Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut, vreau sa incerc si firul. Daca nu poti accepta si critici, ai o mare problema.Dan Mitranescu scrie:Esti unul dintre cei maximum 10 care au repulsie fata de Hakuyo. Daca vrei o sa va fac si voua un top.tecsi78 scrie:Gimi, tot apare zilnic cate un aplaudac pus sa ridice la fileu cu aceste comparatii absolut deplasate "marca" Hakuyo. Este o facatura ordinara iar repulsia unora fata de "marca" amintita este provocata chiar de dl. Mitranescu, prin modul in care face aceasta reclama.
Marturisesc ca m-au interesat cateva produse, chiar am cumparat swingerii MK2, de care am fost absolut dezamagit, m-am uitat si dupa firele Hakuyo si avertizorii model 2014, probabil o sa incerc firul si cam atat.
Respect pe oricine castiga bani din munca cinstita si care e in stare sa culeaga roadele de pe urma talentului incontestabil, dar de aici pana la a judeca, acuza, denigra colegi pescari care au alta parere, e cale lunga.
On topic: Shimano!![]()
Unde am denigrat si judecat colegi de pescuit, fara ca acesti "colegi de pescuit" sa se bage in discutii fara sa stie ce cauta pe acolo, cu atacuri directe bazate pe frustrari personale.
Adica ce fac eu acum la adresa ta este un atac sau un raspuns la o bagare in seama izvorata din frustrarea unor cheltuieli nejustificate cu echipamentul.![]()
![]()
Asta imi este stilul, dar legea imi da dreptul ca atunci cand vrei sa imi dai o palma eu sa pot folosi pumnul.
mare pescar tecsi78...ar trebui sa scrie o carte sa invatam si noi de la el...tecsi78 scrie:l pt. ca, vezi doamne, nu a prins n tone de peste, cu mamaliga, dintr-un lighean suprapopulat (asta e si motivul cantitatii si al succesului mamaligii), exemple gasesti destule chiar in acest topic.
DumiD scrie:mare pescar tecsi78...ar trebui sa scrie o carte sa invatam si noi de la el...tecsi78 scrie:l pt. ca, vezi doamne, nu a prins n tone de peste, cu mamaliga, dintr-un lighean suprapopulat (asta e si motivul cantitatii si al succesului mamaligii), exemple gasesti destule chiar in acest topic.
Timp ar avea, in conditiile in care cred ca nu a trecut Carpatii decat de 2 ori.mare pescar tecsi78...ar trebui sa scrie o carte sa invatam si noi de la el...
Nu ma supar niciodata. Sar peste etapa asta intotdeauna.tecsi78 scrie: 1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut, vreau sa incerc si firul. Daca nu poti accepta si critici, ai o mare problema.
2. Toata lumea care cumpara altceva decat "marca" ta e un nul pt. ca, vezi doamne, nu a prins n tone de peste, cu mamaliga, dintr-un lighean suprapopulat (asta e si motivul cantitatii si al succesului mamaligii), exemple gasesti destule chiar in acest topic.
3. N-am nici o cheltuiala nejustificata cu echipamentul, scuze, am una, cu swingerii hakuyo.
4. Legea iti da dreptul sa folosesti palma daca iei o palma, iar asta e stilul meu si ia-o ca atare (pe modelul tau)
Te superi degeaba si reactionezi aiurea.
Mitranescule,Dan Mitranescu scrie:Nu ma supar niciodata. Sar peste etapa asta intotdeauna.tecsi78 scrie: 1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut,
Tu esti unul dintre cei 10 "mititei" care ai ceva cu mine si ma cauti peste tot sa-mi spui asta.
Eventual ataseaza niste ciucuri sau penegabi1 scrie:Mitranescule,Dan Mitranescu scrie:Nu ma supar niciodata. Sar peste etapa asta intotdeauna.tecsi78 scrie: 1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut,
Tu esti unul dintre cei 10 "mititei" care ai ceva cu mine si ma cauti peste tot sa-mi spui asta.
Fa tata niste swingere mai frumoase, are dreptate si tecsi78, partea cromatica ti-o sugerez eu daca tu nu esti capabil...
gabi1 scrie:Mitranescule,Dan Mitranescu scrie:Nu ma supar niciodata. Sar peste etapa asta intotdeauna.tecsi78 scrie: 1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut,
Fa tata niste swingere mai frumoase, are dreptate si tecsi78, partea cromatica ti-o sugerez eu daca tu nu esti capabil...