Debut sezon 2015 -noi reguli si conditii

Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu

Încuiat
lucian156

Re: Debut sezon 2015 -noi reguli si conditii

Mesaj de lucian156 »

Am fost iar sambata 04.04.2015 pe balta si din pacate fara succes. Am pescuit pe standurile 10 si 11 alaturi de un amic si am prins impreuna doar un ciortan ratacit la 1,5kg(a fost captura amicului). Eu am pescuit cu momitor(Amix capsuna+melasa+SPD) iar la carlig am avut solubile in pasta si pop+pasta iar amicul meu a pescuit cu plumb si cu saculet solubil cu pelete iar la carlig a avut acelasi momeala ca si mine. Ciortanul a fost luat la jumatate de solubila cu jumate de pop up. Este a doua oara cand merg anul asta si somez :( In schimb alti pescari prindeau caras la greu la rama, virmus si porumb, dar noi venisem pentru altceva. Nu stiu ce sa zic...

Cristian Dumitrescu
Puncte: 0

Mesaj de Cristian Dumitrescu »

Atunci am fost si eu, doar ca eram pe 23 si 24, prietenii mei rupeau carasu, eu dadeam la plastice bile si alte tampenii pana in malul opus, si nimic, pestele e la bataie, pe la 2 era sa sara unu pe ponton...mi-a stropit adidasii :) si nu a sarit doar 1 data, la plecare pe A'uri pe malul unde eram eu (adica vizavi) au aparut 2 rotocoale cand am trecut cu masina foarte promitatoare...

VLADE MA LASI sa-i scot sa ii masez pe burta ? sa scape mai repede de icrele alea :lol: :lol: :lol: :lol:

claudiue

Mesaj de claudiue »

CrapMLT scrie:Atunci am fost si eu, doar ca eram pe 23 si 24, prietenii mei rupeau carasu, eu dadeam la plastice bile si alte tampenii pana in malul opus, si nimic, pestele e la bataie, pe la 2 era sa sara unu pe ponton...mi-a stropit adidasii :) si nu a sarit doar 1 data, la plecare pe A'uri pe malul unde eram eu (adica vizavi) au aparut 2 rotocoale cand am trecut cu masina foarte promitatoare...

VLADE MA LASI sa-i scot sa ii masez pe burta ? sa scape mai repede de icrele alea :lol: :lol: :lol: :lol:
S-a încălzit atât de mult încât a intrat pestele in bătaie?

Send from Tapatalk

cristialex

Mesaj de cristialex »

Un Paste Fericit vă doresc! Nu se mai aude nimic de populare, nici de capturi,rezultate etc. Se pescuieste în taină???

ejas

Mesaj de ejas »

cristialex scrie:Un Paste Fericit vă doresc! Nu se mai aude nimic de populare, nici de capturi,rezultate etc. Se pescuieste în taină???
Hristos a inviat !!!

@ Vladut Mateianu,

Va propun sa introduceti la Sulimanu TARIFUL DE PICNIC.

Vii cu familia, profitind de vremea frumoasa, de imprejurimi si foisoare si petreci in aer liber. Optional se poate instala si decorul (sculele de pescuit).

Astfel NU mai depindeti de nici o populare (repopulare) a baltii.

Oamenii din baza sunt amabili, dumneavoastra sunteti o gazda perfecta, deci toata lumea e fericita !

Cred ca 30 de lei e un tarif OK per familie. Daca se foloseste si decorul, tariful creste la 70 de lei (max 5 kg).
Programul (nefiind in principiu legat de pescuit) ar trebui sa fie flexibil, sa zicem 10-12 ore pe timpul zilei, vii la 10.00 (ca e mai greu pina pregatesti copiii) si pleci la 20.00-22.00.

Trecerea de la tariful de 30 de lei la 70 de lei se face in mod obligatoriu la scoaterea primului crap (carasii fiind parte din TARIFUL DE PICNIC).

Ideea mi se pare win-win, iar banii se vor face nu numai din tarif cit si din catering (mici, fripturi, bere, cafele, etc) de la terasa baltii. Ca un exemplu, eu am dat ieri pe PICNIC 70 de lei si pe consumatie 200 de lei...
Familiile sunt un client bun, platitor, fara scandal, loial...

stangadan

Mesaj de stangadan »

inrtadevar, o balta unde te simti bine iar gazdele sunt de nota 10 plus ! am pesuit si eu ieri pe fostul stand 4 (sau 5), cu 3 crapi prinsi (unul la undita) si vreo 5 kg de caras care ne-a delectat ziua ! baietii de sub casute au facut senzatie pescuind la porumb preparat de ei cu alcool, au plecat cu circa 40 de kg de crap o frumusete ! atmosfera senzationala pe balta, oameni de calitate si printre pescari, doar ca sunt si multi ageamii care nu cunosc cum trebuie pescuit la crap, apoi comenteaza ca nu este peste in balta.

Post editat -> Gor965
Ptr. cine se considera ofensat, mentionam ca Ageamiu nu este o injurie !
ageamiu = incepător, novice, profan; (om) nepriceput, ignorant, incapabil, incompetent, neinițiat, neisprăvit, nepregătit, nepriceput, neștiutor, ...

cristialex

Mesaj de cristialex »

Cred ca trebuie sa scrii pe alt forum,gen stationar,traistar.ro, carasmania, aici este exclusiv CRAPMANIA!!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Va rog sa lasati polemicile ! Acest site este ptr PESCARI, indiferent de tipul de pescuit practicat. Si eu mananc si retin peste, nu este nicio rusine.....

In weekend am fost cu un debutant in pescuitul cu lanseta, care a capturat circa 30 kg de caras si 3 crapceni intre 2 si 4 kg.
In concluzie, sunt zile si zile, locuri si locuri, pescari si pescari.... dar ziua petrecuta pe balta este o zi castigata de viata, indiferent de rezultat ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

pycostef

Mesaj de pycostef »

Cineva, ceva prin weekend-ul care a trecut ? :roll:
<*)))))><{
Ene Stefan

Cristian Dumitrescu

Mesaj de Cristian Dumitrescu »

Eu am facut rezervare apoi am anulato intrucat s-au sucit vecinii... era cam libera balta :)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “SULIMANU”