitam ca pana la urma mergem pe balta sa stam cu gandurile noastre si relaxare de furat cine vrea o face oricum .Este dificil si nu sunt prea multe variante din pacate cineva tre sa sufere si este de inteles nu se poate impaca pe toata lumea dar ca o parere in conditiile date abonamentul de 5 partide abonament c&r ar multumi si pe putinii care practica acest gen...
cristialex scrie:Felicitări,foarte tare regulamentul. Anul trecut am facut peste 15 partide pe această baltă, si toate in cursul saptamanii. O singură sugestie a.s avea,si anume ca a.r fi mai sănătos ca masina sa stea in parcare,după descărcarea echipamentului,anul trecut m.au zăpăcit unii care se tot frichineau din masină afara si invers. La C&R nu am optat niciodată pt ca am vrut sa iau mereu un peste acasă, proaspăt direct din baltă,nu din acvariul din hipermarketuri unde pestele sta turtit si alterat,deja mort de mule ori,asta nu inseamna că.s sacoşar. Anul trecut au fost partide în care nu am avut nici o prezentare,dar asta face parte din plăcerea pescuitului. O intrebare am , dacă anul acesta varietatea in ceea ce priveste pescuitul cu retinere in cantitati mai mari ca anul trecut,nu pune in pericol densitatea de peste? bucăti trecute de 8-10 kg mai sunt in baltă? Multumesc.
Crapii peste 6 kg se elibereaza neconditionat. Din balta nu s-a scos spre vanzare niciun crap romanesc, deci .....
cristialex scrie:Felicitări,foarte tare regulamentul. Anul trecut am facut peste 15 partide pe această baltă, si toate in cursul saptamanii. O singură sugestie a.s avea,si anume ca a.r fi mai sănătos ca masina sa stea in parcare,după descărcarea echipamentului,anul trecut m.au zăpăcit unii care se tot frichineau din masină afara si invers.
Majoritatea pescarilor prefera sa aiba masina langa ei !
domnitoru' scrie:Intradevar pt retinere este super ofertatant nimic de zis, dar am si eu o intrebare ala care a fugit cu crapul de 3 kg era la c&r ? ca prea se da in "checenrelisti" ca ei fura ca una alta un fel de West side east side sa creat asa o chestie mai linistiti va putin,fiecare este liber sa faca ce vrea sa nu uitam ca pana la urma mergem pe balta sa stam cu gandurile noastre si relaxare de furat cine vrea o face oricum .Este dificil si nu sunt prea multe variante din pacate cineva tre sa sufere si este de inteles nu se poate impaca pe toata lumea dar ca o parere in conditiile date abonamentul de 5 partide abonament c&r ar multumi si pe putinii care practica acest gen...
Eu nu vorbesc de un concept idealist de C&R cu pescari iubitori de pesti care platesc dublu pe bonul de pescuit sa elibereze pestele care ar trebui sa il duca acasa la nevasta, din dragoste pt "partenerul" crap.
Eu vorbesc despre respectarea unui regulament c&r. Daca platesc c&r, eliberez tot. Daca platesc cu retinere, retin cat trebuie, daca ma duc pe Dunare, retin ce-mi place.
Prietenii pescari despre care vorbeam mai sus respecta regulamentele c&r. Si sunt multi... nu 0.0001% cum ziceti voi..
Daca voi spuneti ca 99.99 din pescarii c&r fura peste sunt 2 concluzii, ori studiile voastre sunt gresite, ori ne acuzatii nefondat de furt, ceea ce este foarte urat.
Din punctul nostru de vedere, din pacate, Sulimanu nu mai e o optiune in actualele conditii. Se gasesc alternative similare pe acelasi drum, dar cu 20km mai aproape de Bucuresti.