Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Uita-te ce postezi ... cum ii provoci pe ceilalti ... cum acuzi ? E normal sa-ti spui punctul de vedere, dar uita-te si tu ce dialog ai ajuns sa ai ! Aveai pretentia sa t-i se stearga contul ... acum ai ajuns sa postezi in mod repetat intr-un topic de scandal ... t-i se pare ca opiniile tale sunt exprimate in cel mai onest mod cu putinta ? Ai spus o data ce gandesti, ai spus de doua ori, ai avut un conflict de opinii, nu te intelegi cu ceilalti, pai ce rost mai are sa insisiti in acuzatii si polemici inutile ?... sincer, nu te inteleg ! Consideri ca trebuie sa fi in opozitie cu ce spune sau ce face Dan, e ok, cand intra omul in discutie pe un topic, combate subiectul ... nu te opreste nimeni ... vino cu argumente si evita sa combati persoane ! E valabil ptr. toti care agreati genul asta de polemici !Osiris scrie: Se pare ca deranjez prea mult, prin opiniile mele.
Tu, esti nevorbit rau de tot! Diareea verbala pe care o ai, depaseste orice limita! Cand cel putin 3 iti spun ca esti beat, mai ia si tu calea patului!Osiris scrie:Bineinteles ca nu imi va raspunde nimeni la intrebarile mele, doar acuze de instigare si restul....
Mda, la ce sa te astepti.
BAFTA MAXIMA!!!!
stii la ce trag mustele ???Osiris scrie:Hai mustelor va astept si aici.
Acum cat este cald.