Vladut Mateianu scrie:Da, era la C&R, la oferta cu pescuit GRATIS !domnitoru' scrie:Intradevar pt retinere este super ofertatant nimic de zis, dar am si eu o intrebare ala care a fugit cu crapul de 3 kg era la c&r ? ca prea se da in "checenrelisti" ca ei fura ca una alta un fel de West side east side sa creat asa o chestie mai linistiti va putin,fiecare este liber sa faca ce vrea sa nu uitam ca pana la urma mergem pe balta sa stam cu gandurile noastre si relaxare de furat cine vrea o face oricum .Este dificil si nu sunt prea multe variante din pacate cineva tre sa sufere si este de inteles nu se poate impaca pe toata lumea dar ca o parere in conditiile date abonamentul de 5 partide abonament c&r ar multumi si pe putinii care practica acest gen...
Mda in cazul asta nea Emi ar trebui sa il faci sniper: )) apropo salutari lui si la baieti nota 10 oameni de caracter care te tin in palma saracu nea Emi a facut carare cu sacosele pline de bere pe ghidonu de la bicicleta la noi la stand: )) mare om ,dar cu parere de rau si eu si inca 4 prieteni in conditiile date suntem nevoiti sa migram catre alta balta ptnoiSulimanu a fost o balta de test ca orice bolnav pescuit intri in dimensunea facerii de boiliesuri si cum dupa mine un boilies se incearca pe mai multe balti nu as putea sa vin 10 partide obligat sau sa sa platesc pret de retinere daca nu retin, anul trecut 70% din partide le am facut pe Sulimanu(restul am migrat tot in ideea de teste) toate pe c&r decat una singura la retinere undeva in ocombrie cand a fost oferta la retinere si la final de sezon am zis sa farcem si una asa dar am retinut cat am platit ca asa mi se pare normal, se poate verifica pe rezervari solidaritatea fata de balta salutari si numai bine