Am remarcat ca nu esti in stare sa porti o polemica de cand ti-am citit primele postari.Claudiu Cutus scrie:Nu are rost ca si asa nu pricepi nimic))))) nu te mai chinuii ca obosesti.
Fire intinse.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Am remarcat ca nu esti in stare sa porti o polemica de cand ti-am citit primele postari.Claudiu Cutus scrie:Nu are rost ca si asa nu pricepi nimic))))) nu te mai chinuii ca obosesti.
Si eu mi-am dat seama ca esti un sa nu zic cum ca sa vorbesc frumos dupa topicurile care le deschizi aiurea. Aici am incheiat, nu am ce discuta cu tine iar de contrazis aiurea nu are rost pentru ca o sa ma faci din experientacarbocalm scrie:Am remarcat ca nu esti in stare sa porti o polemica de cand ti-am citit primele postari.Claudiu Cutus scrie:Nu are rost ca si asa nu pricepi nimic))))) nu te mai chinuii ca obosesti.
Fire intinse.
Hai sa iti spun ceva.. in primul rand eu unu degeaba imi iau hi-s ca nu reusesc sa incarc laseta aia niciodata.. pentru ce sa dau bani aia pe hi-s200 cand eu incarc mai bine o chinezarie si pescuiesc mult mai departe cu chinezaria decat cu hi-s ..Claudiu Cutus scrie:Aia sunt la fel de ipocriti ca cei de genul numai ce e cel mai ieftin e ok, cine a dat cativa lei in plus sau nu pescuieste la 200m e fraierbogdan5 scrie:Foarte multi cumpara scule si echipamente/accesorii scumpe, in majoritatea cazurilor pentru ideea de statut, ca sa le arate altora ca "au reusit", indiferent de cultura, pozitie sociala sau tara in care traiesc(citez din clasici).
Nu prea e ok exempluCristianBadislav scrie:Hai sa iti spun ceva.. in primul rand eu unu degeaba imi iau hi-s ca nu reusesc sa incarc laseta aia niciodata.. pentru ce sa dau bani aia pe hi-s200 cand eu incarc mai bine o chinezarie si pescuiesc mult mai departe cu chinezaria decat cu hi-s ..Claudiu Cutus scrie:Aia sunt la fel de ipocriti ca cei de genul numai ce e cel mai ieftin e ok, cine a dat cativa lei in plus sau nu pescuieste la 200m e fraierbogdan5 scrie:Foarte multi cumpara scule si echipamente/accesorii scumpe, in majoritatea cazurilor pentru ideea de statut, ca sa le arate altora ca "au reusit", indiferent de cultura, pozitie sociala sau tara in care traiesc(citez din clasici).
Am pescuit cu hi-s si eu unu nu ma inteleg cu lanseta aia ..