Shimano sau Hakuyo

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Alexandru Popescu
Puncte: 0

Re: Shimano sau Hakuyo

Mesaj de Alexandru Popescu »

Deja a deraiat aceasta discutie ai nu acesta a fost scopul.
...

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Dan Mitranescu scrie:
tecsi78 scrie:Gimi, tot apare zilnic cate un aplaudac pus sa ridice la fileu cu aceste comparatii absolut deplasate "marca" Hakuyo. Este o facatura ordinara iar repulsia unora fata de "marca" amintita este provocata chiar de dl. Mitranescu, prin modul in care face aceasta reclama.
Marturisesc ca m-au interesat cateva produse, chiar am cumparat swingerii MK2, de care am fost absolut dezamagit, m-am uitat si dupa firele Hakuyo si avertizorii model 2014, probabil o sa incerc firul si cam atat.
Respect pe oricine castiga bani din munca cinstita si care e in stare sa culeaga roadele de pe urma talentului incontestabil, dar de aici pana la a judeca, acuza, denigra colegi pescari care au alta parere, e cale lunga.

On topic: Shimano! :D
Esti unul dintre cei maximum 10 care au repulsie fata de Hakuyo. Daca vrei o sa va fac si voua un top. :D
Unde am denigrat si judecat colegi de pescuit, fara ca acesti "colegi de pescuit" sa se bage in discutii fara sa stie ce cauta pe acolo, cu atacuri directe bazate pe frustrari personale.
Adica ce fac eu acum la adresa ta este un atac sau un raspuns la o bagare in seama izvorata din frustrarea unor cheltuieli nejustificate cu echipamentul. :wink: :D
Asta imi este stilul, dar legea imi da dreptul ca atunci cand vrei sa imi dai o palma eu sa pot folosi pumnul.
1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut, vreau sa incerc si firul. Daca nu poti accepta si critici, ai o mare problema.
2. Toata lumea care cumpara altceva decat "marca" ta e un nul pt. ca, vezi doamne, nu a prins n tone de peste, cu mamaliga, dintr-un lighean suprapopulat (asta e si motivul cantitatii si al succesului mamaligii), exemple gasesti destule chiar in acest topic.
3. N-am nici o cheltuiala nejustificata cu echipamentul, scuze, am una, cu swingerii hakuyo. :wink:
4. Legea iti da dreptul sa folosesti palma daca iei o palma, iar asta e stilul meu si ia-o ca atare (pe modelul tau)

Te superi degeaba si reactionezi aiurea.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

tecsi78 scrie:l pt. ca, vezi doamne, nu a prins n tone de peste, cu mamaliga, dintr-un lighean suprapopulat (asta e si motivul cantitatii si al succesului mamaligii), exemple gasesti destule chiar in acest topic.
mare pescar tecsi78...ar trebui sa scrie o carte sa invatam si noi de la el...

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

DumiD scrie:
tecsi78 scrie:l pt. ca, vezi doamne, nu a prins n tone de peste, cu mamaliga, dintr-un lighean suprapopulat (asta e si motivul cantitatii si al succesului mamaligii), exemple gasesti destule chiar in acest topic.
:lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Timp ar avea, in conditiile in care cred ca nu a trecut Carpatii decat de 2 ori.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

tecsi78 scrie: 1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut, vreau sa incerc si firul. Daca nu poti accepta si critici, ai o mare problema.
2. Toata lumea care cumpara altceva decat "marca" ta e un nul pt. ca, vezi doamne, nu a prins n tone de peste, cu mamaliga, dintr-un lighean suprapopulat (asta e si motivul cantitatii si al succesului mamaligii), exemple gasesti destule chiar in acest topic.
3. N-am nici o cheltuiala nejustificata cu echipamentul, scuze, am una, cu swingerii hakuyo. :wink:
4. Legea iti da dreptul sa folosesti palma daca iei o palma, iar asta e stilul meu si ia-o ca atare (pe modelul tau)

Te superi degeaba si reactionezi aiurea.
Nu ma supar niciodata. Sar peste etapa asta intotdeauna.
Tu esti unul dintre cei 10 "mititei" care ai ceva cu mine si ma cauti peste tot sa-mi spui asta. Ca atare iti raspund in doi peri de fiecare data.Acum incerc altceva :
Critici accept, dar nu acolo unde dreptatea este de partea mea, ca si in cazul acestui subiect. ( recapitulam imediat )
De criticat critic multe produse chiar din gama mea : rodpod IMITATIE Sky , chiar daca este la jumatate de pret, am spus intotdeauna ca balangane prea tare pentru cat costa. MTX11 ca este prea moale pentru banii ei , Pro Royale ca este impopotonata aiurea si asta ii ia din calitatile mecanice de lansare, ca minciogurile de la Hakuyo sunt praf deocamdata, .... si altele.
Arata-mi un singur comerciant care face asta macar cu un produs din cele pe care le comercializeaza !!! Ba mai mult , sunt unii care umfla si ultima "janghina" pe care o vand.
Tonele de peste poti sa le prinzi si in casa, tot tone se numesc. Referirile mele sunt la testul real de uzura facut unui produs. Pricepi asta ? In comparatie cu unul care spune ca are un produs de x ani si poate il foloseste de trei ori pe sezon, eu cred ca este un argument de bun simt.
Orice produs cumparat de la mine se poate returna. In situatia ta chiar te rog sa iti platesc swingerele , numai sa ma lasi in pace, daca asta este problema ta cu mine.
Citeste legea mai bine si vezi ca este suficient numai sa intri peste cineva in casa si sa te indrepti catre el, ca sa il acopere legea daca te rupe cu bataia.

Intelege ceva in ultimul ceas:
Eu din asta traiesc, din prezentarea produselor si trebuie sa o fac, pentru tine este numai o atingere a viselor frumoase.
Inevitabil cand prezinti un produs ca a fi rentabil este logic ca oricare altul similar poate parea atacat. Asta este comertul ! Fiecare scoate in evidenta ce are.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Dan Mitranescu scrie:
tecsi78 scrie: 1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut,
Tu esti unul dintre cei 10 "mititei" care ai ceva cu mine si ma cauti peste tot sa-mi spui asta.
Mitranescule,
Fa tata niste swingere mai frumoase, are dreptate si tecsi78, partea cromatica ti-o sugerez eu daca tu nu esti capabil...
Imagine
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Buricu

Mesaj de Buricu »

Ce aveti fratilor, a venit primavara si s-a urcat astenia la capul unora?!
gabi1 scrie:
Dan Mitranescu scrie:
tecsi78 scrie: 1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut,
Tu esti unul dintre cei 10 "mititei" care ai ceva cu mine si ma cauti peste tot sa-mi spui asta.
Mitranescule,
Fa tata niste swingere mai frumoase, are dreptate si tecsi78, partea cromatica ti-o sugerez eu daca tu nu esti capabil...
Imagine
Eventual ataseaza niste ciucuri sau pene :D :D
Adrian Bunea
Peştele scapat este întotdeauna cel mai mare

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Recapitulare subiect:
In urma comparatiei dintre cele doua mulinete de la inceputul topicului, am facut afirmatia ca mulineta de la Shimano este ultima din acest brand.
Am gresit facand acest comentariu si imi cer scuze celor care puteau sa tina cont de sfatul meu si sa mearga pe "ultimul Audi in defavoarea celei mai bune Dacii."
Asa ca rectific dupa ce am vazut pozele:
Mulineta aia nu este ultima de la brandul notat pe ea , este ultima din toate mulinetele de pe piata actuala, de la toate brandurile. Nici macar nu se mai fabrica, asa ca nu consideram ca poate sa fie un deranj pentru cei care o comercializeaza.
Nu mai exista pe piata mulinete de crap cu lagare din plastic pe pinionul mare. La Okuma sau Spro nici nu vreau sa ma gandesc, dar nu mai gasesti asa ceva in tot Niro. Nu exista !
Pinionul de zamac direct pe bucsa de plastic, duce viata mulinetei la maximum un an, in conditii de utilizare normala, cu un pescuit pe saptamana.

Eu ma refer la produsul in sine , putea sa fie al oricarui brand.
Cum poate cineva sa vina in conditiile aste cu argumentul ca brandul X este brandul X si cum imi permit eu sa spun asa ceva despre el, in conditiile in care am un produs mult mai bun, fiind SINGURA mulineta pe care am recomandat-o din gama Hakuyo si se pune semnul egal intre ele ?
Pai ce exemplu mai elocvent ca asta, in contrele pe care le am cu "cei 10 anti hakuyo", pot sa dau ?

P.S. ce pot eu sa le transmit acum este numai perceperea costului unui produs raportata la calitatea acestuia, cand lucrurile sunt maximum evidente.

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

gabi1 scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Mitranescule,
Imagine
:lol: uite o idee desavarsita, in sfarsit: swingerele pentru minoritati :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”