Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
La fel am facut si eu....intradevar ii de munca.....spor sa ai......(eu am pus din prima 2 saibe,am tras umplutura si am vazut ca nu ii k si am scos una).BishopVR6 scrie:Mulineta a venit cu patru saibe, dar toate sunt la fel de mari.
Firul pt plantat e de 0.40mm, retinusem eu gresit 0.41mm, dar nu cred sa fie cine stie ce diferenta.
Ma gandesc sa umplu un tambur si daca nu iese ok sa-l trec pe altul, cu o saiba pusa si tot asa pana gasesc reglajul corect. Dupa ce-l fac, pun la toate la fel.. desi ei precizeaza in User Guide ca poate sa difere reglajele de la o mulineta la alta. Asta ar fi culmea..) sa trebuiasca la fiecare mulienta sa notezi cate saibe sa pui, in functie de ce tambur folosesti si ce fir are pe el.
Sper sa nu regret modelul vechi de BBLC de care am fost foarte multumit. :-S
Și........cum ti-au ieșit pana la urma.BishopVR6 scrie:O sa incerc sa le pun fara niciun reglaj, sa vad cum ies.
Din experienta voastra, este obligatoriu sa-l aseze gresit, sau doar exista sanse sa fie asezat gresit si sa fie necesara calibrarea?
As dori sa îmi aseze firul în mod egal pe toat tamburul....Ungureanu Bogdan scrie:fara saibe iti aseaza firul spre buza in forma de conicitate inversa.....
eu puneam doua saibe pt firele de 20-25.