Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
biluta81 scrie:o sa fie o problema mare cu apa deoarece este crescuta rau.am fost marti la o partida si de la ponton 1 pana la cofetari e problema mare cu facutul la standuri pt concurs si cu campatul.
Cu am stabilit !florian scrie:sunt standuri de unde nu se poate pescui daca apa este crescuta, cu campatul nu ar fi o probelama.
Nea Matei care vor fi standurile la acest concurs?
matei.m scrie: Daca nu sunteti multumiti de raspuns, va astept sa va returnez avansul, cand doriti dvs.
In cazul in care, in perioada 20.03 - 25.03. 2015, dl. George nu garanteaza scris pe acest site ptr. asigurarea celor 20 de locuri stabilite, concursul se anuleaza.matei.m scrie:biluta81 scrie:o sa fie o problema mare cu apa deoarece este crescuta rau.am fost marti la o partida si de la ponton 1 pana la cofetari e problema mare cu facutul la standuri pt concurs si cu campatul.Cu am stabilit !florian scrie:sunt standuri de unde nu se poate pescui daca apa este crescuta, cu campatul nu ar fi o probelama.
Nea Matei care vor fi standurile la acest concurs?
Daca nu sunteti multumiti de raspuns, va astept sa va returnez avansul, cand doriti dvs.
----------SavaCarpTeam scrie:Cum sa anulam competitia ... Am pregatit nada tot....