Despre chinezi, chinezisme si chinezarii !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

carbocalm
Puncte: 0

Re: Despre chinezi, chinezisme si chinezarii !

Mesaj de carbocalm »

Claudiu Cutus scrie:Nu are rost ca si asa nu pricepi nimic :)))))) nu te mai chinuii ca obosesti.
Am remarcat ca nu esti in stare sa porti o polemica de cand ti-am citit primele postari.
Fire intinse.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

carbocalm scrie:
Claudiu Cutus scrie:Nu are rost ca si asa nu pricepi nimic :)))))) nu te mai chinuii ca obosesti.
Am remarcat ca nu esti in stare sa porti o polemica de cand ti-am citit primele postari.
Fire intinse.
Si eu mi-am dat seama ca esti un sa nu zic cum ca sa vorbesc frumos dupa topicurile care le deschizi aiurea. Aici am incheiat, nu am ce discuta cu tine iar de contrazis aiurea nu are rost pentru ca o sa ma faci din experienta ;)

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

[/quote]Si eu mi-am dat seama ca esti un sa nu zic cum ca sa vorbesc frumos dupa topicurile care le deschizi aiurea. Aici am incheiat, nu am ce discuta cu tine iar de contrazis aiurea nu are rost pentru ca o sa ma faci din experienta ;)[/quote]

Ba o sa revii asa cum te schimbi dupa fiecare declaratie de genul asta :)
Pe tine te contrazice realitatea si fiecare actiune a ta ulterioara o contrazice pe cea anterioara.
Sa folosesti pluralul impotriva acelor "nesimtiti, lingai , catelusi " fara a avea curajul sa iti asumi nominalizarea celor ce nu au pareri pertitente din puctul tau de vedere este o alta dovada de lasitate ca sa nu mai zic de limbaj.

Alex Coclet

Mesaj de Alex Coclet »

Si uite asa se nasc controverse pe forumuri, din fata tastaturii, pentru ca se vorbeste in necunostinta de cauza. Personajul care a intrebat de mulinete in topicul anterior, nu mai bine se ducea el prin magazine sa vada "live" ce ii place? Pe incercate!?
Sau am ajuns sa ne cumparam sculele dupa criterii matematice?! ...facand sondaje pe forumuri.
Iar pentru cei care pur si simplu nu au ochi pentru alte produse decat cele "consacrate" ganditi-va ca daca Hakuyo nu facea produse cel putin decente(mai ales cele la care a contribuit Dan), nu se dezvolta in ritmul asta, nu castiga atati clienti!
Ar trebui sa ne bucuram de faptul ca avem alternative...

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Fiind un forum se cer sfaturi de la cei care au folosit anumite produse.
Daca la lansete se poate face un casting , la mulinete nu poti sa ii dati seama la un simplu mulinat de calitati (fiabilitate, asezarea firului etc.).
Dar probabil exista personaje ce pot constata aceste lucruri direct in magazin.

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

Claudiu Cutus scrie:
bogdan5 scrie:Foarte multi cumpara scule si echipamente/accesorii scumpe, in majoritatea cazurilor pentru ideea de statut, ca sa le arate altora ca "au reusit", indiferent de cultura, pozitie sociala sau tara in care traiesc(citez din clasici). :wink:
Aia sunt la fel de ipocriti ca cei de genul numai ce e cel mai ieftin e ok, cine a dat cativa lei in plus sau nu pescuieste la 200m e fraier
Hai sa iti spun ceva.. in primul rand eu unu degeaba imi iau hi-s ca nu reusesc sa incarc laseta aia niciodata.. pentru ce sa dau bani aia pe hi-s200 cand eu incarc mai bine o chinezarie si pescuiesc mult mai departe cu chinezaria decat cu hi-s ..
Am pescuit cu hi-s si eu unu nu ma inteleg cu lanseta aia ..
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

CristianBadislav scrie:
Claudiu Cutus scrie:
bogdan5 scrie:Foarte multi cumpara scule si echipamente/accesorii scumpe, in majoritatea cazurilor pentru ideea de statut, ca sa le arate altora ca "au reusit", indiferent de cultura, pozitie sociala sau tara in care traiesc(citez din clasici). :wink:
Aia sunt la fel de ipocriti ca cei de genul numai ce e cel mai ieftin e ok, cine a dat cativa lei in plus sau nu pescuieste la 200m e fraier
Hai sa iti spun ceva.. in primul rand eu unu degeaba imi iau hi-s ca nu reusesc sa incarc laseta aia niciodata.. pentru ce sa dau bani aia pe hi-s200 cand eu incarc mai bine o chinezarie si pescuiesc mult mai departe cu chinezaria decat cu hi-s ..
Am pescuit cu hi-s si eu unu nu ma inteleg cu lanseta aia ..
Nu prea e ok exemplu :) atunci daca clasul nu poti sa-l incarci ce o sa iei? :)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Pt voi nu e 8 martie azi? Nici la capitolul sotii/neveste nu stati bine?? E ok sa stai toata duminica sa palavragesti pe crapmania fara sens?? Cati ani aveti??
Critic echilibrat

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Zise unul cu 2400 de postari :lol:
Marius Sârbu

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Prietena mea e din China si nu sarbatoreste.
Ar fi bun un topic sa vedem cine sta mai bine la capitolul prietene/sotii. :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”